Media -Maffia

‘Miljonairs-Acteurs’ achter de Muur geven ‘Mad Dog Trump’ ook bij BAFTA er van langs.

(van onze Internationale Mad Dog Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Fake-auteurs’ hebben duidelijk niet het boek” Reflections on Political Ponerology”(Video) gelezen, want dan zouden zij nietrutte-china zo hoog van de ‘Ivoren-toren’ blazen van achter hun met Muren omringde ‘Megalomane- Villa‘s.
Niet alleen bij de uitreiking van de ‘Nep en Fop Golden Globes’ werd meermaals gesneerd naar ‘Mad Dog Trump’( Video) door de ‘Miljonairs-Fak-Acteurs- Elite’. De US President van de eerste openlijke “Corporate Crime Natie”(Video)  in de Wereld kreeg het er zondag ook van langs bij de uitreiking van de Bafta’s. Dolle pret voor het zooitje ‘Fake-Gajes’(acteurs) dat buitenzorg leven en zich te pletter snuiven en neuken met elkaar achter hoge Muren met dank aan het verwoeste Kapitalische systeem. Over het 100 procent ‘Islam-inreisverbod’(Video) van Japan hoorde wij geen piep, maar willicht heeft dat te maken dat Sony één van de grootste Hollywood producenten is.

Obama’s misdadige nalatenschap is doffe Ellende voor de massa(Video), maar dat is de ‘GOED-MENS’ niet bekend.

De Liederlijke coke snuivende en zuipende Jane Lush, voorzitter van de Elitaire British Academy for Film and Television Arts (BAFTA), bralde in haar openingswoord dat ze zich zorgen maakt over de vele Britse acteurs in Hollywood. “Ik ben bang dat iemand een muur langs de Atlantische Oceaan bouwt om ons buiten te houden van alle neuk en VladimirPoetinsnuif privé party’s (met o.a. ‘Pis-actrice-Patricia Paay‘) met Volkse Callgirls en Schandknapen.” Dat moest kennelijk een verwijzing zijn naar de muur die Trump langs de grens met Mexico wil bouwen. Pikant is dat al die acteurs in villa’s  leven achter grote muren en hun huishoudelijk personeel (slaven)illegale onderbetaalde emigranten(Video) zijn. Ook de Oplichter Stephen Fry, die de uitreiking van de Bafta’s presenteerde, bleek geen vriend van Trump, maar wel van Obama en Hillary en een grote Muur om zijn Villa. De acteur, komiek( niet te verwarren met ‘Pedo-Jimmy Savile‘ ), schrijver en presentator steunde de perverse Meryl Streep, die bij de uitreiking van de Golden Globes uithaalde naar de Amerikaanse president en nog nooit een verkeerd woord had gezegd over de Oorlog ‘s Misdadiger ‘TTIP- Obama’. “Ze is één van de beste actrices ooit van de Heersende klasse en zij komt zelden uit haar zwaar beveiligde en met hoge muren omringende Villa want zij heeft smetvrees voor gewone mensen. Alleen een praatzieke idioot zou daar anders over denken.” Dat laatste is een klassiek voorbeeld van Projectie (psychologie). Daarmee verwees hij naar een opmerking van Trump, die Streep na de Globes een ‘overgewaardeerde Fake-actrice’ noemde die haar zakken extreem heeft gevuld en al jaren net als de rest van haar zogenaamde linkse collega acteurs in zwaar bewaakte Villa wijken wonen, waar de gewone man zich alleen maar tegen betaling in sightseeing  bussen in mag vertonen en vergapen.

 

Poetin wordt er ook weer bij gesleept.
Ook de algemeen bekende BN-Hoer Viola Davis, die de Bafta voor beste vrouwelijke bijrol won, nam het op voor Streep. “Wie Meryl Streep een overgewaardeerde actrice noemt, weet niets van acteren en ik begrijp niets van de kaal geplukte massa, omdat ik ook al jaren achter een hoge muur woon in mijn Villa .”Niet alleen Trump kreeg het er zondagavond in de Royal Albert Hall van langs. Ook over de rug van de Russische president Poetin werden flauwe ‘dr. Goebbels grappen'(Video) gemaakt. Zo bralde Fry bij het uitreiken van de eerste BAFTA: “Laten we eens kijken wie de Russen hebben laten winnen, want dat is voor mij achter mijn hoge muur moeilijk te zien, ha,ha,ha,ha”. Het is niet helemaal duidelijk of hij dat moest zeggen van de CIA(Video) en/of Sony en/of  ‘Fake Nieuws-CNN’ of de’ Obama& Hillary& Pedo- Bill kliek’.

3 antwoorden »

  1. Volk van Holland we hebben overal ter wereld een ( schuldenstaat ) dus iedereen blijf in schulden zodat teeven € 7.000.000,00 weg kan geven wanneer wordt men wakker hoe blijf ik dus rutte &Co dit domme volk controleren door je arm te houden met schulden deurwaarders enz.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s