Klasse justitie

‘Duivelse-Pizza-Massagraf’ Iers arme opvanghuis: lichamen 800 baby’s en jonge kinderen.

(van onze Internationale ‘VVD- Elite- Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Redt een Kind van ‘Seksueel-Demmink-misbruik’. (video) Terwijl de afgelopen weken de Staatomroepen bral-programma’s van ranzige corrupte types als Jinek en joris-demminkPauw en ‘Geilneef Peter R. de Vries’ bol staan van het Paay-Pis-News en vol zitten met corrupte politici van de Gevestigde Orde die zich blauw mogen liegen voor de ‘Nep en Fop Verkiezingen‘ is er in Ierland een ‘Mega-misdaad’ tegen de menselijkheid bekend geworden. En geen piep er over bij de bral ‘Pis-programma’s. Als het hierna volgdende verhaal zou worden gepubliceerd door de alternatieven vrije niet gesubsidieerde Pers zoals Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, die al jaren stellen dat bepaalde ‘Pedo-Elite-Demmink- Bill Clinton(Video)– Prins Claus en Prins Andrew- kliek’ zich straffeloos vergrijpen aan arme wezen en kinderen zou het artikel direct worden afgevoerd door de gesubsidieerde Staats-NOS en ‘Bral-Omroepen’ van de Gevestigde Orde als een waanzinnig ‘Complot-Gek artikel’ .Zijn de ‘VVD-Pedo-Demmink-Kliek’(video) samen met ‘Pedo Bill’&Prince Andrew een Pizza gaan eten in Virginia en Ierland (Video). We zullen het zo goed als zeker nooit horen. Tja, als het om misdaad gaat worden wij ter afleiding van de echte misdaden van de Elite-gangsters al jaren dood gegooid met het door de Media-Maffia van Peter R. de Vries en zijn ‘Judas-Hoeren Holleeder’ gecreëerde Monster Holleeder(Video) bij al die Staatsomroepen ‘bral- programma’s’ en zelfs bij de NOS.

Geen woord over de ‘Royal-VVD-Demmink Pedo-kliek’ op Prinsjesdag(Video).1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile. In Nederland Nul(kuch).

Het ‘Doofpot-onderzoek’ naar een groot massagraf bij een voormalig opvanghuis in Ierland is afgerond, en wat al gevreesd werd, is nu bewaarheid: in het graf liggen inderdaad de lichamen van 800 arme baby’s en jonge kinderen. En de ‘Elite Pedo-daders’ zullen nooit bekend worden net zoals in het ‘Pedo-Elite-land’ van de ‘VVD Gay-King Rutte'(Video) van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(video).

‘Paay-Pis News’ belangrijker dan ‘Kafka-Verkiezingen(Video)’ en ‘Maffia- Wurgboetes’.

Politie krijgt Crazy Eyes van Wearechange.nl en ‘Pedo Rapist Demmink’ Vlucht. Waarom verdedigde Peter R. de Vries een Pedofiel (en Demmink) die een kind van 12 jaar jaren lang verkrachtte en uitbuiten(Video) als kinder hoertje?

 Arme kinderen zijn weggegooide perverse lustobjecten voor de ‘Pedo-Elite’ van Rutte& en zijn ‘Royal-Taxfree-King Willem kliek’.
Pedo DukeHet Massa-graf werd al in 2014 gevonden op het grondgebied van het Duivelse Moorden en verkrachtende ‘Bon Secours–Rap- Mother and Kill the Baby Home’ in Tuam, maar is al die tijd in de Doofpot gebleven zoals in al die Elite Pedo zaken. Men wacht tot alle ‘Elite-daders’ ook in hun graf zijn verdwenen voordat er wat mee gedaan wordt door Justitie. De meeste arme weerloze kinderen en baby’s zijn in de jaren vijftig begraven. In 1961 sloot de ‘Duivelse-Pedo Moord & Verkracht instelling’ haar deuren, want het liep zo moordend en verkrachtend uit de hand dat het zelfs in die tijd begon op te vallen. Het was een opvang slachthuis voor arme ongetrouwde zwangere vrouwen en hun kinderen. De vrouwen en kinderen zijn door een ‘Pedo-Hel’ gegaan die niet onderdoet voor Auschwitz.

