Jeroen Dijsselbloem

Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te Wurgen voor zijn Führerin Merkel.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Euro-misdaadgroep van Merkel schort steun Griekenland op. ‘ÜbermenschDijsselbloem’ verheugt! (Video). graai-nazisÜbermensch Dijsselbloem’:” Ik stop met geldsteun aan de ‘Grieks- Elite’ als de IMF-Misdaadgroep zijn deelname aan het steunprogramma intrekt, Heil Merkel”.Die Nazi uitspraak deed de Eurogroepvoorzitter “Mr EURO”- Gluiperd Dijsselbloem namens zijn ‘Führerin Merkel’ tegenover de laffe en voor het merendeel corrupte Kamerleden.De PvdA SS- Minister van Financiën (Video )voor de Rijken Dijsselbloem, tevens ‘Nep en Fop-voorzitter’ van de Eurogroep, scherpte volgens Bloomberg woensdagmiddag zijn ‘SS-kritiek’ van dinsdag aan voor zijn ‘Führerin Merkel’ en de centrale Bankier-Gangsters :De nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe(Video).

Zware intimidatie aan een kaalgeplukt Griekse Volk. Dijsselbloem’ zaait Chaos en armoede in EU, Nederland en Griekenland.

Het IMF meldde toen dat Griekenland niet aan de onmenselijke ‘Nazi-voorwaarden’ voor een nieuwe ‘Bloed-kapitaalronde’ van Merkel en haar Jeroen Dijsselbloemloopjongen Dijsselbloem kan voldoen. De eisen die de fascistische ‘EU-Elite’ aan het land oplegde in ruil voor schuldafbouw zijn nog erger dan toen Griekenland bezet was door Hitler. Het IMF dreigt af te haken en wijst er op dat Merkel en haar loopjongen Dijsselbloem in Griekenland terecht net zo gehaat worden(Video) als toen der tijd Hitler. ,,De meerderheid in het extreem corrupte EU parlement met als Voorzitter de ‘Maffiaboss Tajani ‘ (Video)is heel duidelijk: als het IMF niet deelneemt of zich terugtrekt, dan zal de steun voor het Wurg de ‘Griekse Jan met de Pet’ programma verdwijnen”, aldus de PvdA-er ‘SS-er Dijsselbloem’ woensdag. ,,Datzelfde geldt voor het Duitse voor met merendeel fascistische  parlement en mijn Nederlandse Rutte regime”. Is dat normaal?(Video)

 

Judas Juncker KissHanden af: Wie nog gelooft dat de EU democratisch is kijk dan naar: “This is not a coup”(Video) van de ECB.’
Übermensch Dijsselbloem’ vond dinsdag dat het IMF zijn Bloedhanden probeerde schoon te wassen, terwijl het instituut zelf aan de onmenselijke Fasistische voorwaarden voor de Griekse steun had meegeschreven.De SS-bewindsman van Merkel benadrukte dat de betrokkenheid van het IMF noodzakelijk blijft voor een ‘EU&US- Bankier-gangsters'(Video)oplossing. De hervormingen meedogenloze Nazi plunderingen die de ‘Griekse- Elite’ van mij en Merkel moet doorvoeren zijn nog in volle gang, aldus Dijsselbloem. Hij vindt dat het IMF te kritisch menselijk is geweest over de voortgang die collaborateurs in Athene boeken en ook resultaten negeert. Volgens de Griekse ‘EU-collaborateurs’ hanteert het IMF de verkeerde cijfers. Zij hopen nog steeds op een goed uiteinde voor de Elite,  zodat de ‘Nazi-Top’ van de corrupte EU elkaar weer massaal  kan gaan kussen, terwijl de Griekse  ‘Jan met de Pet’ met honger op straat ligt te creperen .

 

9 antwoorden »

 1. En nog steeds zie ik die dollar/€uri tekens in de ogen van Jan Kees
  de Ho… eeh, de Jager, nadat hij terug uit Griekenland blij verrukt dat
  mensonterende chantage wurgcontract aankondigde alsof hij Griek
  en Land in z’n zak dacht te hebben .

 2. Dit zijn de dieven van europa wanneer gaan jullie wat aan doen Nederlanders want, stemmen jullie weer voor deze gasten worden jullie net Griekenland geen zuur en daarna zoet hoor ! En als Volk zullen jullie ze moeten opsluiten Teevendeal,
  € 7.000.000,00 aan drugsbaron die woon op aruba leuk meer deurwaarder aan je
  deur, meer beslag op je geld waar je hard voor heb gewerk en over Zalm niet spreken Rijkman groenink heeft minder verdiend dan hem DSB Bank niet vergeten
  €1.500.000,00 voor amalia en lubbers heeft zijn kapitaal net kok al binnen geharkt
  ze komen platzak binnenhoffje binnen en gaan er uit als Kapitalist leuk he !

  Wanneer Volk van Nederland gaan jullie wat aan doen ????????????????????

 3. Ook de Duitse minister-president Horst Seehofer vindt dat stemmen volstrekt zinloos is:
  “Diejenigen die entscheiden sind nicht gewählt und diejenigen die gewählt werden haben nichts zu entscheiden”. Deze oprechte uitlating is hem niet door Frau Dr. Ferkel in dank afgenomen!

 4. maak niet uit welke fles je de dronkaard geeft
  dronken wil die worden
  maak niet uit wie je kies als politieke leider de beleid
  blijft inhumaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s