Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Steve Brown Oprecht of de Allerhoogste Macht die overal achter zit.

(door Sander Cinemon)

stem-van-de-straat-zwartAMSTERDAM-NOIR-Beste Steve,

Er zijn 2 mogelijkheden.
1. je bent oprecht maar je hebt de allerhoogste macht die overal achter zit nog niet helemaal ontdekt, kan
2. je werkt voor de allerhoogste macht om iedereen te helpen misleiden, dat Aaron in je naam belooft al niet veel goeds natuurlijk, neem aan dat je deels Joods bent, dat ben ik zelf ook, dat betekent niet dat de waarheid voor ons irrelevant is of menselijke gevoelens voor andere onschuldige mensen. Dat hele Jodengedoe is natuurlijk helemaal verzonnen, weet niet of je al zover was.

Hoe dan ook, ik hoop dat het 1 is want je komt sympathiek over maar ik ben bang dat het 2 is. Ik vraag je dan toch onderstaande filmpje te bekijken en het te plaatsen als je het goed vindt.
Tnx, Sander.

Hi Sander,

Het is 1 en ik ben niet Joods en waarom mijn ouders mij Aaron als middelnaam hebben gegeven heb ik eigenlijk nooit gevraagd.

En voor zover je het nog niet hebt gelezen: About Steve Brown en Greetings from the Dutch Underworld an interview with ex-gangster Steve Brown.

gr Steve

 

 

19 antwoorden »

 1. en als laatste woord hehe ja ook voor nu nog steeds “een ieder dient zijn eigen broek op te houden” we gaan veel zien dit jaar

 2. LS…
  Alles en iedereen in de Nederlandse Politiek is stiekem in dienst van de New World Order / Bilderberg maffia. Nederlanders cq de blanke Europeanen moeten allemaal een kleurtje krijgen door vermenging als gevolg van massa immigratie zodat ze hun roots vergeten en gemakkelijker te onderdrukken zijn door de Rothschild Aschkenazi Zio Nazi Mafia. Ook Kunduz is een Ashkenazi overgoten met een Turks / Islamitisch Sausje en een agent van Erdogan. Deze Turks / Islamitische Aal in een emmer Turkse snot is de ergste van allemaal en zelfs Miepje in Nieuwsuur zat bijna te braken van dit glibberige stuk ongedierte !

  • PS…

   De beroeps en ex gelegenheids hoer van Bram dacht nog even samen met Marathon Neuker Pauw, Jan roos de maat te nemen. Ook de latente valse homo Pechtholt viel Jan aan toen Jan al gevloerd was… Althans dat dacht Pechtholt Lulletje Rozewater !

 3. Helemaal ziek van kneutergeleuter.
  10% minder bijstand zou 10% minder netto loon kunnen zijn mits er vrijstelling van BTW komt voor Jan de geminimaliseerde burger.
  Word daar iedereen niet beter van?

 4. ik heb het eerste half uur bekeken en er komen al in het begin 2 engnekken voor. Karl marx als stinkende luizenbol die nog nooit een dag in zn leven heeft gewerkt was het lievelingetje van de firma rothschild die het communistisch manuscript heeft bedacht en door de city of london leven is ingeblazen. En meneer trotski die nog erger was dan de duivel. Deze in naar newyork gehaald waar hij zijn opleiding heeft gekregen en de revolutie van 1917 in rusland in gang heeft gezet. Bankmannetje schiff had van de firma rothschild de devisie oost toegewezen waaronder rusland maar ook later oorlogshitser japan en mao in china als een duivel tekeer kon gaan. Geschatte aantal moorden 300 miljoen!!!!

  • De Bushes IBM en vele vele anderen Financierden Hitler zij wezen Hitler aan om de Volgelingen van Karl Marx en Friedrich Engels uit te Moorden om over de adeldie Hitler ook steunden maar te zwijgen Dank zij aarschalk Stalin ging de droom van de Burgeoisie niet door Stalin maakt een comback

 5. De liquidatie van de boerenstand vind ik doodeng. Dit proces is al een tijdje gaande. Merkwaardig toch eigenlijk. Zij zorgen voor het dagelijks brood en melk en andere landbouwproducten, maar de overheid heeft besloten dat de boer niets meer over zijn eigen productie te zeggen mag hebben. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de landbouwquota: er mag maar zoveel melk worden geproduceerd. Dit zijn de dictaten die door de Europese ministers vanuit Brussel aan de boeren worden opgelegd.

  • Daarom moeten we als de bliksem uit de eu en alle vrijhandelsverdragen, die alleen ten dienste van de banken en de multinationals staan, weren?
   Biodynamisch boeren wordt de toekomst en niet beesten treiteren, steeds meer en meer melk te moeten leveren?
   En de bevolking bovendien tot zijn nek in de stront om alleen de wereldindustrie een boost te geven?

  • Stem dan op zijn minst bewust foutief, zorg voor een hoge opkomst zodat de tonpraters weten dat zij Bewust Genegeerd zijn wegens incompetentie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s