EU

Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit!

(van onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Niet ‘Psycho Clown Guy‘ maar ‘Maffioso Tajani’ Voorzitter EU Parlement(Video)Corrupte EU- parlement dicht gat in ‘absurde Guy Verhofstadt Sophiein't VeldLuxe Graai-pensioenregeling’ voor de zwaar overbetaalde parlementariërs.
Het aanvullende pensioen van zo’n duizend voormalige’ Europarlementariër-Gangsters’ wordt niet gekort,ook al kampt hun pensioenfonds met grote tekorten.Gekort wordt er alleen op de karige pensioenen van ‘Jan met de Pet’ in de EU. Het ‘Graai-fonds’ heeft een dekkingsgraad van slechts 37 procent. De rekening wordt doorgeschoven naar het Europees Parlement. M.a.w. naar u de belastingbetaler:op de begroting is 270 miljoen opzij gezet om het ‘Graai-gat’ te dichten.

EU-parlement in ban verkiezing voorzitter: wel en dan toch weer niet ‘Clown-Verhofstadt’(video).

janusz-korwin-mikkeKijk Brieste Guy Verhofstadt met schuim op zijn bek:” Dat is wat mijn EU nou zo mooi maakt, Heil onze Pensioenen, Heil mijzelf en mijn secondant ‘Dutch–Yuppie- D66 fascist Sophie in ’t Veld (Video)’ en dood aan Poetin en Wilders!”.Volgens de Nederlandse pensioendeskundige Theo Kocken hebben de gepensioneerde parlementariërs veel te weinig premie betaald voor het pensioen dat ze krijgen. “Het is een absurde misdadige graai pensioenregeling met veel te veel toezeggingen voor veel te weinig premie.”

 

‘Lachertje’ voor de Ratten in pak.Corrupte Sarkozy gedagvaard wegens illegale campagne. Zijn er nog eerlijke EU-Leiders(video)?
In Nederland mogen fondsen met een dekkingsgraad onder de 105 procent de pensioenen niet verhogen. Bij een veel lagere dekkingsgraad worden de pensioenen zelfs gekort. merkel-sarkozyIn Brussel zijn de pensioenen vorig jaar – ondanks het tekort – opnieuw verhoogd. Theo Kocken noemt de jaarrekening van het parlement “helemaal een lachertje dat pure fraude is”, want volgens Kocken geeft het fonds geen duidelijke inzage in de financiële risico’s. Ook enkele Nederlandse Europarlementariërs maken gebruik van het omstreden pensioen. De riante pensioenvoorziening komt bovenop het pensioen dat parlementariërs in eigen land sparen. Volgens critici is de regeling “moreel verwerpelijk en ronduit misdadig” en een vorm van zelfverrijking die bestraft zou moeten worden met cel straf. Nederlandse Europarlementariërs spraken in 1999 af dat ze niet langer gebruik zouden maken van de regeling. In 2005 werd dat opnieuw afgesproken. Toch blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur dat twee Europarlementariërs die deze verklaring hebben ondertekend, nu wel pensioen ontvangen en naast criminele Graaiers ook nog ras leugenaar zijn. De Corrupte en ronduit schaamteloze Oud-Europarlementariërs Ria Oomen-Ruijten (CDA) en Hans Blokland (ChristenUnie) zijn lid gebleven van de omstreden aanvullende pensioenregeling terwijl hun fracties in 1999 en 2005 hadden toegezegd dat ze er geen gebruik van zouden maken.In een reactie zeggen beiden dat ze na het tekenen van de gedragscode geen premie meer hebben betaald. Ze noemen zichzelf slapend maar wakker Graai-lid. Omdat ze in de voorgaande jaren wel premie hebben betaald, hielden ze wel recht op een ‘Mega-uitkering’. Hun smerige fracties zijn het eens met deze uitleg.

