Elitaire Misdaad

Kamer wil opheldering van Rutte over zijn ’benoeming’ c.q. Cliëntelisme Teeven.

(van onze ‘VVD Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Cliëntelisme: Grootste Crimineel van NL Teeven voorgedragen bij Raad van State. Is dat Normaal?(Video). Corrupte fred-teeven-mark-rutteTopadviseurs van ‘Pinoccio Rutte’(video) wisten van Teevendeal’, maar niet van het feit dat Teeven graag Steve Brown wilde laten vermoorden.
Pinoccio Rutte’ de’ Gay-King’ van het Misdaadcentrum”Het Binnenhof” (Video) heeft altijd ontkend dat de ‘herinneringen’ van Teeven aan hem zelf bekend waren, maar drie van zijn corrupte topadviseurs waren volgens Nieuwsuur wel degelijk geïnformeerd. Pas in het Tweede Kamerdebat na het aftreden van de altijd liegende minister Opstelten en Teeven (Justitie, VVD-misdaadgroep), op 10 maart 2015, zou hij dat hebben vernomen. Nieuwsuur meldt dinsdag dat drie van de hoogste adviseurs van de Lieg en Bedrieg premier VVD Godfather Rutte al op 8 maart zijn geïnformeerd hierover, vlak vóór de vondst van het ‘bonnetje’ op het ‘VVD -Pedo Justitie- Demmnink- Ministerie’. Bij de Teevendeal ging het om een ‘Witwas-schikking’ met drugsbaron Cees Helman en niet eens om de vreselijke stinkende ‘VVD Demmink-Prins Claus-Doofpot’.

Het zou gaan om Ruttes persoonlijke corrupte politiek assistent, de plaatsvervangend secretaris-generaal van de premier (zijn raadsadviseur, niet ‘Junkie-Gordon’), en de ascherdirecteur-generaal van de dr. Goebbels ‘Taxfree-King Willem-Rijksvoorlichtingsdienst’.De oppositie wil opheldering van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA NSB loopjongen Asscher inzake de benoeming van NL grootste Crimineel Teeven tot lid van de Raad van State. Tenzij van een voordracht nog geen sprake is, zoals VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra nu opeens liegt omdat er o.a. een Petitie: “Fred Teeven is ongeschikt als lid van Raad van State” is gestart door het Volk tegen de benoeming van Crimineel Teeven. SP’er Ronald van Raak vroeg om een debat over de benoeming van het Tweede Kamerlid en oud-staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Elite-Pedo’s en Klasse Justitie, waarover  de op één haar na failliete NRC  Grachtengordel Handelsblad en Volksnieuws uit Amsterdams-Noir berichtte. De oppositie heeft daar vraagtekens bij. Zij wijst erop dat Teeven moest opstappen om de zogenoemde bonnetjesaffaire en eerder bekend staat als misdaadbestrijder misdadiger dan als bewaker van de rechtsstaat. De Raad van State is een belangrijk corrupte adviesorgaan met aan het hoofd Taxfree- Graai King Willem, die overigens al het werk laat doen door de ‘Oude CDA Rat Donner’ van de regering en de hoogste bestuursrechter van ons land. De Kamer moet zich volgens Van Raak, die steun kreeg van de voltallige oppositie, kunnen uitspreken over een zo omstreden  corrupte benoeming voor de belangrijke Raad khadija-aribvan State. De VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes voelen daar echter niets voor zo vlak voor de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ (Video)  . Van Raak verzocht de Kamervoorzitter de PvdA ‘Mocro Spion Arib’ daarop om dan maar uit eigen beweging een debat in te plannen. Zij wacht nu verschrikt het antwoord van haar kabinet af. De ‘VVD Gangster Zijlstra’ noemde het aandringen van de oppositie naar de waarheid „wat onsmakelijk”, ook al „snap ik best, gezien de geschiedenis, dat er gevoelens over zijn.” Hij wees erop dat de Kamer zich doorgaans terughoudend opstelt als het over het vergeven van ‘Graai-baantjes’ aan corrupte ratten in pak gaat. De altijd liegende ministerraad spreekt bovendien vrijdag nog helemaal niet over een benoeming van Teeven, is Zijlstra naar eigen zeggen verzekerd, want ze zijn zich nu even dood geschrokken van de terechte verontwaardiging van het Volk die inmiddels een petitie is gestart tegen de corrupte benoeming van die ‘VVD Griezel Teveen’. De oppositie, maar ook een enkel anonieme angstige PvdA-Kamerlid, reageerden afgelopen weekeinde schamper of zelfs verontwaardigd op de misdadige voordracht van de VVD Griezel -Teeven. Aaankomde week zal de Stem van de Straat Amsterdam-Noir bij SaltoTV aandacht geven aan deze walgelijke corrupte benoeming van Teeven.

 

12 antwoorden »

 1. De cirkel is (weer) rond: Teeven in de RvS samen met Koning, Koningin en Kroonprinses onder supervisie van Donner (“Er is geen spoor van rook, laat staan vuur”, zei ie over de Demmink za(a)k). Kunnen ze ’t Kabinet in hun gesloten circuit adviseren over de hoogte v/d toelages aan ’t KH (dus advies aan zichzelf!) en zal die aan de Kroonprinses torenhoog stijgen wanneer die snotneus ouder wordt, zwelgend in vadsige zelfgenoegzaamheid. Een schoolvoorbeeld van corruptie en in flagrante strijd met de Trias Politica van Montesquieu, die ze voor ’t gemak ff niet kennen. Wat ’n bananenmonarchie en dat in de 21ste eeuw!

  • VVD is de eeuwige heerser in Nederland
   de volk lijd aan stockholmsyndromen
   men begrijp de VVD en voel sympathiek voor hun
   wreedheid tegen de arme en de zieke en de oudere

 2. Als de kamer zich er weer eens nep en fop over buigt laat ze dan ook even kijken naar het aantal nederlanders in brussel die ze zijn voorgegaan met liegen stelen en moorden. De roomblanke lieg en bedrieg oplichters dulden geen tegenspraak laat staan een andere cultuur of kleur.

  http://www.europeesparlement.nl/nl/your_meps/nederlandesleden2014.html

  skrol maar naar beneden en je zal geen denk of mevrouw de voorzittert arib tegen komen, wel bovenaan oorlogshitser vvd Hans van Baalen die op de black list staat bij rusland, Venezuela is uitgetrapt als persona non grata en met zn dikke lijf het parlement moest uitvluchten via het raampje aan de achterzijde te bangkok.

  Griezel fred is maar een puppet in het geheel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s