verkiezingen

VNL ‘Führer Roos’ botst met ‘Pis-Jinek’,’Subsidie-Miljonair-Pauw’ en ‘Yuppie-fascist-Pechthold’.

(van onze dr. Goebbels Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Nep en Fop Verkiezingen ‘s’ Poster Stem van de Straat Amsterdam-Noir en Volksnieuws Adam-Noir is uit. Stem tegen!
VNL-kaalkoppen partij jan-roos‘Führer Roos’ botste gisteravond hard met de Nep en Fop tv-presentatrice ‘Sugar Daddy-Pis-Jinek’ en ‘Rent a Pechthold ‘. Nadat Roos suggereerde dat ze niet objectief was en een BN-Hoer die ‘Maffiajournalist ‘Peter R. de Vries’ zijn reet likt en zijn LUL zuigt net als toen bij de voormalige VNL Partijleider ex Mr.Moscowicz(Video). Daarop verweet de subsidie presentatrice Hoer Jinek hem ’wijverig en hijgerig’ te doen en verspreidde ze een haring Odeur(Video). Van ‘Pis-News- Jinek’ moest de VNL-Fuhrer gewoon op tafel gooien wat zijn probleem was met haar als ‘Pis BN-Hoer’ die in staat is om haar eigen moeder te verkopen voor ‘Bloed-poen’ en de ‘Riool-Kijkcijfers’ in plaats van steken onder water te maken.

Jan Roos is Boos op Geenpeil, de Bijstandsgerechtigden en Poetin.

 

Bij Powned maakte Roos de loopjongen ‘Vod-Panorama’ misdaad misdadige journalist Bas van Hout van De Vries uit voor Hoerenjong en Bruine Rat(Video) en dat zit Jinek en Pauw ook niet lekker

 

Jinek en Pauw waren ook nog boos dat Roos openbaar gemaakt had dat Rutte zijn Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’ bij ‘Dikke reet Linda’ openlijk zat te snuiven met wat te jonge schandknapen (Video).

Tijdens de ‘Hoeren-talkshow’ van subsidie ‘Miljonair Pauw’ en ‘Pis-Jinek’ werd Roos onder meer schofterig en hijgerig gevraagd naar zijn uitlatingen als ‘Riool-presentator’ bij Powned. Hij zocht in die sensatie rol graag de confrontatie met weerloze mensen en schuwde beledigingen niet net zoals Peter R. de Vries als geen ander al een kwart eeuw doet. Jinek vroeg hem onder meer of hij dat soort gedrag vindt passen bij haar Nederlandse (geen) normen en (geen) waarden waar hij als politicus de mond vol van heeft. Roos meent dat hij dat niet als ‘Riool-journalist’ deed, maar dat hij  goedkope ranzige ‘Kassa-satire’ aan het bedrijven was en vroeg haar waarom zij en Pauw het wel geweldig vinden en als hun Held De Vries dat doet bij hun aan tafel (en in heel NL) en er nog vet voor betaald wordt ook. ( 1780,- euro per keer).

’Hypocrisie’: Dat de ‘VVD-Boy-Klaver’: helft van zijn Kabinet met ‘GOED-willig-vrouwen’(Video) wil vullen geen woord van Jinek en Pechthold
alexander-pechtoldRoos kreeg meer verwijten om zijn Führer oren. ‘D66-Yuppie-Fascisten leider Pechtold’ vindt het “je reinste hypocrisie” dat Roos zegt op te komen voor mannen die weer hand in hand op straat willen lopen en ondertussen de mannen en hun kinderen in de ‘Honger-bijstand’ van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ wil laten verhongeren door hun uitkering met 10 procent te willen korten, maar onderwijl homo-onvriendelijke opmerkingen zou hebben gemaakt. ‘Rent a Pechtold’ vindt het bijvoorbeeld “beneden alle D66 niveau” dat Roos bij Powned ooit deed alsof hij een journalistieke onthulling had, toen hij meldde dat premier ‘Godfather Rutte’(Video) van de VVD-misdaadgroep een vriendje (schandknaap?) zou hebben die beneden de wettelijk toegestane leeftijd is. En ‘Pinoccio Rutte’(Video) derhalve net als de Top VVD-er en ex OM Boss Demmnik een ‘Rapist-Pedofiel’ is. Roos sneerde Pechthold toe ‘moet mij wat verwijten, terwijl jij voor je Maffia vriendje Porosjenko (Video) en dat corrupte ‘EU-Elite-Gajes'(Video) dagelijks samen met Rutte de ‘Wil van het Nederlandse Volk verkracht'(Video) onder het mom van het grote gevaar Poetin vuile ‘Yuppie–Fascist’.

