mark rutte

Sleepnet van ‘Big Brother Rutte is watching you’.Politiek is een grote onderdrukking!

( door Bert Maashuis)

AMSTERDAM-NOIR-Met het sleepnet(Tapwet(Video)) – door de regering ‘onderzoeksopdrachtgerichte interceptie’ genoemd – kunnen geheime diensten (zowel de mark-rutte-big-brotherAlgemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, als de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) massaal de communicatie van smartphones, computers en andere online apparaten van iedere burger onderscheppen. Het sleepnet wil zeggen grote hoeveelheden communicatie opvangen en dit doorlopen op zoek naar steekwoorden en dergelijke.
En het gaat zelfs nog verder.
Het wetsvoorstel maakt het óók mogelijk om je computer te hacken ook al ben je zelf geen doelwit. Je computer, servers en bedrijfsnetwerken, maar ook laptops en smartphones – worden zonder dat je hiervan weet, binnengedrongen door geheime diensten.(bron: De Lange Mars)

En DUS is er maar één conclusie gerechtvaardigd: [bijna alle].Nederlandse politici (regering + parleurs) zijn niet te vertrouwen(Video).Want zij zélf wantrouwen alle burgers; álle! (projectie.)We zullen als volk, als burgersamenleving het heft zélf in handen moeten gaan nemen.Als ik verneem dat het betreffende ministerie geen enkel soelaas geeft, als – na degelijk onderzoek door professionele en zeer betrokken burgers – wordt aangegeven dat het zogenoemde Finse model een uitstekend model op onderwijsgebied is, dan kunnen we onze “overheid” maar het beste links laten liggen en hen onze “onderheid” noemen.

http://www.theearthchild.co.za/finland-will-become-first-country-world-get-rid-school-subjects/

https://lupocattivoblog.com/2017/01/13/weshalb-kinder-nicht-in-die-schule-gehoeren/

https://freeskoolnederland.wordpress.com/2014/05/14/school-is-achterhaald-green-evelien/

Zo gebeurt dít inmiddels ook:

1] http://www.hartverwarmendwijs.nl/

2] http://www.ibbo.eu/

3] http://marjadevries.nl/deheleolifantinbeeld/

FANTASTISCH!En nog meer fantastisch:

http://theantimedia.org/politicians-plans-public-turns-violently/

Zeer serieus advies:

https://nl.sott.net/article/2889-Reflectie-op-Politieke-Ponerologie(Video)

Laat dit duidelijk zijn: POLITIEK IS ÉÉN GROTE ONDERDRUKKING.
Uiteindelijk moeten we als samenleving misschien overwegen om psychopathie-screening verplicht te stellen voordat elke (corrupte) politicus of ambtenaar zijn/haar kandidatuur presenteert, voordat elke militaire rekruut wordt geworven, en voordat elke kandidaat in welke positie van macht dan ook die een openbare invloed heeft wordt overwogen. Net zoals we niet zouden toestaan dat een kleurenblind persoon gevaarlijk werk verricht, bijvoorbeeld als luchtverkeersleider (aangezien het onvermogen om bepaalde kleuren te onderscheiden grote aantallen nietsvermoedende mensen in groot gevaar zou brengen…), zou de maatschappij waarschijnlijk niet moeten toelaten dat een klinisch gediagnosticeerde psychopaat in een positie van macht terechtkomt (nogmaals, geef de pyromaan geen vuur of laat een pedofiel niet werken in een crèche).

Gegroet allen, (de realiteit ís niet anders);bert [maathuis]

8 antwoorden »

 1. Kustmatige intelligentie zo oud als de weg naar Rome

  Als (ex) System Operator éénvoudig weg Logistiek medewerker kunstmatige intelligentie (IBM/ORACLE) voor Vrijmetselaar Globalist Frits Goldschmeding eigenaar Randstad, twee na grootste uitzendorganisatie ter wereld.

  Het razendsnelle tempo waarmee mens en machine worden samengevoegd dwingt zonder uit zonde ring iederéén de eigen ogen te openen voor deze heilloze weg naar Cyborg.

  Samenspraak: Marcel Messing spreekt diepgaand met Martijn van Staveren over de huidige wereldgebeurtenissen en wat de rol en mogelijkheden van de mens zijn in deze tijd. Must om het huidige Hologram tot op zijn fundamenten te doorgronden!!!

  Retorica Only Changes the Flags

  Onderliggende instructies AI zijn precies dezelfde: Politics doesn’t change one bit
  Iedere vorm van kunstmatige intelligentie is lineair van aard, in tegen stelling tot het organische real time cyclische oorspronkelijke veld van ruimte wat dwars door alle Universa heen loopt.

  EERste aardse vorm van kunstmatige intelligentie software is het Alfabet waarbij het organische oorspronkelijke veld wordt geconverteerd naar letterlijk en cijfermatig voorspelbaar lineair kunstmatig dualistisch bewust zijn. Iedere gedachte iedere rekensom wordt ten slotte tot uitdrukking gebracht binnen het raamwerk van beschikbare gestelde codes door alsmaar veranderende combinaties van getallen en Alfabetische codeerringen.

 2. man man man een leugendetector kunnen ze dwars doorheen liegen maar bij een verplichte psychopathie screening zal het eng stil gaan worden. ik ken eigenlijk maar 1 last standing man en dat is omtzigt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s