willem holleeder

Holleeder: ‘Judas-Astrid’ en ‘Politie informant Peter R. de Vries’ saboteren proces’.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Holleeder spreekt voor het eerst over Peter R. de Vries zijn sex escapades als de  de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video).
astrid-holleeder-pete-r-de-vries
Willem Holleeder heeft zijn ‘Judas-zus Astrid’ en haar ‘Media Pooier Peter R. de Vries’ vrijdagochtend tijdens de zitting er terecht van beschuldigd dat ze de voortgang van zijn strafproces moedwillig saboteren. „Ze willen in alle opzichten de regie voeren’, aldus de Amsterdamse ’topcrimineel’ Kruimel-Crimineel vergeleken bij de Ratten in pak voor de rechtbank in Amsterdam. Holleeder: “het is extra wrang omdat ik toentertijd nog haar studie rechten heb betaald en haar financieel gesteund in die tijd en dat zij nu als louche corrupte advocaat de hele truckendoos opentrekt om A. het proces te rekken en B. mij levenslang te bezorgen. Ook Voor Peter R. de Vries heb ik jaren betaald en hem primeurtjes toegespeeld en hem beschermd tegen mensen uit de ‘Volkse-Onderwereld’ die hij had genaaid en hem wilde vermoorden en nog willen vermoorden. En dan zwijg ik nog maar over het feit dat ik en Cor zijn dagelijkse pervese escapades op de Wallen en in Yab Yum hebben betaald, want dan zou u Rechters op zeker rode oortjes krijgen en wie zal het zeggen fysiek onwel worden en daar is die ‘Pis-video’ van Paay helemaal niets bij. Wij noemden hem ook Peter Ranzig ( R. stond voor ons voor Ranzige Vieserik ).”

Schadelijke vaccins is geen News, maar wel twee BN-Hoeren Peter R. de Vries &Paay met ‘Pis-News’ (Video).

Heel Tokkie-NL in de ban van boek “Judas Mr. Astrid Holleeder”. Rechter not amused(Video)!

 

Astrid Holleeder popelt altijd om te ‘getuigen’ in Brandpunt en Boulevard(Video).
Holleeder liet aan het einde van de korte zitting zijn terechte irritatie over de houding van zijn zus en haar Media Pooier Peter R. de Vries de vrije loop. „Eerst mocht ik zelf niet meer bij de verhoren door de rechter-commissaris zijn, toen moest mijn advocaat Stijn Franken weg, toen beriepen mijn zussen zich op hun verschoningsrecht, toen kwam het boek van Astrid en nu wil ze weer alleen door de rechtbank worden verhoord. Er wordt steeds iets nieuws opgeworpen.”Het Leugenboek van Judas-Astrid Holleeder over haar leven is een verkoopsucces; Judas was met ongeveer 383.000 exemplaren het best verkochte boek van 2016 en dat is ook een halve leugen(Video), want volgens haar corrupte Uitgever Lebowski Pulishers waren er in de eerst maand al 480.000 exemplaren verkocht (kuch, kuch). En was het boek ook een bestseller in de USA. Hoeveel zijn er dan in USA verkocht?

 

Dat zijn zus Astrid in de openbaarheid van de rechtszaal wil getuigen en niet achter gesloten deuren bij de rechter-commissaris heeft volgens Holleeder alles te maken met de beeldvorming rond zijn persoon en dat zij kinderlijk liegen . „Dan kan ze er samen met haar ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ weer een nieuwe ‘Azijn-Pis-mediahype’ van maken.” Dat laatste wordt overigens met klem door de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ ontkend. Hij stelt met een hoog Piep stemmetje dat hij nu momenteel te druk is als  ( Azijn-Pis)-Adviseur van Paay om zich nog met andere duistere aasgieren rioolzaken bezig te houden.

 

Maria Mosterd: Peter R. de Vries heeft bij mij precies gedaan zo niet erger als wat Paay nu al dan niet vrijwillig overkomt (Video).
Volgens Holleeder probeert zijn zus Astrid de touwtjes in handen te nemen omdat ze onder meer in de zaak rond de criminele erfenis van Cor van Hout „alle verklaringen in elkaar heeft gezet en daar vet zwart aan verdient heeft” en „mij daarbij om advies heeft gevraagd.” De in 2003 geliquideerde Van Hout, mede-Heineken-ontvoerder, was getrouwd met Holleeders andere zus Sonja en die ook  geneukt heeft  met ‘Geilneef Peter R. de Vries’. „Astrid wil niet dat Sonja als eerste wordt gehoord. Dan kan ze haar niet sturen. Daarom willen wij Sonja juist als eerste ondervragen.” Holleeder herhaalde vrijdag zijn eerdere  terechte beschuldiging dat zijn zussen en Peter R. de Vries Ras ‘Beroeps- leugenaars’ zijn en dat weet natuurlijk inmiddels iedereen wel.

 

Mededeling in het kader van het Algemeen belang: Spectaculair,sensationele en ‘Pis&Poep- integer’:A.s Maandag exclusief  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir, SaltoTV : “The Show-Pis News”(Video) met Peter R. de Vries, Eva Jinek en Patricia Paay:

 

1 antwoord »

  1. Door Paay en haar adviseur De Vries heeft uroloog ’n nieuwe betekenis gekregen: consulten op ’t gebied van golden showers (Engels) of pluies dorees (Frans) zowel passief (Paay) of actief (in de pijplijn!). Van kleine naar grote boodschap zit eraan te komen. Vindt nu nog wat obstipatie op haar weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s