VVD

VVD’ers van ‘Godfather Rutte’ het meest aanraking met justitie is geen News voor Volksnieuws Adam-Noir.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Altijd liegende Corrupte Politici van de VVD-misdaadgroep komen vaker in aanraking met justitie dan Bestuur-gangsters c4ac5zhwiaapspnvan andere corrupte  partijen. Is dat gewoon domme pech? Dat meldt het suffe bijna failliete tijdschrift Vrij Nederland van de ‘Bolle seniele Marian Husken’ (= lid Misteam Peter R de Vries(Video)) woensdag op basis van zijn jaarlijkse Politieke(niet bestaande)- Integriteits-Index, maar wordt al jaren gemeld door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Kijkt u maar eens op uw gemak op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) en de “Top-20+ Crime Burgemeesters” .

VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg als voorzitter Oranjeverenigingen. (Video ) 

Jean Paul GebbenVolgens de index waren er vorig jaar 46 misdaad en pedo-affaires, maar dat is slecht het Topje van de ijsberg. Het ging onder meer om zestien ordinaire misdaden in de vrije tijd, zoals vechtpartijen en om tien keer laakbaar liederlijke Pedo-gedrag en beledigingen en bedreigingen via Twitter. Acht keer maakte een politicus misbruik van vertrouwelijke informatie.De VVD-misdaadgroep van de’ Gay King’ van het Misdaadcentrum het Binnenhof” is voor het vijfde jaar op rij koploper. Vijftien politici van de partij kwamen in opspraak , maar de schade kon beperkt blijven door de meeste zaken weg te moffelen in de bodemloze ‘VVD-Demmink-Pedo- Doofpot’. Drie VVD’ers werden slechts door een rechter veroordeeld, omdat Justitie in handen is van VVD Criminele Ministers als Opstelten,Van der Steur en nu ‘Aasgier Blok(Video). Verder ging het om vijf ‘Yuppie–Fascisten D66’ers’(Video), vier oude CDA-Ratten, drie mensen van de ‘PvdA-hoertjes’ en één van de PVV.

Sinds 2008 zijn al 21 VVD’ers veroordeeld door een rechter, maar wel behoudt van hun Luxe wachtgeld. Afgelopen jaar kwamen o.a. Jos van Rey, Tilman Schreurs en Rolf Zincken daarbij. Ton Hooijmaijers werd definitief veroordeeld door de Hoge Raad tot twee jaar cel. Toch blijven een bepaalde vaste aanhang als de Bankier Gangster, de ‘Maffia-Vastgoedhandelaren’ en Internationale Wapenhandelaren van Yap Yum Hennis(Video), ‘Witwas-accounts’ van de VVD-Zuidas, etc. no matter wat op de ‘VVD-misdaadgroep’ stemmen. En de reden daarvan is dat zij net zo corrupt en misdadige zijn als de VVD-misdaadgroep. Hoe het ook zij –Tja het word bijna idioot maar het 100 procent gesubsidieerde  Trancpacy-Nl heeft alweer een Persverklaring(Video) doen uitgaan dat de VVD-bende niet corrupt is. En de PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’ ‘waarschuwt weer iedereen om met zijn tengels van al zijn collega (on)-eerlijke Politici af te blijven en op de eerlijke VVD en PvdA te stemmen’:

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

5 antwoorden »

  1. Het OM is onderdeel v/h MinJus waar de VVD de scepter zwaait. Of iemand wordt vervolgd of niet, gaat geheid langs VVD burelen. Toch ’n mega giller dat Eurlings voor ’n zwaar misdrijf (vriendin 1/2 tot moes slaan) niet vervolgd wordt en wegkomt met ’n mediation gesprekje, terwijl Wilders voor 1 uitspraakje vervolgd en veroordeeld wordt. Weet iemand wat de criteria voor vervolging of sepot zijn daargelaten voldoende cq onvoldoende bewijs en huisvriend v/d Koning? Hoe wordt dit gecontroleerd? Moeten we dan afgaan op de integriteit van OvJ’s (kuch!)?

    • Geloof maar dat er stiekum toegestopt is bij defensie,GESJOEMELD?, waaraan heeft het buitenlands-militair-gezagssysteem dit dan aan te danken gehad?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s