joris demmink

Vóór 1 maart redt een Kind van ‘seksueel-Demmink-misbruik’.

(door Bert Maathuis)

Joris DemminkAMSTERDAM-NOIRVoel jij je ook zo machteloos als je leest over kindermisbruik en constateert dat de ‘Gevestigde Orde partijtjes'(Video) en hun ‘Mainstream-Media-maffia’ dat onderwerp al decennia lang dood zwijgen.
Zou je graag iets willen doen om het leed voor de slachtoffers te verzachten? Dan is hier je kans. Teken de petitie tegen het plan om de regels voor slachtoffers aan te scherpen. Door dit plan wordt het voor slachtoffers die door onoplettendheid of nalatigheid van Jeugdzorg seksueel misbruikt zijn, praktisch onmogelijk gemaakt om nog aanspraak te kunnen doen op schadevergoeding of erkenning van het misbruik. Zet je handtekening om dit te voorkomen. Het kost slechts een minuut van je tijd.

 

2 antwoorden »

  1. done. Ik heb liever dat mijn kruimels hier naar toe gaan, dan mijn hele broden (en servies) naar de EU. Hoe grof kan je zijn. Zulke nood behoevende mensen in de steek te laten om 400,- euro fraude tegen te gaan. Die Jeugdzorg mw’ers ondervinden er geen juridisch nadeel van wanneer slachtoffers betaald krijgen. Dus het gaat gewoon weer eens om dubbeltjes schrapen.
    Man man man.
    en minder minder minder hiervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s