Horror: 35 weken tot drie jaar oud.( geen Fake News)
DNA-onderzoek heeft uitgewezen dat de stoffelijke resten afkomstig zijn van arme kinderen in de leeftijd van 35 weken tot drie jaar oud en doet denken aan het Nederlandse kinder dagverblijf het Narretje of de horror verhalen rond de Pedo Elite kliek van de Top VVD-er en ex OM Boss Demmink en Prins Claus.

 

Al decennialang bestond de verdenking dat de lichamen van een grote hoeveelheid vermoorde en verkrachte kinderen op het terrein van het opvanghuis in anonieme graven terechtgekomen waren, maar die gingen steeds de ‘Royaal- Elite-Pedo-Doofpot’ in. Een historicus die als Complot Gek is neergezet door de ‘Mainstream-maffia-media’ had wel de overlijdensakte van 800  arme kinderen gevonden, maar slechts één begrafenisformulier.

Hoge kindersterfte door straffeloos Moordende en verkrachtende Elite.
In Ierland heerste in de eerste helft van de vorige eeuw een hoge kindersterfte onder wezen en arme kinderen net als in Nederland. De corrupte Ierse autoriteiten zeggen er alles(niets) aan te zullen doen om nabestaanden van de kinderen op de hoogte te stellen en mee te helpen om de kinderen een waardige begrafenis te geven(kuch).

16 antwoorden »

 1. Meer meer en nog veel meer nieuws van dit soort mensen die tenminste hun mond opentrekken over het laagste soort tuig op deze aardbol ! daar mogen die smeerlappen die hier in de politiek (van welke partij dan ook) zitten weleens een voorbeeld aan nemen! Trump zal ook heus ergens zijn eigen belangen hebben maar hij doet wel zijn mond erover open!

 2. This is what the Sovereign Lord says:

  “You will drink your sister’s cup,
  a cup large and deep;
  it will bring scorn and derision,
  for it holds so much.
  33 You will be filled with drunkenness and sorrow,
  the cup of ruin and desolation,
  the cup of your sister Samaria.
  34 You will drink it and drain it dry
  and chew on its pieces—
  and you will tear your breasts.

 3. Ohm namo narai !

  En het kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak dit jaar voor het laatst tot de Mensheid met de verheugende mededeling :

  Geachte pedo bestrijders en andere Ghostbusters .

  In de tijd dat belangrijke politieke debatten worden gevoerd op het carnaval dit jaar hebben we nog een paar andere belangrijke vooruitgangen en successen geboekt !

  Essentiële religieuze beslissingen zijn inmiddels genomen in de Koffieshop , het Gekkengesticht , de Tempels van India en Nepal en weer in de Koffieshop .
  Ik had vanaf 2010 op de diverse sites al tot in den treure vermeld dat Mensen die satan kiezen, satan praktiseren , satan verworden en satan zullen verblijven .
  [ Zie hiervoor onder andere : ” Kali Mantra ” 2010 en mijn blogje bij het artikel ” Gaslightning ” op Want to Know .]

  Ik heb het hier met name over sadisme , satanisme en duivelsachtigheid die zich onder andere uit en manifesteert in een vorm van seksuele perversie zoals satanisch ritueel kindermisbruik en ander excessen .

  Ik spreek hier tot de mensen die hier iets tegen ondernemen .

  Aldus het Engeltje …

  Wat is er intussen geregeld en wat zijn de religieuze beslissingen die gerelateerd met dit onderwerp zijn genomen ?

  Ging het Engeltje voort ..

  De voordelen voor de dapperen die [ gelovig of niet ] iets tegen de satanisten hebben ondernomen en/of de Mensen die daar het slachtoffer van zijn kun je opmaken uit het volgende .

  * Geen voorspellingen maar uitvoering in de praktijk !

  Ik vermeld uitsluiten gebeurtennissen waarvan ik zeker weet dat deze vooraf door derden zijn genoteerd of gerapporteerd .
  Hieruit kun je dit afleiden .

