Lodewijk Asscher

‘VVD-Maffia-Campingbaas Fort Oranje’ boos over bezoek ‘Beroepsleugenaar Asscher’.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waar was Asscher de afgelopen vier jaar als Minister van ‘Godfather Rutte’?
ascherDat laatste vragen 2,5 miljoen mensen zich af die dankzij het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher'(Video) onder de armoedegrens moeten zien te overleven(Video). Eigenaar Jan Engel van de beruchte ‘Uitbuit-VVD-camping Fort Oranje’ in Rijsbergen is boos op minister en PvdA-lijsttrekker ‘Lood om Oud ijzer Asscher’ die donderdagmiddag onaangekondigd een dr. Goebbels ‘Propaganda-bezoek’ kwam brengen. Engel VVD-Duivel:” Die Asscher weet toch ook dat de meeste arme sloebers die hier wonen hun huis zijn uitgezet of als Plofkip uitgebuite Oostblok arbeiders zijn en nu komt hij over mijn rug een beetje goedkope ‘SBS-riool-sensatie’ maken, bah,bah”.

VVD’ers van ‘Godfather Rutte’ het meest aanraking met justitie is geen News voor Volksnieuws Adam-Noir (Video).
p-utensEngel:” Die PvdA huichelaar kwam toch niet kijken of zijn ‘gabber crime’ ‘Imam Samson’ hier nu met zijn ‘Luxe-Wachtgeld’ ondergedoken woont”. De campingbaas zegt dat hij niets wist over de komst van Asscher en dat de ‘PvdA-leider Boef’ zich ook niet bij de ingang heeft gemeld. Engel meent dat zijn camping wordt misbruikt om campagne te voeren en wil aangifte doen tegen de beroeps ‘Oplichter-politicus’ die op verboden terrein was. Fort Oranje staat in de schijnwerpers door een serie die SBS6-Riool van ‘Maffiabos John de Mol’ sinds woensdag uitzendt over de verwaarloosde en verloederde camping. De ‘SBS-Riool-makers’ laten de schrijnende woonomstandigheden zien van de bewoners van honderden verpauperde stacaravans en dat doet het goed in de ‘Tokkie-Kijkcijfers’. De gemeente Zundert probeert zogenaamd de camping al jaren te sluiten maar dat is tot dusver niet gelukt omdat de vol gevreten VVD’ Graai-Wethouder P. Utens’ van ‘VVD-Misdaadgroep’ dwars ligt als eindverantwoordelijke in deze onmenselijke affaire.Volgens regionale media heeft Asscher donderdag zijn steun toegezegd aan de Burgemeester. Nou, nou, nu pas! Campingeigenaar ‘Slavenhouder Engel’(Video) vindt het vreemd dat de PvdA-lijsttrekker niet de moeite heeft genomen om een gesprek met hem te hebben over bijv. zijn Boss Rutte met zijn altijd liegende en corrupte Justitie Ministers Opstelten en Van der Steur en de ‘Aasgier Blok’ (Video) die uiteindelijk verantwoordelijk was de afgelopen vier jaar voor deze toestand.

 

Geen reactie Beroepsleugenaar Asscher, maar hij ontkende wel dat het Binnenhof een misdaadcentrum is van zijn ’ VVD Gay-King-Rutte’(video).

Schizofrene-Mr.”Euro”-Dijsselbloem’: verhoogd(PvdA) en verlaagd(VVD) belasting bedrijven (Video).
Asscher wil niet reageren op het dreigement van de ontstemde ‘VVD-Camping-Maffiabaas’. De PvdA-voorman Oplichter bralde na zijn hypocriete en schizofrenie(Video)  bezoek aan ‘Slavenkamp-Fort Oranje’ die hij op zijn ‘Leugen-verkiezingscampage’ aandeed de camping zo snel mogelijk gesloten moet worden. Maar als hij na de verkiezingen (als de PvdA-hoertjes dan nog bestaan) weer in zee gaat met Rutte kan de camping gewoon weer open blijven. Hij constateerde ,, VVD-maffia-achtige toestanden”, maar dat laatste had hij de afgelopen vier jaar als Minister van Rutte niet één keer waar dan ook iets van gezien in “Banana-Fraude-Nederland”.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s