verkiezingen

‘Tichelaar&Asscher effect’:‘PvdA-hoertjes’ op naar recordverlies.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA-hoertjes van de ‘Beroepsleugenaar Asscher’ kunnen bij de ‘Nep en Fop verkiezingen ‘het recordverlies van 22 zetels in 2002 zelfs ascherverbreken.
Maar het kan ook zo maar op nul zetels eindigen door het ‘Tichelaar&Asscher List&bedrog &lieg en bedrieg effect'(Video). Volgens de jongste peilingen zakt de ‘regerings-hoertjes-partij’ PvdA van ‘Godfather Rutte'(Video)‘ van 38 zetels in 2012 naar twaalf tot veertien zetels.Met de enorme daling van 22 zetels vijftien jaar geleden is de corrupte PvdA (=arbeiders verraders) terecht de grootste verliezer van de laatste decennia en dat is o.a. te danken aan ‘Iman Samsom’ die NL liet overspoelen met ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ en daarna zelf als een Dief in de nacht het Luxe Wachtgeld in vluchtte(Video) blijkt uit een nieuwsbrief De Hofvijver van het Montesquieu-instituut, een onafhankelijk onderzoeksinstituut(kuch).

Corrupt PvdA(Video): op weg naar 0 zetels met ‘Iman Samsom’.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

 

 

7 antwoorden »

  1. Ik vertrouw de uitslagen niet. volgens mij staat het al vast. mijn voorspelling Groot verlies PVDA (Hoera) .klein verlies Rutte. Winst CDA Jesse Klaver 2 zetels erij D66 grote winnaar. SGP blijft gelijk.Dierenpartij 5 zetels er bij nieuw kabinet VVD met CDA en D66 nieuwe regering

      • Ja maar opiniepeiling blijven altijd de bepalende factor tot net aan de stemdatum?
        Dan kunnen de stembiljetten, wie gaat nu die papieren nog tellen, de prullenbak in?

  2. Bij de Centrale Administratie Wachtgeldregelingen worden straks overuren gemaakt om honderden oud PvdA-politici van een luxe veilige sluiproute te voorzien, als dank voor de totale uitverkoop van fatsoenlijke sociale regelingen en als dank voor het verraden van Jan met de Pet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s