VVD

VVD-Racist Ybeltje Berckmoes zaait Haat: Geen jonge Islam-mannen meer in “VVD-SLAVIA-NL”.

(van onze rascitische VVD-misdaadgroep redactie)

ybeltje-berckmoesAMSTERDAM-NOIR- Ooit was de VVD-misdaadgroep een groot voorstander van het importen van ( jonge)Islam mannen voor de ‘VVD-fabrieken’ in NL.
Het liefst hadden ze opgeleide,alfabetische en kerngezonde mannen die zij konden behandelen als Slaven en die noemde zij gastarbeiders. Zij werden uitgebuit tot op het bot in de ‘VVD-fabrieken’ en als vee in barakken geplaatst ver weg van de NL bevolking. De bedoeling was nadat zij zich kapot hadden gewerkt om dan als slachtvee weer gedwongen terug te sturen naar hun Vaderland Turkije of Marokko. Toen was het nog jonge Islam mannen welkom in “VVD-SLAVIA-NL” en Jan Maat van ‘Vol met is Vol’ was volgens de Heersende Klasse een racist.

 

Inmiddels is NL door de zogenaamde Neo Liberale fascistische Vrije Marktwerking(Video) dermate veranderd dat nu jonge en oude NL mensen als rutte-chinaslaven(Video) te werk worden gesteld en zijn er geen ‘Islam-slaven’ meer nodig. En dus de VVD: “Grenzen dicht voor jonge ‘Islam-mannen’ uit het Midden-Oosten net als in Japan(Video) .” Een dergelijk racistisch en discrimineert inreisverbod uitspraak zijn we in “Banana-Fraude-Nederland” zelfs niet gewend van de PVV. De VVD gaat nu zelfs verder dan Wilders en is dat niet Haat zaaien en dus strafbaar? Maar Tweede Kamerlid ‘Gangsterin Ybeltje Berckmoes’ van de VVD-misdaadgroep kan zich kennelijk in tegenstelling tot Wilders op deze VVD racistische en discriminerende  wijze straffeloos uitlaten zonder te worden vervolgd. Is dat geen VVD Klasse Justitie? Het gaat om de VVD psychopaat Ybeltje Berckmoes, die geïnterviewd werd door BNR Fake-Nieuwsradio. Ze komt na dit jaar sowieso niet terug in de Tweede Kamer, want zij gaat voor jaren onbezorgd het Luxe Wachtgeld in, alwaar ‘Imam Samsom‘ en de altijd liegende VVD Crimefighters Criminelen Opstelten, Teeven en Van der Steur ook al in zitten. En zij is daarom dan ook niet bang voor de gevolgen van haar uitspraak binnen haar corrupte partij. „I don’t care”, is haar antwoord op de vraag of ze niet bang is voor conflicten met andere VVD’ers, die nog moeten huichelen en liegen.

EURABIA of ‘VVD–SLAVIA’( = Straf de arme maatschappij van de Ratten in pak(Video)).
Berckmoes is van mening dat West-Europa dat een VVD-SLAVIA is voor Jan met de Pet een soort Eurabia dreigt te worden als we niet oppassen , waar Diederik samsom vliegend tapijtwel wat inzit. Vanwege de verschillen in cultuur en geloof is dat volgens haar mogelijk gevaarlijk. „Ik zie daar een bedreiging. Dat door de enorme bevolkingsgroei daar de angry young men uit Afrika en het Midden-Oosten hiernaartoe komen, dat moet gewoon stoppen, want we hebben zelf al genoeg poor angry young en old man and women ,hahahhahah.” Rutte, de ‘Gay King’(Video) van het Misdaadcenteum “ Het Binnenhof” heeft ook al gereageerd op haar uitspraken met zijn standaard Verkiezing zinnetje: “Ik SNAP HET en wat ze zegt is normaal voor mijn VVD.

Climate change increases the risk of war, scientists prove

 Maar niet alleen de verschillen tussen de geloven en culturen zijn volgens Berckmoes het probleem. Ook van de inhoud van het Islam-geloof moet ze niets Koning Willemhebben. „Het is eeuwenoud dat we mekaar de hersens inslaan vanwege het geloof ( in werkelijkheid door de extreme armoede en ongelijkheid en klimaat ‘s verandering) . Dat is gewoon een no-brainer voor mij. Trump zou zeggen: ‘It’s a fact.’ Met name het islamitisch geloof is een gewelddadig geloof. Mohammed was ook een krijgsheer. Ik aard ook niet in het Moorddadige Saoedi-Arabië alwaar ‘Taxfree- Graai-King Willem’ de deur plat loopt. Daar moet je mij niet neerzetten, dan ben ik acuut depressief en mag ik als vrouw niet eens auto rijden en zou ik met deze uitspraak onmiddellijk worden onthoofd”, zo beweert ze en dat is wel waar.

 

 

7 antwoorden »

  • De lage landen herberg gewoon mensen met een lage moraal
   als het ga om de bestaan recht van andere op aarde
   10 miljoenen mensen heeft de familie Leopold van België
   uitgemoord en genieten nog steeds van dat bloedgeld
   maar het is niet genoeg nee nog lang na niet
   na de brute moord op Patrice Emery Lumumba heeft de
   zet baas van de lage streken bende ook vele bloedgeld
   verdiend maar nog steeds is het niet genoeg nee
   want ze hebben nooit genoeg .

 1. Hebben ’t probleem in de jaren ’60 gecreëerd en hadden lak aan cultuur en geloof van anderen. De fabrieken moesten draaien. Nu zeiken ze over inburgering en zo niet, pleur op. Waar uitsluitend economisch utilitarisme en gewin de norm is, zal de wal ’t schip doen keren. In dat proces zitten we nu met dank aan de VVD bonzen in Wassenaar, Aerdenhout en Het Gooi.

 2. Climate Change
  Wereldwijde priesterkaste van hoogleraren als handhavers van de State of Mind, scheiding tussen Kerk en Staat en daaruit voortvloeiende taakverdeling

  Houd jij ze dom, dan houd ik ze arm !!!

  I have watched California drying and dying every year since about 2010
  The fact that we are getting so much water that it could completely end the drought is another very tangible, physical metric that the Cabal is, in fact, being defeated. This technology to control weather uses microwaves and it is simple to understand.

  The weather manipulation was an attack against all of America. The hope was to depopulate the planet and punish America in particular for its work to rebel against the Cabal. No water means no crops, which means no food, which means mass starvation.

  The point is that whatever stations the Cabal was using to do this have obviously now been overtaken and are in the hands of the Alliance. All this off-the-books stuff can be overtaken without anyone knowing. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2017/01/09/david-wilcock-comment-on-ben-fulfords-1-9-17-article/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s