Uncategorized

Fake Nieuws van het CBS:Werkloosheid is 3,5 keer hoger dan ze zeggen.

(door Das Kapitaal en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het ‘succes’ van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte inzake het omlaag brengen van de werkloosheid is ‘Staats-Fake-Nieuws’ van de  Minister PvdA beroepsleugenaar Asscher(Video). En dat kunt u o.a. waarnemen aan de lange rijen(Video) bij de mensonterende ‘PvdA-Kapo-Klijnsma-Voedselbanken‘. Werkloosheid is 3,5 keer hoger dan officiële statistieken zeggen.Er klopt niks van de officiële werkloosheidscijfers. Dat zeggen wij officieelwerkloos-1niet, maar zegt De Nederlandsche Bank. Het Centraal Bureau voor de Statistiek houdt keurig de cijfers bij volgens de internationale officiële definities en daarmee zitten we op dit moment rond de 600.000 werklozen. Maar in werkelijkheid zijn dat er 3,5 keer zoveel. Het leger werkzoekenden bestaat uit één miljoen werknemers en zzp’ers die weliswaar aan arbeid doen, maar minder uren werken dan gewenst (hoimanagementadviesbureau). Over hetgeen hiervoor en hierna gesteld staat vroeg uiteraard de Staatsomroep ‘Callgirl Jinek’ Rutte(Video) geen enkele vraag. Is dat Normaal?

Dankzij het ‘Doe Normaal Kabinet Rutte’ stijgt de armoede nog meer(Video).

Daarnaast hebben 131.000 mensen alle hoop op een baan laten varen (hallo 45-plusser). En er zijn 330.000 mensen die alleen volgens de officiële schermafbeelding-2017-02-01-om-13-24-08statistieken niet beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt (zoals studenten die ingeschreven staan aan de universiteit, maar alleen nog hun bul hoeven op te halen). En zo komen we aan 2,1 miljoen mensen die (extra) willen werken, maar geen baan kunnen vinden (plaatje boven). Geen wonder dat ondanks een officieel dalende werkloosheid de lonen laag blijven. En geen wonder dat president Yellen van de Fed (het Amerikaanse stelsel van centrale banken) al langer spuugt op de officiële werkloosheidscijfers, want onbruikbaar voor beleidsdoeleinden. Dus, wat gaan we doen? DNB vraagt verder om niks en beveelt niks aan, dus dan weten wij het ook niet. Daarom delen we als goedmaker het blijde nieuws dat de EU werk gaat maken van arbeidsmobiliteit! Dat is altijd goed, want wie weet zitten ze in Spanje wel te wachten op managementadviseurs en overige 45-plussers!

 

 

 

10 antwoorden »

 1. Ooit is door ’t CBS ’t begrip werkloosheid geherdefinieerd. Deze daalde toen met sprongen en de VVD sloeg zich meteen op de borst. Vergelijkingen gaan mank, omdat bijv. Eurostat ’n andere definitie hanteert dan ’t CBS. Stat’s kunnen dus de prullenbak in. EU arbeidsmobiliteit is ’n gotspe.Je boeltje bij elkaar pakken en je tent opslaan in ’n andere EU lidstaat, zoals dat in de VS in ’n andere Staat kan, is er in de EU niet bij. Onbegonnen werk. Van Kerkrade naar Herzogenrath (2 meter de straat oversteken) is onmetelijk veel lastiger dan van Eijsden naar Rottumeroog (350 km).

 2. 17 miljoen ingezetenen:

  3 miljoen bejaarden (volgens de VVD: grondstof voor de kunstmestexport)

  1 miljoen WAO-ers (volgens de VVD: ongeschikte afgeschreven labbekakken)

  1 miljoen werklozen in de statistiek ( WW, Bijstand, IOAW)
  (volgens de VVD: labbekakken met een uitkering)

  1 miljoen ambtenaren
  (volgens Pechthold: Nederlandse bijdrage a/d Europese arbeidsmarkt)

  1 miljoen studenten e.d. die een bijbaantje hebben (volgens de VVD: flexwerkers)

  3 miljoen kinderen, jonger dan 15 (volgens Jesse Klaver: potentiële kiezers)

  1 miljoen gelukszoekers bij Onno Hoes (volgens ASScher: expats en specialisten)

  2 miljoen ZZP-ers (allemaal 45-plus, allemaal managementadviseurs)

  1 miljoen onderbetaalde zorgwerkers (volgens VVD: hoge kostenpost)

  2 miljoen minimumloon-werkers (volgens de SP: uitgebuite arbeidersklasse)

  0,5 miljoen werkzoekenden zonder uitkering/geld ( huisvrouwen, NUG-ers)

  0,5 miljoen mensen die heel hard werken, in de file staan, belasting moeten betalen, die continu worden gepest door deurwaarders, bankiers en verkeersboetes.

  100.000 politici en graaimanagers die straks allemaal op het billboard van Steve Brown staan.

  Frans Timmermans: “wat zijn we toch een geweldig goed land….”.

  • Niet de eerste keer dat ze er naast zitten, om van de aow af te raken hebben ze een leeftijdsafhankelijke grens gesteld, daarbij vergeten ze dat de helft al door de uitstoot vergiftigd is? Jezelf rijk rekenen noemen ze dat?

 3. Je hebt kleine leugens, grote leugens en je hebt statistieken Benjamin Disraeli

  Wat “Lozen WerKen” betreft, 90% van de ambtenarenkaste voert niets zinnigs uit en hoe hoger opgeleid hoe zinloser hun bijdrage veelal is. Buiten het feit dan om dat ze welwillend hun medemens verdienstelijk naar de kanker helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s