nos

In de Wereld van de NOS is Rutte de Redder des Vaderland. NOS en Rutte namen huilend en vol lof over elkaar afscheid.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In de Wereld van de NOS is Rutte de Redder des Vaderland.Plofkippen nemen wraak op Rutte: Poep op uw kippenvlees. De NOS Correspondents dinerweet van niets(Video).
Afgelopen vrijdagmiddag was het laatste ‘interview’( reclamespotje)van premier ‘Pinokkio Rutte’ met zijn ‘Geile Parlementaire Pers’(Video) en het was te erg van woorden. Het leek wel het ‘Correspondents- diner'(Video) met Rutte of ” The Pis-Show News”(Video) van Peter R. de Vries, Jinek met Paay. Het had werkelijk waar niets met journalistiek te maken die als eerste en belangrijkste taak heeft de macht te controleren. De vrouwelijk verslaggever( nee het was niet Paay) van de Staats-NOS leek wel een groupie van Rutte. Zij vroeg dood serieus hoe Rutte het vond dat ondanks dat zijn Kabinet en bovenal hij zo succesvol en menselijk was geweest dat hij daarvoor niet de waardering kreeg die hij verdiende en zo laag staat in de peiling(video).De ‘NOS-groupie’: “U heeft NL uit de crises gehaald en iedereen heeft het nu weer fanatische goed. Ook vroeg zij Rutte tot vervelens aan toe wat hij van zijn eigen daverende en menselijke successen vond”.

CPB: VVD Kampioen Banenmotor& ‘Transparency-NL’ :Teeven niet corrupt (Video). 

 

‘Fake Nieuws’ van de Staats-NOS van het CBS: Werkloosheid is 3,5 keer hoger dan ze zeggen.

Hans de Boer en Mark RutteZelfs de altijd liegende Rutte die toch een bord voor zijn Kop heeft van heb ik jou daar en op alles bralt ‘IK SNAP HET’ begon zich een beetje ongemakkelijk te voelen van zijn ‘NOS-groupie’, die inmiddels een “Natte Doos” had van Rutte. Kennelijk weet die Groupie niet eens dat hij zo ruig is als een valse ‘Pis-VVD-borstel’? Rutte hervond zich snel en pochte dat hij de werkloosheid omlaag heeft gebracht als Macho-man, wat ook weer een leugen is en iedere journalist behoort te weten. Maar dat was zij ook helemaal met hem eens en ze werd er verdrietig van dat Rutte zoveel onrecht wordt aangedaan door het domme ‘Labbenkakken-Volk’.

Een Stem op een Gevestigde Orde partij is een Stem op alle Gevestigde Orde partijen (Video).
Geen enkele vraag over de dagelijkse lange rijen(Video) bij de onmenselijke PvdA ‘Kapo-Klijnsma- Voedselbanken’. Geen enkel vraag over de ontelbare corrupte en ‘VVD-Demmink pedofielen’ schandalen en Fraude-misdaden van zijn Lieg en Bedrieg Kabinet die NL onder zijn regering ‘s periode heeft geteisterd. Geen enkele vraag dat in er NL meer mensen worden afgeluisterd dan in Noord-Korea. Geen enkele vraag over het feit Rutte de ‘Wil van het Volk’ heeft verkracht door het niet uit te voeren van de uitslag van het Oekraïne ‘Maffia-Referendum’. Geen enkele vraag over de waanzin van Rutte dat hij Prinses Amalia een ‘Taxfree-Staats-uitkering’ cadeau heeft gedaan van 3000,- euro per dag,terwijl Bijstandsgezinnen dagelijks creperen met een hongeruitkering van 1000,-euro per maand. En dat hij die uitkering ook nog wilc4ac5zhwiaapspn bevriezen (geen inflatie correctie)voor de komende jaren wat ronduit misdadig is! En de huur en zorg Toeslagen voor de aller armste wil afschaffen, zodat er nog meer mensen Dak en Thuisloos worden en zonder medische zorg komen te zitten. Gewelig vindt de NOS het. Dat zij nog eens succesen van Rutte volgen de NOS. Maar ook de ‘EU- Graaiers'(Video) en ‘Maffiaboss Porosjenko’ zijn geweldig voor NL volgens Rutte. Na die opmerkingen viel de vrouwelijk NOS verslaggever  vol van bewondering in Katzwijm verspreidde een penatrante haring Odeur geur. Geen enkele vraag over het feit dat dankzij het regime van Rutte er 2,5 miljoen eerlijke burgers(Video) moeten zien te overleven onder de armoedegrens. Geen enkele vraag over het feit dat dankzij Rutte Justitie nu te boek staat als een poel van corruptie en pedofielen met gedwongen vertrek van de VVD criminele Opstelten,Van der Steur en ‘Griezel Teeven'(Video). Geen enkele vraag aan Rutte wat de algemeen bekende BN-Hoer’ Coke Junkie Gordon’ met hem in het Torrentje heeft gedaan.

 

‘Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken(Video).

In de Wereld  van Jan met de Pet is Rutte de ‘VVD Gay King’ van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof” die bikkelhard en onmenselijke regeert uit naam van ‘Taxfree-Graai King Willem'(Video) over zijn  “Straf de arme maatschappij” met hulp van zijn dr. Goebbels propaganda van de Staats-NOS .

Tot Slot: Deze propaganda Rutte vertoning wordt ook nog eens een keer gedwongen voor 100%  gesubsidieerd door het kaalgeplukte Labbenkakken-Volk. M.a.w. zij moeten betalen voor deze ‘Pis- Show -News’ van de NPO&NOS. Rutte riep tot slot op dat iedereen vooral moet gaan stemmen wat ook een leugen is want hij en zijn Staats-NOS hopen uiteraard dat zijn slachtoffers de 2,5 miljoen mensen die onder de armoedegrens moeten zien te overleven niet gaan stemmen!

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren. (Video)

16 antwoorden »

  1. Nee allemaal kabinet en koningshuis in de bajes het Volk blijf belasting betalen en
    dit groep betaal niks dat is pas fijn en neemt besluit over uw leven!

  2. klopt volledig!De Linkse Kerk met staatsomroep NOS als verspreider van het linkse propagandamateriaal gokt nu op Markie Trutte en zijn vieze oplichters en graai en armoedzaaiclub de VVD als enige tegenwicht tegen Geert wilders!De pvda is uitgerangeerd en dat rotjoch van een klaver snoept ook lekker mee aan het pvdA&Sp kadaver zoals de Hyena”s op de steppes van afrika dat elke dag doen!wat een land is dit geworden met enge spindoctors,,foute politici,would be -hitlertjes(van Baalen)emigreren naar mexico of een andere bananenrepubliek lijkt me een goede oplossing!

  3. Vergeet ook ff een vliegtuig niet te noemen.Ik vraag iedereen als je deze bilderberg gay nep leraar die de rest van zijn leven in de bajes thuis hoort even te vragen of hij nog contact hebt (dagelijks) met de nabestaande van de slachtoffers.Kijken of die dan weer die duivelse graf lach van hem durft te tonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s