  In bijvoorbeeld Iran was in 2003 er conflict tussen verschillende religieuze groepering .
  Op afsprak is destijds de onderlinge overeenstemming op de televisie met een handdruk bekrachtigd .
  Kort daarop hadden ze daar die Kerst aardbeving in Bam .
  Dat levert ze ten eerste 10% extra krediet op ten oordele omdat dat geratificeerd was met mij .
  Ten tweede 10% omdat ze die uitnodiging op maat vanuit de Hemel kregen afgeleverd .
  Dus samen 20% beter dan wanneer we dat niet zo hadden gedaan .
  Die percentages zijn ter indicatie . Ik weet namelijk niet of je zoiets wel in procenten en cijfers kunt vertolken , maar zie hiervoor op het moment geen helaas andere mogelijkheid .
  Notities hierover zijn wel gemaakt maar ik kan hierover geen referenties opgeven.

  Wel over die Thailand , Sumatra / Atjeh tsunami precies een jaar later met Kerst 2004 .
  Halverwege de tachtiger jaren was ik in Thailand en heb dat destijds daar al aangekondigd .
  Notities en rapportages hierover zijn later gemaakt onder andere tijdens mijn dwang opname en mijn veroordeling in 1997 aan de K.K.P. aan de Heereweg in Groningen .
  Omdat ik hier zodoende niet veel verder kwam dan een paar pedofiele gekken en het gesticht was ik begin 2004 naar India vertrokken .
  Daar ben ik mij wat meer gaan toeleggen op het begrijpen en benutten van deze opmerkelijke gave .
  Het is namelijk nogal ongebruikelijk dat Mensen tot deze dingen toe in staat zijn en ik moest er eerst nog even aan wennen .
  Na een kort bezoek aan Kasjmir , op Yantra naar Ammarnanth , was het daar ook snel geregeld.
  We konden samen met de hele Hindu club vanuit Delhi zonder problemen door het streng Islamitische Kasjmir op pelgrimstocht naar onze heilige ijspegel . Dat was daar op dat moment geen enkel probleem .
  Dus in Kasjmir was het dan ook snel geregeld !
  Die horen sinds 2005 ook bij de genodigden met 10 % a 20 % Krediet op grond van wederzijdse in overeenstemming .
  In 2008 was ik nog even in Groningen en in het A-huis zijn destijds notities gemaakt over die aardbeving in L’Aquila 3 weken voor vertrek .
  Dat klopte precies en ik wist destijds nog niet wanneer ik weer zou vertrekken …

  *Kleddernat in Khedarnath

  Een voorbeeld van andere maar vergelijkbare orde is Khedarnath , India .
  Daar waren de regelingen als volgt .
  Ze waren daar 3 jaar van te voren door mij op die te verwachten donderbui geattendeerd .
  In het volste vertrouwen gingen zij daar , zoals ook al met Sumatra , speciaal voor die reden naar toe .
  Daarmee hadden ze op een bepaalde manier hun eigen oordeel ook al uitgesproken anders dan waren ze daar wel weggegaan ..
  Dit is in elk geval goed voor 2 x 10 = 20% ter indicatie becijfert .

  *Dubbel geverifieerd en geratificeerd .

  Een soortgelijk verhaal als Bam betreft Nepal .
  Ik had inmiddels al de meest uiteenlopende blogs op de diverse sites gezet dus dit is voor jullie nu dus het duidelijkste .
  Sinds 1985 kom ik zo af en toe in Nepal en ken ze daar zodoende al meer dan 30 jaar .
  In 2004 waren ze daar druk in een burgeroorlog verwikkeld en wij waren daar op vredes missie geweest .
  Onze inspanningen waren aldaar in Phokara nog met donder en bliksem bekrachtigd en dat heeft daar ook nog in de krant gestaan .
  Toen de vrede was gesloten ben ik daar nog even kort geweest en 4 maanden later was het raak .
  Sinds 25 April 2015 hoort ook Nepal bij de genodigden .
  Omdat Mensen die iets tegen satanisten hebben ondernomen of dit nog steeds doen hiermee ook duidelijk hun religieuze keuzes hebben gemaakt ,
  voor diegenen die mij met raad en daad hebben bijgestaan en voor de Mensen die mij mogelijkheden hebben geboden om mijn ongenoegen te kanaliseren en te ventileren heb ik nu gelukkig een verheugende mededeling :

