Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem vd Straat Amsterdam-Noir afl.3: Free a Girl door Gooise Vrouwen.

(Door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-

Gemist: SaltoTV programma Stem van de Straat Amsterdam-Noir (2017) 

3 antwoorden »

  1. hooise vrouwen ….

    1200 vrouwen staan te trappelen om nederland te verlaten voor een boer ….

    8 meiden willen naar roemenië en 829 nederlandse vrouwen zien zichzelf al tilapia kweken in zambia. korter is dit seizoen van boer zoekt vrouw niet samen te vatten. de boeren komen van ver dit jaar en toch zijn er weer stapels brieven voor ze binnengekomen. en wat voor brieven. de hunkering spat ervan af. friese Jorien werkt in de randstad als evenementenorganisatrice. wat haar zo aanspreekt in david? hij is dan wel boer, maar toch heel ondernemend. dat treft, want in haar vrije tijd gaat ze graag dansen met vriendinnen en wijntjes drinken. veel geluk in roemenië, jorien! dat boer olke (52) met 1400 stuks melkvee helemaal in texas woont, dat maakt 206 briefschrijfsters dus geen donder uit. de ronduit verlegen boer herman woont met 150 koeien in het diepste binnenland van frankrijk. en toch: 40 brieven! waaronder een van anne – francofiel, geen feestbeest, fotomodel. veel geluk in roemenië, jorien! In de postzak is niets te gek. de nederlandse zambiaan marc vond tussen zijn 829 brieven ook een vis die ‘don’t worry be happy’ kan zingen. met bovendien de uitnodiging van een 29-jarige koeieninseminator om elkaar beter te leren kennen. toevallig was ze net terug uit afrika. haar boodschap: you need a bushgirl… de wereld is een dorp geworden. gemiddeld lag het aantal brieven voor deze internationale editie zelfs hoger dan in andere seizoenen van boer zoekt vrouw. bijna twaalfhonderd vrouwen staan te trappelen om nederland te verlaten. al die politieke partijen die hengelen naar onze stem door te appelleren aan onze trots op Nederland de plank volledig misslaan. overal ter wereld is het gras groener dan hier. als we anno nu de fabeltjeskrant zouden herschrijven: het buitenste buitenbos bestaat niet meer. en het enge bos zijn we zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s