verkiezingen

PvdA ‘Übermensch Dijsselbloem’: integratie niet mislukt in Volksbuurten.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Schizofrene Dijsselbloem’:Mijn Boss Rutte doet aan ‘PvdA-achtige financiering’(Video).
Zelfs volgens de ‘Fake-opiniepeilingen’ van de ‘Mainstream-Jeroen DijsselbloemMedia-maffia’ stevent de PvdA af op een ‘Tichelaar&Asscher- record ‘verlies(Video) en dat is wel te begrijpen met regelrechte criminele gestoorde PvdA-er als ‘Gluiperd Dijsselbloem’ die het gezicht bepalen van de partij .Je kunt niet zeggen dat de integratie is mislukt in de Volksbuurten .” Dat bralde de nummer drie van de’ PvdA-Hoertjes’ van de ‘VVD-Endlösung-misdaadgroep’(Video). Übermensch “Mr EURO” Dijsselbloem de terecht meest gehate man in Griekenland, Spanje en Portugal en in NL na Rutte op de straat, donderdag in het radioprogramma ‘Dit is de Dag en Liegt u maar raak’. Volgens hem zijn er „heel veel dingen goed gegaan op het gebied van integratie, zoals dat alle ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ in de Volksbuurten zijn gepompt(Video). En kijkt u maar eens hoe onze Top VVD-er ‘Onno-Schandknapen-Hoes’(met Sexs-Video) loopt te Graaien en Naaien bij de ‘COA-misdaadgroep’. Is dat integratie of is dat ingtergratie, hi,hi,hi,hi.Ga eens in de collegezalen kijken in de grote steden,alwaar de huur niet meer te betalen is voor ‘Jan met de Pet.’ Die zitten inmiddels bomvol met kinderen met een migrantenachtergrond ( Expats) en men ziet daar amper nog kinderen van de Nederlandse laagste en midden klasse, omdat onze  (hysterica)-Jetta Bussemaker de studie financiering de nek(Video) heeft omgedraaid”, aldus de VVD Minister van Financiën voor de Rijken Dijsselbloem.

Onderwijs voor arbeiders kinderen niet nodig volgens Jette Bussenmaker. De ‘Nep en Fop Verkiezingen’s’ Poster Stem vd Straat en Volksnieuws Adam-Noir is uit. Stem tegen!

’Inburgering kan wel beter voor ons Übermenschen’. Maxima: de Dutchman does not exit, but his Taxfree money in my pocket is very real(Video).

 

Op het punt van de inburgering kan het wel beter, bralde hij. Dat moet veel verplichtender worden voor de ‘PVV-Tokkies’. Die moeten leren dat zijn nu eenmaal Untermenschen (= Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemLabbenkakken) zijn die moeten zien te overleven als arme sloebers met de Vluchtenlingen en de feestelijke Islam. Je kunt niet alle verantwoordelijkheid bij de nieuwkomers leggen, vindt hij.  Untermenschen moeten bij de hand( ander woord voor gedwongen) worden genomen en het ‘inburgerings-Slaven-lokaal’ in worden getrokken, aldus Dijsselbloem. „Het gaat niet vanzelf die uitbuiting en onderdrukking, hi,hi,hi,hi.” In een ‘Fake-peiling’ (Video) van het 100 procent gesubsidieerde EenVandaag gaf onlangs 78 procent van de autochtone ondervraagden aan dat de integratie is mislukt en dat Dijsselbloem de beste politicus van Nl is. Veel van hen vinden dat de Nederlandse identiteit en hun bestaan „onder druk staat door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’.” Nederlanders met een migrantenachtergrond ( Expats?) zijn minder somber en daar komt nog bij dat mijn ‘Taxfree- Queen Exotica- Maxima’( nu weer in Zwitserland op peperdure wintersport vakantie(Video) op kosten van ‘Jan met de Pet’ en waar men niet één Vluchteling of arme EU sloeber ooit ziet) terecht royal heeft gesteld dat de NL identiteit helemaal niet bestaat. Maar goed die woont dan ook gratis in een Paleis net als de Elite in hun Villa’s achter een grote Muur (Video) en zien ook nooit maar een Vluchteling of arme NL-sloeber als Übermenschen ( =Ultra-Rijken Elite-Gangsters)A.s. maandag komt de uitslag van de eerste en enige opiniepeiling van de Straat bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/Salto2 . En wij kunnen u nu als vast verklappen dat de PvdA in die peiling op nul zetels staat.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

7 antwoorden »

  1. Aan die lulprietpraat van premier, prem e.a. meer dan genoeg, er moeten spijkers met koppen geslagen worden om dit ten ondergaande scheepswrak alsnog van de ondergang te redden?

  2. aSSher beoogt een tijdsverloop van decennia, 20 jaar, amehoela, wie trapt daar nou in, dan komkt ie altijd goed weg?, dit falende pvdabeleid mag de prullenbak in?

  3. Oja joh Dijsselidioot brabantse son en breugel/misdadiger/lul.Kom eens kijken in Rotterdam charlois,zuid,spangen.Kom eens kijken in Schiedam nieuwland,noord.Kom eens kijken in Vlaardingen Indische buurt kom eens kijken in Maassluis kom eens kijken in Hoogvliet.Kom eens kijken in Spijkenisse etc etc

  4. Dat Royal schorem skiet in Oostenrijk, Lech am Vorarlberg, waar deze week 5 jaar ski ongeluk van Friso is herdacht. Dijs moet nog maar zien dat ie de TK haalt. De Plee v/dA kan zich beter opknopen met A$$cher als 1ste net als die schreeuwheks Jet B., die arbeidskinderen in hun studiemogelijkheden de nek om heeft gegraaid. Hoop dat ze 0 zetels krijgen. Wat ’n vuile verraders. Maar ja, was met die A$$chers al duidelijk in WOII. Deden hun naam eer aan: onder hen werd zowat de hele Joodse goegemeente as.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s