  Het doet mij een genoegen om alle satanische pedofielen bestrijders en Ghostbusters te kennen te geven dat zij hiervoor ook 10% extra krediet ten oordele kunnen ontvangen .
  Daarbij opgeteld de 20% uit het buitenland , maakt het totaal op 30% meer kans op een goed oordeel dan wanner ze dat niet hadden gedaan .
  Verder wil ik nog even refereren aan het donder en bliksem concert van 2014.
  De 13 november donder en bliksem bui in 2015 en 1 jaar na dato die aardbeving in nieuw zeeland .
  De donderbui 23 juni vorig jaar en de daarop volgende aardbevingen in de buurt van Rome en Zuidlaren .
  Ook deze gebeurtenissen waren door mij van te voren aangekondigd en zijn door derden genoteerd .
  Er zijn door mij nog wel veel meer van dit soort zaken te vermelden maar ik denk dat het zo wel duidelijk is ….
  Het doet mij dan ook een groot genoegen om alle [satanische] pedo bestrijders en Ghostbusters aan te kondigen dat ,als GOD het zo wil , ook zij van deze 30% regeling gebruik kunnen maken .

  Tot slot heb ik nog een tip voor iedereen :
  *Maak direct je afspraken met GOD en probeer je je er aan te houden .
  *Laat je niet door en tot [!] satanisten verleiden en
  *Probeer je aan de religieuze wet[ten] te houden !
  [ Bij alle geloven komen de wetten in meer mindere mate overeen ].
  Meld je zo aan onderhoud contact en je hebt die 30% regeling niet eens nodig .

  Heb je je niet altijd even braaf aan de wetten gehouden en kun je daar inmiddels wel aanspraken op
  dan is dat altijd beter dan wanneer je dat niet had gedaan !
  En je zult er over 100000000000 enz. [licht ?] jaar waarschijnlijk geen spijt van hebben .
  Zo leggen wij , herstellen wij en onderhouden wij het [verloren] contact met sommige mensen op aarde .

  Aldus het Engeltje …

  Iedereen bedankt !
  En we leven nog lang en gelukkig !

  Aldus het kleine Engeltje uit de hemel op aarde ..

  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

 4. The Moorish King Caspar of Germany (1654) by Hendrik Heerschop #TheMoors #TheMuurs #Moors #Muurs #Moorish #Moorishculture #melanin #moorishscience #Moorishempires #Muslim #Islam #blackamoor #Nobility #nationality #history #instagood #photooftheday

  Jullie hebben alles gestolen deze witte kings alle familie’s wit en zwart !

 5. De New York Times had hetvolgende op de drie dozen voor hun laatst overgebleven abonnees geplakt :

  Het is duidelijke dat het vileine en leugenachtige `establishment’ Jeff Sessions en Donald Trump wil wegsturen uit het Witte Huis. Waarom ? Hierom :

 6. Her Story of His Story

  Angelina Collins was a irish born, unmarried traveller, her three children was taken due to prejudice and she was put into a mother and baby home with her daughter Mary, angel escaped with her daughter and ran miles for freedom, she was caught by the garda and her daughter was put into a indrustrail in cork and Angelina, was put into a magdalene laundry for 27 years, they changed her name to “Angela” and she died to due neglect and now lays in st finbars, mass grave, cork. Still in 2017. Her daughter is fighting for her and her mothers justice.

 7. Gedumpt in ’n septic tank, die dienst deed als riolering. De R-K Orde v/d Zusters van Bon Secours (=Goede Zorg,kuch!), die ’t tehuis voor ongehuwde zwangeren runde, weet van niets en zegt dat de dossiers bij de sluiting v/h tehuis zijn overgedragen. Verder geen excuses,o.i.d. Ook de aar(t)sbisschop in Dublin kijkt de andere kant op. Rome geeft evenmin thuis, maar predikt nog elke dag hel en verdoemenis als je seks buiten ’t huwelijk hebt. Keer op keer stapelen de bewijzen zich op tegen deze oudste en grootste criminele organisatie op aarde. Moeders werden er van hun kind gescheiden vanaf de geboorte en leefden in ’n hel onder de knoet van zwaar gefrustreerde,seksueel gemankeerde (vaak lesbisch) R-K Zusters, die ’t kruis v/d muur baden.Rome vond ’t schitterend en betreurt ten zeerste ’t heengaan van die tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s