verkiezingen

Thieme vervangt Wilders bij ‘RTL-Carrédebat’ en nu nog de rest in de Tweede Kamer.

(van onze Verkiezingen dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wilders zege intocht begint in Spijkenisse. Wordt hij onthoofd (Video).
Nu Wilders heeft afgezegd voor het zogenoemde Carrédebat vult ldpnThieme van de Partij voor de Dieren die plek op en hopelijk gaat zij in de ‘Tweede-Slangenkuil-Kamer‘ ook de rest van het ‘Gevestigde Orde -Gajes'(Video) vervangen’. Het debat, georganiseerd door het extreem reactionaire groepje RTL Nieuws(Video), BNR en Elsevier, is op 5 maart. Pikant is het dat de ‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat de toegang is geweigerd tot Carré. Maar ook de “Labbenekakken” worden buiten gehouden want de toegangsprijs is 55 euro per persoon. Lekker Democratisch!

Dijsselbloem stelt zijn ‘gabbers in crime’ Britse Bankier-gangsters gerust bij RTLZ (Video). RTLZ Today Van Zadelhoff en Sluis ontmaskerd als loopjongens van ‘Azijn-Pis-Adviseur'(Video) van La Paay Peter R. de Vries.

 

Tweede Kamer krijgt anti Poetin hackteam,maar een Leugendetector zou beter zijn (Video),
De PVV-leider gooide het bijltje erbij neer nadat het reactionaire RTL -Leugen-Nieuws een interview had gepubliceerd met zijn aan lager wal geraakte en lichtelijk demente jesse-klaverbroer Paul die kritiek op Geert niet schuwt en dat RTL weigert een Leugendetector toe te voegen aan de debatten.Het leek er sterk op dat RTL de arme man had gescript, die wel opvallend vaak naar de toilet moest tijdens het ‘Bral-interview’. Walgelijk, vindt Wilders de publicatie van dat gescripte interview en het feit dat er geen Leugendetector bij het “ Groot- Lieg-Debat” is. Aan het ‘Bral-debat’ doen nu behalve de PvdD ook VVD-misdaadgroep(Video), CDA, PvdA-hoertjes, ‘D66-Yuppi-Fascisten’(Video), SP, GroenLinks van de ‘VVD Boy Klaver’(Video) en 50PLUS mee, maar niet de in opiniepeilingen snelst stijgende LPDN!

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s