Landelijke Verkiezingen 2017

Stemwijzer of stem wijzer?

( door Arie Goedhart)

AMSTERDAM-NOIR-‘Staats-Fake-Nieuws'(Video) en ‘Fake-Democratie’ van de Ratten in pak(Video).
Sinds enkele dagen kunnen wij ons weer Stem van de Straat‘onafhankelijk?’ laten voorlichten door gebruik te maken van een stemwijzer.Misschien is het wel beter om wijzer te stemmen.Want wat doen we in feite als we gaan stemmen?Wij gaan namelijk niet kiezen voor zogenaamde volksvertegenwoordigers.Dat kan namelijk niet en de reden daarvoor is dat:onze zogenaamde volksvertegenwoordigers ons helemaal niet vertegenwoordigen, maar de belangen van hun eigen partij en zij de belangen van het volk niet kunnen dienen omdat zij de eed of de belofte van trouw aan de koning en aan de grondwet af moeten leggen, alvorens zij in functie kunnen komen. Dit geldt voor alle leden van de 1e en 2e Kamer.Nu komt de aap uit de mouw. Het volk wordt dus niet vertegenwoordigd, maar de Taxfree-koning en zijn ‘Mega- Zakkenvullers dochter Amalia’ ( Taxfree Staats-uitkering van 3000,- euro per dag (Video)) .Door te gaan stemmen doen wij dus afstand van ons recht van spreken en cederen of dragen dat recht over aan de te kiezen.

Volksvertegenwoordigers leden van de 1e en 2e Kamer.

 

De zogenaamde democratie is dus volksverlakkerij door gebrek aan kennis en inzicht van de burger.De media helpen op alle mogelijke manieren om dat onterechte beeld van democratie in stand te houden.En dat terwijl het één grote Haagse toneelvereniging is, waarbij het script van de toneelopvoering geschreven wordt door de top-elite en de uitvoering wordt geregisseerd door de diverse politieke partijen.En wat gaat u nu doen? Gebruik maken van de stemwijzer of wijzer stemmen?Kunt u wijzer stemmen?Jazeker!Door op een ongeldige manier uw stem uit te brengen laat u namelijk de politiek weten dat u hun (toneel)spelletje, dat overigens uitstekend wordt betaald, door hebt.

Opmerking:De zinloosheid van niet-stemmen en blanco stemmen komt de Heersende Klasse ten goede(Video).

5 antwoorden »

  1. Wanneer er bij verkiezingen 30 tot 40% (bij referenda nog meer) niet komt opdagen, zou je in principe als “politicus” de moed in de schoenen moeten zakken.

    Democratie moet toch een feessie zijn.

    Door het voorgestelde advies om je stem ongeldig te maken zorg je er juist voor dat onder andere de ratten in pak (VVD) en andere louche personen hun pluche warm mogen blijven houden. De personen die op deze partijen stemmen, gaan altijd naar de stembus, wanneer men zich massaal onttrekt aan het systeem, zullen deze louche en criminele partijen steeds meer te zeggen hebben, daardoor krijg je juist hetgene wat je niet zou willen.

    Ik snap de bedoeling achter het ongeldig van je stem maken, zelf stem ik altijd niet op dit soort partijen, in ieder geval op partijen die het willen veranderen, wil ze toch een kans geven.

    Dan maar van ellende het proces volgen, dan me onttrekken en willoos naar de slachtbank van de ratten in pak laten voeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s