Peter R de Vries

Prof.& Dijkgraaf volgen ing Steve Brown en slopen ook ‘Geilneef Peter R. de Vries’.

( door Ellis de Wal)

AMSTERDAM-NOIRAan ‘Politie-Informant Peter R. de Vries ( Bron: Jan Dijkgraaf) verdediger van o.a. een Pedo die een kind van 12 jaar verkrachtte(Video).
I
k zag gisteren de aflevering met daarin Maria Mosterd:

Dit hebben jullie vast al uit je netwerk gekregen, beter vaak dan niet:Oldskool – Prof. Hoxha SLOOPT Peter R. de Vries .
Ooit dacht ik dat hij goed werk deed (Putten). Lijdt vast ook aan psychopathie, zo anderen te schaden kennelijk zonder wroeging. Dat (ook) hij keihard ontmanteld wordt voor het grote publiek.

Dank jullie wel voor jullie site! Hartelijke groet, Ellis de Wal

4 antwoorden »

  1. Het boek “Echte Mannen eten geen Kaas” door Maria Mosterd is een verslag van een meisje van 16 jaar over haar tijd van 12 tot 15 jaar oud onder bewindvoering van een z.g. `lover’-`boy'[1]. Volgens de penal code van het Wetboek van Strafrecht is dit boek — een beschrijving van de exploitatie van een minderjarige voor betaalde seks en pedofilie — eveneens een getuigenverklaring uit eerste hand en kan in een eventuele rechtszaak door de Openbaar Aanklager worden gebruikt als bewijsmateriaal. Het is dan ook geen wonder dat Peter R. de Vries, Pedo Elite Nederland en de Turkse Mafia dit boek zo snel mogelijk uit de omloop willen halen.
    [1] Het gebruik van het woord `lover’-`boy’ is misleidend. Wanneer het slachtoffer van seksueel delict, misbruik en exploitatie minderjarig is, wordt ten onrechte de indruk gewekt dat de aanstichter en financieel baat hebbende zelf ook maar een jongen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s