verkiezingen

‘Schizofrene Dijsselbloem’:Mijn Boss Rutte doet aan ‘PvdA-achtige financiering’.

( van PvdA Untergan redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Schizofrene-Mr.”EURO”-Dijsselbloem’: verhoog(PvdA) en verlaag(VVD) belasting bedrijven(Video).
Rutte en in zijn kielzog zijn’ PvdA loopjongen Dijsselbloem’ waarschuwen jaar in jaar uit voor jeroen-dijsselbloemPoetin, maar roven ondertussen al jaren ‘Jan met de Pet kaal’. De nummer drie 5 (Video) van de ‘PvdA-hoertjes’.‘’Schizofrene Dijsselbloem’ heeft zaterdag uitgehaald naar zijn Boss Rutte en zijn VVD-misdaadgroep, maar hield vier jaar lang zijn mond. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ noemde de aankondiging van VVD-lijsttrekker ‘Pinoccio Rutte'(Video) dat hij 2 miljard euro extra wil investeren in verpleeghuizen, „een beetje een PvdA achtige financiering van een belofte waarbij de ouderen een groot deel van de prijs zelf gaan moeten betalen( zoals de afgelopen vier jaar).”

Rutte beledigt Omtzigt&Parlement tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum met steun van zijn PvdA-hoertjes(Video).

 Thieme vervangt Wilders bij ‘RTL-Carrédebat’ en nu nog de rest in de Tweede Kamer(Video)

De ‘Nep en Fop Verkiezingen’s’ Poster Stem van de Straat Amsterdam-Noiren Volksnieuws Adam-Noir is uit. Stem tegen(Video)!
De ‘liberalen Kapitalistische-Dieven-Fascisten’ halen in hun dr. Goebbels verkiezingsprogramma juist 8 miljard euro weg bij de aller armste Honger-minima, ouderen, arbeidsongeschikten en c4ac5zhwiaapspnmensen in arme landen zoals wij samen met Rutte de afgelopen regeer periode ook hebben gedaan, bralde de minister van Financiën voor de Rijken in het Staats gesubsidieerd radioprogramma ‘Kamerbreed Kul& lieg’- verhalen met systematisch als een schaap de Ja-knikkende Kees Boonman. Bovendien worden de reeds kaal geplukte ouderen bij de VVD-misdaadgroep de komende vier jaar op de nul-lijn gezet. En is Rutte met hulp van zijn PvdA-hoertjes uitgegroeid tot de ‘VVD Gay King’ van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof. Daarbovenop snijdt Rutte nog eens een miljard in zorg- en huurtoeslag bij de laagste inkomsten groepen waarvan weer een groot deel van die gejatte poen naar de ‘Taxfree-Graai King Willem’ gaat met zijn Zakkenvullers Dochter Prinses Amalia (4000,- euro per dag Taxfree uitkering(Video)) bralt Dijsselbloem en vergeet ff dat hij daar vier jaar lang mee heeft gewerkt. „En wie zijn daar weer het meeste het slachtoffer van: de arme ouderen in de” Straf de arme maatschappij” van Rutte en Dijsselbloem.” Kamerbreed ‘Presentator’ Kees Boonman de bolle volgevreten ‘Subsidie-Kees’ keek ondertussen samen met Dijsselbloem genoegzaam naar de haveloze en hongerende zwervers  buiten het misdadige resultaat van Rutte en Dijsselbloem en beide deden net of ze Kamerbreed gek en blind zijn.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

 

4 antwoorden »

  1. En ’t KH is afgetaaid naar Lech, waar Friso in de R-K kerk aldaar wordt herdacht met ’n kaars. Het zou toch ‘ns ’n ski vakantie moeten missen. Dat kan echt niet! Vandaag weer pootjes opzitten voor de propaganda nep foto’s. Journaille gelukkig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s