pvda

‘PvdA-hoertje Nijboer’ van de VVD-misdaadgroep: Rutte is asociaal en egoïstisch.

(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR – PvdA Tweede Kamerlid Henk Nijboer ‘brutaal’ tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Een stem op de PvdA henk-nijboeris een stem op de VVD voor weer vier jaar VVD-SLAVIA-NL”(Video).
De PvdA-hoertjes reageren voor de Show ontdaan op de doorrekening van de ‘VVD-misdaad-plannen’ door het ‘Fake Nieuws-Centraal Planbureau’. „Rutte is Asociaal en egoïstisch”, bralt PvdA-Kamerlid Henk Nijboer en vergeet even voor het gemak dat hij bijna vier jaar lang net zo Asociaal en egoïstisch(en misdadig)” is geweest als Rutte. „Dat past niet bij Nederland bralt de huichelaar nu opeens vlak voor de Verkiezingen.” Maar na de verkiezingen schuiven zij als nog als ‘Hoeren-partijtje’ bestaan gewoon weer aan bij Rutte.

‘PvdA Sigaar’ van Nijboer uit eigen doos:Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’ (Video).

De liberalen Fascisten willen 11,9 miljard euro aan lastenverlichtingen doorvoeren voor de Ultra Rijken en hun Bankier-gangsters en dat onder meer Jetta Klijnsmabetalen door de honger uitkeringen ,behalve de’ Gaat u maar dood van de honger AOW’ te bevriezen, zo blijkt uit het misdaad-financiële plaatje dat in handen is van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Het onmenselijke plan hebben zij kennelijk gejat van het ‘Kapitalistische-Neonazi -VNL’ splinterpartijen met de ‘Führer Jan Roos'(Video), want die willen hetzelfde als Rutte. Achter de ‘IK SNAP HET’ grijns van ‘Pinoccio Rutte'(Video) toont de VVD-misdaadgroep haar verkiezingsprogramma haar ware rechtse misdadige gezicht”, bralt de Arbeiders Verrader Nijboer daar schaameloos over. „Alleen de mensen met wie het al goed gaat, gaan erop vooruit.” Donderdag presenteert het ‘Fake-Nieuws-CPB’ de doorrekeningen van de  ‘Straf de arme programma’s‘ met een enkele uitzonderingen van de programma’s van de SP en de Partij voor de Dieren.

7 antwoorden »

  1. Naar zulk schorem luister je toch niet! Eerst in de coalitie alles goedkeuren en nu 1 maand voor 15/3 alles afkraken. Prima reclame voor Geert gelijk z’n show proces. Hoop dat ie M-P gaat worden, die vervolgens in hoger beroep terecht moet staan. Ben benieuwd wie MinJus zal worden. In de NL Trias Politica gelooft na 8 jaar VVD wanbeheer geen hond meer. Schijnt dat Gordon ’n hoge post ambieert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s