Uncategorized

Wilders zege intocht begint in Spijkenisse. Wordt hij onthoofd.

(van onze dr. Goebbels propganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is de Godsdienstoorlog tegen de Katholieke Spanjaarden (nu Islam& Ratten in pak)weer terug in “Banana- Fraude-Nederland”? mark-rutte-geert-wilders(De Dertigjarige Oorlog (1618–1648) was de laatste en tevens grootste godsdienstoorlog, die parallel liep met de eindfase van de Tachtigjarige Oorlog en wiens uitbreken mede door toedoen van Prins Maurits was veroorzaakt. Het Heilige Roomse Rijk raakte verscheurd tussen protestanten en katholieken.)Trekt Show-Pis News Jinek,Paay met haar ‘Azijn-Pis-Adviseur-Peter R.de Vries(Video)’ de hele week alle belangstelling van de NL-‘journalisten en is ‘Pinoccio Rutte’ de Redder des Vaderlands (Video) volgens de Staat-NOS. Maar in Spijkenisse trekt Wilders alle Pers uit het Buitenland als de Redder des Vaderlands omdat de Gevestigde Orde Partijen ‘Jan met de Pet’ al jaren kaal plukken en zijn Volksbuurten vol pompen met ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’.

VVD-Racist Ybeltje Berckmoes zaait Haat: Geen jonge Islam-mannen meer in “VVD-SLAVIA-NL(Video)”.

 

Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit!(Video)
De Pestkop ‘Journalist’ van de Staats-NOS bleef tot vervelends toe Wilders bestoken met opmerkingen dat hij gezakt is en de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’(Video) op Nr 1 staat in ‘Fake-peilingen’ van Staatsomroep EenVadaag(Video).Onder extreme grote belangstelling heeft Geert Wilders zaterdag in Spijkenisse zijn verkiezingscampagne van de PVV afgetrapt. Vele tientallen journalisten uit buitenland waren ervoor uitgerukt. Ook was er veel politie en beveiliging op de been en er waren talrijke burgers op de Geuzen intocht van Wilders Sinterklaas afgekomen. Alleen “Zwarte Piet” ontbrak. Omstuwd door die menigte deelden Wilders en zijn ‘Geuzen’ op de Markt flyers uit.Zal Wilders eindige als Johan van Oldenbarnevelt en ook door de Taxfree ‘Oranje- Syfilis-Familie’(Video)met ‘Hofnar Rutte’ worden onthoofd op het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(video).

Het is vandaag een historische dag en het worden historische verkiezingen”, zei Wilders in een korte toespraak. Hij hield zijn toehoorders voor dat ze op de PVV moeten stemmen ,,als u wilt dat u weer centraal komt te staan en u zich niet langer meer wil laten kaal plukken door het ‘EU- Elite-gajes’ met hun loopjongen Rutte met zijn Taxfree ascherGraai-King Willem’”. Ook herhaalde hij zijn bekende Jan Maat boodschap dat ,,Nederland weer van de Nederlanders”(Vol=Vol) moet worden en dat ons land zelf moet bepalen wie er binnenkomt en niet dat ‘EU-Graai-gajes’ die zelf allemaal achter een hoge muur wonen in hun Villa wijken(Video).Wilders bralde voor Spijkenisse te hebben gekozen omdat het een ,,thuisplaats” van de ’PVV–Geuzen’ is.,Ik hoop dat Geert de Redder des Vaderlands is, want ons landje gaat ten onder aan de moslims en de islam en bovenal de ‘Heersende Klasse der Ratten in pak(Video) ‘. De criminele buitenlander ( Bankier-Gangsters?) en de Ratten in pak moeten ons ‘VOC-landje’ verlaten.

