Uncategorized

Venezuela haalt ‘Fake-News-CNN’ uit de lucht. Wanneer volgt NL?

(van onze  US War Mongul-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds Venuzuala de Olie heeft genationaliseerd is zij in een gevecht op leven en dood met de Moordende ‘US-Elite’ (Video). hqdefault-1Inwoners van Venezuela kunnen niet meer naar CNN kijken en dat zal zeker de Volksgezonheid ten goede komen. De regering heeft de CIA progaganda ‘Fake-nieuwszender’ van de ‘US-Elite’ terecht uit de lucht laten halen omdat CNN ,,de waarheid verdraaid.” Een paar minuten na het overheidsbesluit was de ‘CIA -propaganda zender’ al niet meer te zien via sommige providers. Erg gaan geruchten dat Trump het zelfde wil gaan doen in de USA(video) . Men wordt zowel in Venezuela als in de US en EU door eerlijke Media Professoren als Cees J. Hamelink(Video) en Manuel Castell en dokters en psychiaters geadviseerd voor het echte nieuws en uw (geestelijke)gezondheid te kijken naar RT(RusiaToday) en de Stem v.d. Straat Amsterdam-Noir.

Linkse Rechtse uitlaatklep Staats-NOS krijgt er terecht flink van langs van hoogleraar Hamelink: Achtuurjournaal is niet te vertrouwen!

weense-ambassadede-elite-zoete-invalHet corrupte CNN publiceerde eerder een ‘Kul-artikel’ over illegale paspoortverkoop via de Venezolaanse ambassade in Irak, een feit wat verschillende ‘NL -Royal- Zoete- inval Ambassades’ (Video) al jaren doen en daar horen wij CNN en zijn Dutch Outlet de ‘Pis-News-Staat-NOS’(Video) nooit over. In een reactie laat CNN zielig weten dat de ‘Fake-News-zender’ nog wel via YouTube en de Dutch NOS bekeken kan worden.

 

 

 

10 antwoorden »

 1. Terecht van Venezuela. TV is propaganda in handen van regeringen. Ieder1 aapt Goebbels na. Merkel wil nu opeens in ’t verkiezingsjaar met haar meisjesnaam Kasner of Kassner aangesproken worden. Gedaantewisseling? De naam van haar 2de echtgenoot Sauer was kennelijk te zuur!

 2. Na Fake Finance, Fake Nieuws nu Fake Science Fiction Wetenschap aan de beurt

  The Revolution Begins: Quantum Experts State The Healing Computer Stands In A Class Of It’s Own NEIL KEENAN UPDATE

  Hello everyone! It has been more than one month since I have filed an update and most of you who do not know me may think that I have fallen off a cliff and cannot find my way back up.

  Well it is quite the opposite and in this video you will find that I have been working diligently in stripping the globalists of anything and everything they own beginning with what you call the Collateral Accounts.

  Secondly, we will close down their medical establishment and their ‘big pharma’. We will take them apart piece by piece until they cease to exist. This is the plan and we are extremely close to enacting it.

  Quantum experts explain in detail their experience with the ‘Healing Computer’ technology. Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-the-revolution-begins-quantum-experts-state-the-healing-computer-stands-in-a-class-of-its-own/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s