Uncategorized

‘Fake-Peilingwatch’ EenVandaag: Rutte net onvoldoende en ‘Gluiperd Dijsselbloem’ Top.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er bij de gesubisidieerde Staatsomroepen als de NOS en EenVadaag nog überhaupt geen ‘Fake-Nieuws’(Video)?
Het kabinet-Rutte ll. rutte-china‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB loopjongen ‘Aftap- Asscher’(Video) scoort aan het einde van de rit een kleine onvoldoende, dat blijkt uit een schaamteloos dr. Goebbels ‘Nep en fop-onderzoek’ onder 35.000 leden van het ‘EenVandaag- Fake-Opniepanel’. De regering ‘s misdaadploeg Rutte van “VVD-SLAVIA-NL”(Video) krijgt een gemiddeld eindcijfer van 5,0, meldt EenVandaag zaterdag en dat is ongelofelijk hoog gezien hun misdadige plunderingen(Video) van de laagste klasse, de zieke, bejaarde en werklozen. Is dat een Complot van EenVandaag(Video)? Oordeelt u zelf.

PvdA-hoertje Nijboer’ van de VVD-misdaadgroep: Rutte is asociaal en egoïstisch(Video). Stemwijzer of stem wijzer(Video)?

Zonnekoning VVD-Snake Rutte’:”Als je het niet maakt, ben 
je mislukt 
of gestoord”
Bijna vier op de tien mensen (38 procent) vinden dat het ‘Lieg en Bedrieg kabinet Rutte’ zijn misdadige ‘Graai-werk’ goed heeft gedaan, maar 60 procent vindt van niet. Nou, jeroen-dijsselbloemwie gelooft dat 38 procent vindt dat ‘Pinoccio Rutte’ (Video) het goed heeft gedaan kan zich beter laten opbergen in een ‘Eenvandaag-inrichting’. Misschien een idee voor de gestoorde en/of corrupte redactie van Eenvadaag. Hoe het ook zij, dat betekend dat de VVD en de PvdA dus bij de komende verkiezingen 38 procent van de stemmen gaat krijgen volgens EenVandaag, wat door alle opinie peilingen wordt tegen gesproken, zelfs die van EenVandaag. Die 38 procent is vooral zeer tevreden over het Cliëntelisme van Rutte en het feit dat hij de Grootste Crimineel van NL Teeven(Video)  heeft voorgedragen bij Raad van State. Is dat Normaal? De ontevredenheid is het grootst over de misdadige veranderingen op het gebied van de gezondheidszorg en niet eens over alle schandalen en misdaden die het Kabinet Rutte aan de lopende band heeft geteisterd. Vooral de overheveling van overheidstaken naar gemeenten en de onmenselijke hoogte van het verplichte eigen ‘Maffia- Zorg-risico’ (Video) worden daarbij genoemd. Onvrede is er verder over de aanpak van de ‘Oliedollar-vluchtelingenstroom’(Video) en het verkrachten van de ‘Wil van het Volk’(Video) door Rutte inzake het ‘Maffia-Oekraïnereferendum’(Video).

Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te Wurgen voor zijn Führerin Merkel. (Video) .

De PvdA Gluiperd Minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) heeft het volgens 69 procent van de ondervraagden het beste gedaan. De PvdA ‘Gluiperd Mr EURO-jinek-hennis-de-vriesDijsselbloem’ van Merkel en de Bankier-Gangsters (Video) eindigt daarmee voor de VVD-er ‘Yab Yum Hennis’(Video) (Defensie voor de Wapenhandel) en PvdA ‘Eunuch Koenders’ (Buitenlandse corrupte Zaken) die de Fake top 3 vol maken. Op welke plek de VVD ‘Griezel Teeven’ staat durfde EenVandaag  niet bekend te maken.

6 antwoorden »

  1. Kanslozen Wet
    Eerst Donner, nu weer Teeven en tussendoor tal van andere uitgerangeerde Politici gepromoveerd tot Pooier van Vrouwen Justitia met hun Toga Dames en Heren van lichte zeden. Als je kijkt wat het gros van Politici hebben gestudeerd dan hebben de meeste zonder uit zondering Rechten gestudeerd, cursus tot professionele gluiperd.

    Prachtige registratie pleidooi wrakingskamer Mr Stelling één van de Advocaten die als uit zonde ring op de regel niet voor de Duivel werkt

    Krachtig pleidooi Advocaat van Mr Stelling met spetterend slotbetoog van Stelling

    Advocaat Stelling is o.m. bekend van zijn felle stellingname tegen kernwapens en van het verdedigen van meerdere vredesactivisten sinds 2004. De oud-militair was ooit straaljagerpiloot, maar nam ontslag omdat hij tegen kernwapens was. Mr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s