Stomdronken Billenknijper ‘VNL Führer Jan Roos’ beledigt Trump-aanhangers en is uit de Europese partij gegooid. (Video)
Inmiddels is Roos al bedreigd door de vriend ( Pooier?) van Jinek ‘Geilneef Peter R. de Vries ‘dat hij zijn La Paay op hem zal afsturen die hem ter plekke in zijn bek zal Pissen. Dat laatste maakte Jinek, Pechthold en Pauw wel een beetje jaloers, want dat willen zij ook wel.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

14 antwoorden »

 1. Bij prietprem praat blijft het bij verplassen, aldus volgens marianne thiemen?
  Saai, moet in deze kringen op zijn minst kunnen?

 2. Die Jan Roos lult over de westelijke norm en waarde
  terwijl de westen keer op keer de internationale rechten
  van mensen schend
  soevereine staten dwingen om hun staatkast in hun landen
  te plaatsen
  leiders van landen afpersen en volkeren tegen elkaar opzetten
  leiders vermoorden
  grondstoffen opeisen en oneerlijke monetaire stelsel
  handhaven
  chemische afval dumpen in andere landen die geen macht
  hebben om te weigeren
  nee Jan Roos de westelijke norm en waarde
  zijn ver beneden alle peil .

  na de 2de wereld oorlog heeft men gezegd nooit weer
  en heeft men de internationale verdragen voor de rechten
  van de mens geratificeerd Nederland telde de inboorlingen
  van Indonesia niet als mens simpel omdat ze niet blank waren
  en heeft flink wat Papoea’s vermoord omdat ze wat irritante
  zaten te schreeuwen met een stok in hun handen maar dat
  maak de drama van de westelijk norm en waarde nog niet compleet nee

  Israël de staat waar vele nazaten leven van westerse denkers
  als Spinoza Freud Einstein, Marx en vele andere.
  Is geboren nadat de 2de wereld oorlog voorbij was
  en men zij dit nooit weer
  is nu bezig aan een genocide op de Palestijnse bevolking
  en niemand ken en mag klagen

  de westelijk norm en waarde heeft alle internationale
  recht orde instantie gecorrumpeerd en maak
  de rechten van mensen en volkeren tot een aanfluiting
  de complex wereld politieke word alleen complexer
  door zwaar gestoorde figuren als jan roos en andere
  westelijk maffia figuren die niks goeds met de mensheid
  voor ogen hebben
  net als bij een overval de overvaller bepaald de norm en waarde
  niks meer en niks minder

 3. Gaat La Paay Roos in de bek pissen? Dat is nieuw. Sensationeel. Tot nu toe had ze slechts ’n passieve pisrol. Kennelijk heeft haar pis adviseur geadviseerd nu ook de actieve pisrol op zich te nemen. Peter weet als gen ander dan er meerdere vormen van golden showers zijn. Haalt zelfs de internationale pers: in Frankrijk heeft men ’t over de pluies dorees van Madame Paay. Een internationale carrière op haar bijna 68ste, die ze in 50 jaar nooit heeft weten te bereiken. Waar pis al niet goed voor is.

 4. Eva jinek zal als Jan roos in de Tweede Kamer komt waarschijnlijk als eerste als een krolse kater om hem heen draaien!Die spineless bastard van een Pechtold is nu helemaal de burgermans choice nummer uno met al die charlatans en gedeformeerde mongolen als een Klaver,Asscloch,Schlemiel roemer,et.etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s