Media -Maffia

Nieuwe Maan en Nadia Moussaid in de Greep van ranzige Maffia-journalist en Geilneef Peter R. de Vries.

Open brief (denieuwemaan@ntr.nl )

(door ing Steve Brown)

nadia-moussaidGeachte redactie, mevr. Nadia Moussaid,

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”.
Is de “Nieuw Maan” net als ‘RTL-Riool- Boulevard’ in de greep van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn loopjongen Peter R. de Vries en derhalve een Valse Maan? Recentelijk zijn wij opmerkzaam gemaakt door onze kijkers (200 duizend) dat de rechtens vastgelegde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ met bloed aan zijn handen(Video) regelmatig bij u gesubsidieerde NTR-programma aanschuift. Wordt hij daarvoor betaald? Ons is niet duidelijk wat dan wel zijn (‘Azijn-Pis Adviseur’)-deskundige inbreng is in deze als algemeen bekende zelf verklaarde Geilneef (Video) m.b.t. de Islam in bijzonder en in het algemeen m.b.t. maatschappelijke bewustwording.

Paul romerNu achten wij uw programma de Nieuw Maan met Presentatrice Nadia Moussaid één van de weinige min of meer integere jongvolwassen programma en vandaar dat het ons extreem verbaasde dat u een rechtens vastgestelde Maffiajournalist en algemeen bekende Politie-informant De Vries als gast heeft, die bij tijd en wijle u jongvolwassen gasten intimideert als zij hun mening zeggen die De Vries niet aanstaat zoals afgelopen week. U kunt ons toch niet laten geloven dat u niet bekend bent met de algemeen bekende feiten dat De Vries corrupt is tot op het bot en geen enkele moraal heeft en al een kwart eeuw hand en spandiensten verleent zowel voor de Volkse Maffia, alsmede bepaalde corrupte Justitie en politie.

Wij begrijpen dat deze ranzige Media-Maffia Figuur de Vries bijna dagelijks tegen betaling optreedt bij ‘RTL4 Riool- Boulevard ’een programma dat inhoudelijk mede bepaald wordt door ‘Maffia-Media Boss John de Mol’, maar begrijpen niet wat hij bij uw programma te zoeken heeft. Maar wellicht is het te verklaren omdat De Vries net als NTR baas Paul Römer al jaren  protegee zijn van Maffiaboss John de Mol.

In het licht van het voorgaande nodigen wij u dan ook uit na de verkiezingen aan onze kijkers van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV en Lezers van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir uit te leggen waarom u de ‘Azijn-Pis-Adviseur’ van Paay en ‘Media Pooier’ van de ‘Judas Zussen Holleeder’ De Vries als vaste gast uitgenodigd. Is de Nieuwe Maan wellicht ook ‘Paay-Pis-News  van ‘Azijn-Pis-Adviseur Peter R. de Vries’?

 

 

7 antwoorden »

  1. Je kunt tegenwoordig geen tv meer aanzetten of je wordt geconfronteerd met Peter R.de Vries. Bij elk programma waar slap geluld wordt is hij present, weet hij soms teveel van een aantal producenten?

    • Als winnaar van de Oeuvre Award wordt Linda de Mol vereeuwigd op een glasplaat in de Wall of Fame in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Eerder kregen Linda’s broer John de Mol, en Paul de Leeuw deze prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s