VVD

‘Endlösung-Gangster-Zijlstra’ haalt keihard uit naar Kuzu.

(van onze ‘VVD-Endlösung-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD-fractievoorzitter ‘Gangster Zijlstra’ is woest over de uitspraak van ‘NederTurk Kuzu’, maar wel vol lof over de ‘Massa- Moordenaar- SultanHalbe Zijlstra Erdogan’ en de ‘VVD-Zorg Ripper-Schippers'(Video). De ‘Denk-Nietna-lijsttrekker’ bralde dat artsen de stekker er eerder uittrekken bij patiënten met een Islam-migrantenachtergrond en baard en niet bij de Nederlandse armen massa. En vooral dat laatse punt zit de ‘VVD Gangster-Endlösung Zijlstra’ dwars.

Woede en Vreugde om ‘Islam-Endlösung’ uitspraak ‘Nederturk-Kuzu’. (Video)

Asociaal Big Brother Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep heeft schijt aan de armen en zieken(Video).
Hij noemt dat discriminatie van de VVD-Misdaadgroep kernwaarde(Video). Zijlstra: “Wij trekken met hulp van onze ‘PvdA-Hoertjes’ de stekker er niet alleen eerder uit bij arme ‘Islam- migranten’, maar ook bij alle armen Nederlands ongeacht hun geloof of kleur, Houzee!

2 antwoorden »

  1. Is Halbe een “ingewijde”?

    Jeffrey Tucker
    “Someone asked me the other day if I believe in conspiracies. Well, sure. Here’s one. It is called the political system. It is nothing if not a giant conspiracy to rob, trick and subjugate the population.”

    “When the state itself is held to the same moral standards as everyone else, it dies. And that’s a wonderful thing.”
    ― Jeffrey Tucker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s