mark rutte

‘Pinoccio Rutte’ blijft met steun van de PvdA inzage mails Teevendeal weigeren.

(van onze VVD ‘Pedo- Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Premier ‘Pinoccio Rutte’(Video) weigert met steun van zijn ‘PvdA-hoertjes’ enkele e-mails over de nasleep van de ‘Witwas- fred-teeven-mark-ruttedrugsgelden’ Teevendeal te delen met de Tweede Kamer.
SP, D66 en GroenLinks drongen aan op inzage, maar kregen dinsdag weer nul op het rekest. De Staats-NOS sprak er schande(Video) van dat de SP, D66 en GroenLinks de waarheid willen weten van hun Premier Rutte. Ook wilde Rutte geen woorden meer vuil maken aan zijn Cliëntelisme (Video) om zijn VVD ‘Griezel Teeven’ nog ff net voor de Verkiezingen aan ‘Graai-baantje’ te helpen bij de Raad van State van zijn Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn Katvanger de oude CDA Rat Piet Hein Donner(Video).Daar was weer Rutte zijn PvdA Loopjongen de ‘Beroepsleugenaar Asscher’ boos(Video) over. Wel is bijzonder opvallend dat nu opeens Poetin deze mails(Video) niet heeft gehacked(Kuch).

ascherDe drie partijen willen weten hoe een bericht van het VVD ministerie van Veiligheid voor de Rijken en ‘Pedo-Klasse Justitie’ met een ‘herinnering'( ander woord bij de VVD voor liegen) van staatssecretaris ‘Griezel Fred Teeven’ die het Lieg en Bedrieg Kabinet in verlegenheid( ander woord voor betrapt op een misdaad) kon brengen, is ontvangen door ambtenaren op het ministerie van Algemene Corrupte Zaken van de VVD ‘Godfather Rutte’. Rutte houdt vol dat deze ‘eerlijke’ ambtenaren, onder wie een viertal dat nauw met de minister-president  de VVD ‘Gay-King’ van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(Video) samenwerkt, de belastende e-mail ongelezen hebben gedeeld. SP, D66 en GroenLinks willen onder meer zien of dat inderdaad blijkt uit de tekst waarmee de ambtenaar het doorgestuurde bericht begeleidde.Rutte wil de e-mails niet aan de Kamer geven omdat corrupte ambtenaren volgens de Leugenaar vrijelijk(Doofpot) moeten kunnen overleggen, zonder te moeten vrezen dat hun ‘Leugen-woorden’ later tegen hen worden gebruikt. M.a.w. wie onschuldig is heeft niet te verbergen toch?

 

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

 

2 antwoorden »

  1. Laat weer zien hoe overbodig ’n tandeloos Parlement is. Je vraagt je af waarom je nog zou gaan stemmen. Enige reden is dat je n anti stem kunt uitbrengen en dat heel ’t zooitje naar z’n mallemoer gaat. Alle belangrijke openbare bestuursfuncties worden sowieso door de Koning benoemd na advies bij zichzelf in de RvS te hebben ingewonnen.Bea in haar werkpaleis naast Paleis Noordeinde (met interne deur) wordt gewis druk geconsulteerd. Wanneer houdt dat nu ‘ns op?

  2. ipv het stembiljet kunnen ze beter een aangifte biljet maken, niet te moeilijk en gewoon naam aankruisen met een delict naar keuze. Bij griezel fred mag je er meer invullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s