VVD

Duivelse ‘Zorg-Ripper Schippers’ vergelijkt boze tweets met stenigen.

(van onze Duivelse VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’( Video).
De VVD Gangsterin Minister Schippers (Volksgezondheid voor de Rijken) vergelijkt het stenigen van mensen uit Bijbelse tijden met de manier waarop Schippers de Zorg Rippersmensen elkaar tegenwoordig de maat nemen op bijvoorbeeld Twitter. Schippers deed dat zondag in de door haar uitgesproken ’Preek van de (Duivelse-VVD)- Leek’ in de Nep en Fop Paaskerk in Baarn. De Kerkgangers waren kennelijk volledig bezeten door Schippers want zij reageerde niet eens met Pleur op VVD Duivel Schippers met je naar zwavel stinkende gebral. Maar het kan ook gelegen zijn in het feit dat voor deze Duivelse Schippers preek de Kerk gevuld was met voor het merendeel armen, demente bejaarden met pis langs de benen die uit één van de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn ‘waren gehaald om de anders altijd lege banken te vullen. Over de mogelijk ophanden zijnde ‘Godsdienst-Wilders- Oorlog'(Video) van de armen tegen de Duivelse uitbuiters geen woord in de Paaskerk en het feit dat er jaarlijks zes miljoen kinderen sterven(Video) van de honger door het ‘Neo-Liberale fascistische-regiem(Video)’ waar Schippers een fanatieke aanhanger van is, Amen.

‘VVD-Ripper Schippers’ slaat weer toe: ‘Afpers-Zorgpremie’ 10 % omhoog( Video).’VVD Barones Heleen Dupuis’ scheldt er ook op los : PVV zijn ordinaire Bruinhemden als zij ons niet steunen.

 

 Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald is volgens Schippers Bijbelse terreur.

Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken(Video).
Rijkdom is de grote afgod van de VVD-misdaadgroep(Video) van deze wereld. Dat is niet alleen zo in onze tijd, dat is altijd al zo geweest. De Duivelse ‘VVD-mens’ en hun bazen de  de Duivelse Bankier-gangsters (Video)vertrouwt maar al c4ac5zhwiaapspnte snel op rijkdom om hem te vrijwaren van alle ongemakken en alle onheil dat hem zou kunnen overkomen. „Wij stenigen niet, maar helpen mensen met de wet in de hand de Hel in. Wij twitteren gewoon wat in ons opkomt en Rippen de armen en zieken van hun laatste geld en hun laatste beetje gezondheid. We stenigen niet, maar wie het niet met ons eens is, die kan geen goede intenties hebben. Die is een racist en dom of een VVD-er die altijd liegt. Of een zakkenvuller en een wegkijker en een fraudeur of een Rat in pak(Video)”, aldus de Duivelse ‘Zorg-Ripper Schippers’. In extreme gevallen gaat dit volgens haar over in dreigementen en zelfs terreur en dan heb ik het niet over mijn ‘Boss Pleur Op Rutte’ en zijn Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’ die ook iedereen op Tv verrot scheld. De Duivelse VVD-minister noemt in dat verband keiharde tweets, racistische reacties, lukrake beschuldigingen, beledigende spreekkoren op voetbaltribunes en steeds extremere uitlatingen op nieuwssites en niet de vreselijke ‘Duivelse-Propaganda’ van de Staats-NOS(Video) voor ‘Pinocchio Rutte’ en zijn Dievengilde(Video). Ik zou willen zeggen: spreek eens met de mensen met wie je het radicaal oneens bent”, aldus de Duivelse VVD-politica.”Het is volgens haar wel cruciaal de eigen corrupte en onmenselijke waarden en normen niet te verloochenen: Eens een Dief van Het Volk altijd een Dief van het Volk, ha,ha. Schippers, afkomstig uit een incest gereformeerd gezin(Video) maar zelf atheïst, wees erop dat Jezus zei juist vijanden lief te hebben, maar ook de armen en zieken te helpen, maar dat laaste beschouwde Schippers als terreur van Jezus. Buiten de ‘Duivelse-Kerk’ liepen de kaalgeplukte slachtoffers van Schippers als  zieke‘Pest-lijders’ (Video) met geen kleren aan hun lijf om aalmoezen te bedelen en dat gaf wel een Bijbelse sfeer uit de middeleeuwen toen de VVD nog de Pest heette en types als Schippers een ‘Duivelse-Heks was die op de brandstapel eindigde en daar kwam geen twitter aan te pas, Amen!

 

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

4 antwoorden »

  1. Nieuwe boost Pedo Gate

    Acteur Ashton Kutcher in War Against Pedophiles and Sex-Trafficking

    Ashton Kutcher took a break from the big screen on Wednesday to deliver a compelling testimony before the Senate Foreign Relations Committee at a hearing to help end sex trafficking and modern-day abuse. The 39-year-old actor is also the chairman and co-founder of a company called Thorn, which utilizes advanced technology to detect, deter, and even prevent instances of sex trafficking and abuse.
    Lees meer: http://www.infowars.com/ashton-kutcher-in-war-against-pedophiles-and-sex-trafficking/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s