Gedragscode is alleen voor ‘Jan met de Pet’ en ‘EU-Graaiers’ kussen er op los met elkaar.
Judas Juncker KissMaar volgens een eigen onderzoek van de ChristenUnie was het doel van de afspraken “te voorkomen dat er naast het Nederlandse pensioen ook nog een Europees pensioen zou worden ontvangen”. Om die reden heeft de VVD-er Jan Mulder zijn pensioen ook opgezegd en de premie die hij al betaald had, laten terugbetalen. Ria Oomen en Hans Blokland hebben dat niet gedaan.In de praktijk ontvangen ze vanaf 63 jaar een uitkering uit dit fonds. Opmerkelijk omdat ze in de gedragscode afspreken dat ze er geen gebruik van zullen maken omdat ze al een pensioen krijgen in Nederland. Vandaar dat wij deze twee Dieven hebben geplaats op het “Elite Gangster Billboard.Uit de stukken die het parlement nu heeft vrijgegeven, blijkt dat de CDA-er Ria Oomen in ieder geval in 2012 nog lid was van het fonds. Na 25 jaar verliet zij het parlement in 2014. Tegenwoordig is zij lid van de Eerste Kamer. Tegen Nieuwsuur zegt Oomen dat ze na het tekenen van de gedragscode geen premie meer heeft betaald. Wel erkent ze dat ze nu pensioen ontvangt uit het fonds.In 1999 heeft de CDA-delegatie toegezegd dat ze geen lid zouden zijn van het aanvullende pensioenfonds. Op 16 juni 2000 schrijft de delegatie in een verslag over de naleving van de gedragscode: “De leden nemen geen deel meer aan de vrijwillige aanvullende pensioenregeling van het EP”.Tussen 2005 en 2009 heeft de CDA-delegatie ieder jaar verklaard dat door de CDA-ers “niet deelgenomen wordt aan de vrijwillige aanvullende pensioenregeling van het EP”.

Onderzoek voor de Show.
In 2004 laat de Godsdienstwaanzinnige  SGP/ChristenUnie onderzoek doen naar het declaratiegedrag van Europarlementariërs. Leidraad is dan de gedragscode van 1999. Tegen de onderzoekers bralt Blokland dat hij geen lid meer is van het fonds.Tegen Nieuwsuur bralt Blokland nu dat hij wel lid is gebleven, maar dat hij na de gedragscode wel gestopt is met het betalen van premies ontkent hij beteren te zijn van de ;Geld-Duivel’. Hij bouwde dus geen nieuwe rechten meer op.

Rat in pak Belangenconflict.
De NOS vroeg 25 november 2005 om de lijst van ‘Graai-bendeleden’ van het vrijwillig aanvullend pensioenfonds. Het  criminele parlement weigerde omdat daarmee de privacy van de afgevaardigden zou worden geschonden (Kuch). Daarop stapte de NOS naar de Europese Ombudsman. In een advies oordeelde de ombudsman dat de ‘Rat in pak-ledenlijst'(Video) openbaar is. Het corrupte Parlement negeerde dit advies.Vervolgens stapte de NOS in 2008 naar het Gerecht in Luxemburg. Dat oordeelde in 2011 dat het lidmaatschap van het fonds tot de privacy van een parlementariër behoort anders zouden zij bekend worden als Ratten in pak.In een nieuwe procedure – met steun van de Finse en Zweedse regering en de Europese Autoriteit Persoonsgegevens – werd de Misdaad-ledenlijst in 2012 opnieuw opgevraagd. Vorig jaar oordeelde het Gerecht opnieuw dat het lidmaatschap tot de privacy van de crimnele parlementariër behoort, maar wanneer parlementariërs in het parlement stemmen over het fonds er sprake is van een belangenconflict. Alleen van de parlementariërs die gestemd hebben over het fonds moet bekend worden of ze inderdaad lid zijn van het Graai-fonds.

Vorige maand maakte het parlement de ‘Rat in pak-Crime-lijst’ openbaar en voor de rest bleef alles bij het oude.

Mededeling in het kader van het Algemeen belang: Spectaculair,sensationele en ‘Pis&Poep- integer’:A.s Maandag exclusief  bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir, SaltoTV : “The Show-Pis News”(Video) met Peter R. de Vries, Eva Jinek en Patricia Paay:

 

11 antwoorden »

 1. Als instanties gedragscodes ontwerpen, moet je je hoeden. Zogenaamd om ethisch handelen te bevorderen, maar waardeloos in de praktijk: niemand houdt er zich aan en men komt er altijd mee weg. Zie Kroes et al. Uit de EU zsm, alleen maar dokken en niets in te brengen. D+F delen de lakens uit, rest kijkt toe.

 2. Ze doen het licht uit wanneer zij willen over macht gesproken, de pleurmentiariers wettigen hun hebzucht tegen ruime beloning.
  Pure Omkoping.
  En vette pret.
  Want ja, wie wil er nou niet in het $ysteem zitten?
  Wall $treet.
  RA: WE Tell $.
  Zo staat er geschreven,,,,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s