 

 

De goeie “Uncle Toms” mogen blijven, ik ben echt geen racist”, zei ex-PvdA-stemmer de kaalgeplukte Danny die speciaal uit Schiedam was gekomen om Wilders een hand te geven. Hij gaf aan dit keer eenmalig op de PVV te gaan stemmen, omdat de PvdA nu de ,,partij van de allochtonen en de ‘VVD-partij van de armoede’ en Ratten in pak” is met als lijstaanvoerder beroepsleugenaar en arbeiders verrader Asscher(Video).Een klein groepje demonstranten van de actiegroep Internationale Socialisten protesteerde tegen Wilders. Ze hielden borden op met teksten als ‘Vluchtelingen welkom’ en ‘Laat je niet bang maken’. Volgens een woordvoerster kwam de actiegroep in het geweer tegen de ,,racistische ideeën van Wilders en zijn campagne om mensen te verdelen en uit te sluiten zoals alle Gevestigde Orde partijen(Video)  doen in den Haag en met name die VVD Boef Rutte”(Video) .

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video of SP.

32 antwoorden »

 1. Nee Volk van Holland wat men moet doen is simpel pak Knot van de DNB en bevries alle gelden want, soros is kind aan huis bescherm niet eens Israel laat staan wat anders hij is gek en ook kabinet en KH allemaal waar is de guillotine voor weer?

 2. ╔╗────╔╗╔╗╔╗───╔╗────────────╔═══╗╔═══╗╔╗╔═══╗─╔╗╔╗
  ║║────║║╚╝║║───║╠══╗──╔═══╗──╚══╗║║╔═╗║║║╚══╗║─║║║║
  ║║────║║╔╗║║─╔═╝║╔╗╠══╣╔══╝──╔══╝║║║─║║║║───║║─║║║║
  ║║╔══╗║║║║║║─║╔╗║╠╩╣╔═╩╩═╦╗──║╔══╝║║─║║║║───║║─╚╝╚╝
  ║╚╝╔╗╚╝║║║║╚═╣╚╝║╚═╣║─╔══╝║──║╚══╗║╚═╝║║║───║║─╔╗╔╗
  ╚══╝╚══╝╚╝╚══╩══╩══╩╝─╚═══╝──╚═══╝╚═══╝╚╝───╚╝─╚╝╚╝

 3. Het voordeel van Wilders is dat je weet dat hij loopt te liegen.
  Met die vals geslepen Ass lijkt dat gelul van hem nog een soort
  waarheid (?) te bevatten .
  Een foute gewenning van de fake-T.V cultuur. Wat een ergerlijke
  nare man is die Ass toch, onbegrijpelijk dat mensen daar in trappen.
  Enge combinatie , dat valse lachje en kennis van zaken .

 4. Als we allemaal oorlog willen of er aan denken,dan komt er ook oorlog!

  Dus NEE ik wil geen oorlog,en zolang als ik leef zal ik e verzetten tegen die gedachte.Bedenk goed wat je denkt!

 5. LS…
  Het probleem is echter dat na die oorlog de ellende van voren af aan begint. Net als het komen en gaan van beschavingen, culturen, poolshiften en noem maar op. Zo ook het komen en gaan van planeetstelsels en het ongesteld worden van je vrouw De gekte die met al deze cycli te maken hebben zal de mens nooit begrijpen !

 6. Vandaar dat de noodzaak voor een wereld oorlog ook echt nodig is.
  Er lopen zoveel wezenloze mensen op deze aardkloot rond die achter die psychopaten aanlopen dat er echt niets aan is verloren als ze massaal afgeslacht gaan worden. De wereld kan er alleen maar beter op worden.
  En neem maar aan dat het een natuurlijke selectie gaat worden. Degenen die zelf nooit de moeite hebben genomen om zelf na te denken hebben zodoende ook nooit hun spirituele of derde oog ontwikkeld zodat ze in hachelijke situatie’s de boel helemaal verkeerd zullen aanpakken met alle gevolgen van dien. Karma noemen ze dat ook wel oftewel als je een appel pitje in de grond stopt komt er nooit geen ananas boom uit.
  http://delangemars.nl/2017/02/19/februaristaking-het-opkomende-fascisme/comment-page-1/#comment-17480

  • Daar heb je helemaal gelijk in wat je schrijft.Want oorlog staat echt voor de deur of we willen of niet er is geen keuze meer als dit door blijft etteren met deze idioten aan de macht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s