Uncategorized

Criminele Minister Blok: Beveiligde ‘Royal-&VVD-personen’ niet in gevaar geweest.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Déjà vu :Wordt Wilders vermoord(Video) door de Elite.
Volgens de criminele VVD minister ‘Aasgier Blok’ (Veiligheid voor de Rijke(Royal)-Elite-stef-blokGangsters en ‘VVD- Pedo’s’ en Klasse Justitie) is er geen aanleiding om aan te nemen dat door de incest Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB)(Video) beschermde mensen zoals Wilders en ‘Taxfree-Graai King Willem’ en diverse VVD Ministers zoals ‘Yab Yum Henins’(Video) in gevaar zijn geweest. Hij heeft dat woensdag aan de  ‘Nep en Fop Tweede Kamer'(Video) geschreven in een leugenbrief naar aanleiding van het ‘Mocro-lek’ bij de’ Incest-politiedienst’. Hij wilde geen commentaar geven of het ‘Mocro-Lek’ ook in contact stond met de Voorzitter van de Tweede Kamer de PvdA ‘Mocro Spion Arib’(Video), die Wilders onlangs nog een draai om de oren gaf.

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’(Video):”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’.

 

 

VVD’ers van ‘Godfather Rutte’ het meest aanraking met justitie(Video) is geen News voor Volksnieuws Adam-Noir.

De extreme onderdanige en zwaar gehersenspoelde DBB beschermt onder anderen de leden van het steenrijke ‘Taxfree- Syfilis -Koninklijk Huis’(video), diplomaten en Khadija Aribbedreigde politici zoals Geert Wilders en ‘Yab Yum Henins'(Video). Dat ook Henins wordt beschermd merkte de ‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat– SaltoTV op de Dam toen hij bedreigt werd door twee DBB politieagenten met een waterhoofd, die vermomd waren als Jansen en Janssen.

Rutte beledigt Omtzigt&Parlement(Video)tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum.
Eerder had de corrupte korpschef Erik Akerboom zijn ‘Godfather Rutt’e van de ‘VVD-Misdaadgroep’ al laten weten dat de veiligheid van de PVV-leider niet in het geding is geweest. Dat heeft hij zonder een onderzoek direct gebaseerd op een Grote Leugen Kristallen bol om de kaal geplukte massa, die op Wilders gaat stemmen rustig en dom te houden. Volgens de VVD ‘Aasgier- Blok’ is beoordeeld of en welke risico’s zijn ontstaan door het ‘Mocro-lek’. De VVD-minister Gangster herhaalt vaag en cryptisch dat „alle maatregelen die nodig zijn” zullen worden genomen. Hetgeen voor een goed verstaander betekend dat Wilders wel degelijk gevaar liep en de rest van het beschermde (Royal)- Gajes niet. Wat hij verzwijgt is dat de bewaking van het Koningshuis en Hennis voor 100 procent bestaat uit blanken, boeren domme jongens uit kleine extreem Koninklijk gezinde Bijbelse- incest dorpen. U kunt ze zo herkennen, want ze hebben min of meer allemaal een groot Waterhoofd en praten als een randdebiel. De ‘Mocro-politiemedewerker Faris Kattat’ die zou hebben gelekt zit vast. Hij viel op omdat hij slimmer en knapper was dan de rest. Hij wordt ervan verdacht vertrouwelijke informatie te hebben gelekt naar een Marokkaans-Nederlandse misdaadorganisatie en niet naar de VVD-misdaadorganisatie.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

5 antwoorden »

  1. D’66 was de partij die een motie voor orgaandonatie had ingediend.

    Laten dus Demmink en Peter R. de V. dan maar hun lul inleveren bij Pechtold, dan krijgen ze van Fred Teeven een bonnetje als ontvangstbewijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s