Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat afl 5: Paay-Pis News belangrijker dan ‘Kafka-Verkiezingen’ en ‘Maffia- Wurgboetes’.

(door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl.5 a.s. maandag bij Salto tv : Show-Pis News” presenteert: Jinek, Paay met haar ‘Azijn-Pis-adviseur-Peter R. de Vries’.
Voor zijn hypocriete Pis en Leugen commentaar ving Peter R. wel FF 1780, euro ex BTW( subsidiegeld wel te verstaan opgehoest door ‘Jan met de Pet’) van de Staatsomroep en een schop onder zijn reet van Steve Brown. Hooggeëerd publiek, Komt dat zien! Maar ook ‘Maffia-Wurg-boetes’ en Pensioenroof van ‘Jan met de Pet'(Video) door ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem en Vluchtelingen gedumpt in ‘ Geert Wilders-Volksbuurten’ En oude CDA’Rat Piet Hein Donner'(Video) de Katvanger van Taxfree ‘Graai- King Willem’ bij de Raad van State:

Gemist: SaltoTV programma Stem van de Straat Amsterdam-Noir (2017)

9 antwoorden »

  1. Beste Steve,
    Je vertelde in de stem van de straat, dat het prinsesje als ze 18 jaar wordt slechts 3000 euro per dag krijgt. Helaas is dat onjuist, omdat ze ruim 4000 euro per dag in de schoot krijgt geworpen zonder enige tegen prestatie. Daar moeten 50 gezinnen per dag onder de armoedegrens van rond komen. Eerlijk zullen alles delen in naam des Konings.

  2. Patricia heeft samen met Adam Curry een ivf dochter,maar ze vindt het toch wel jammer dat het bij 1 kind gebleven is. Een tweede zwangerschap sluit ze dus niet uit. “Natuurlijk heb ik dan wel een eierceldonornodig,” aldus La Paay in het blad VROUW. “In Italië heb je dokters die je daarbij kunnen en willen helpen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s