mark rutte

Pinoccio Rutte zijn Landverraad was voor de ‘King-Willem Royal-Shell’ en ‘Maffiaboss Porosjenko’.

( van onze dr. Goebbels VVD-Propaganda -Verkziening’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat is het Verschil tussen de Afrikaanse en Nederlandse ‘Nep en Fop Verkiezingen’.
De Corrupte’ VVD-Aap’ is uit de ’Oekraïne-Shell-Mouw-Rutte’waarom het Volk verkracht moest worden en de uitslag van het ‘Oekraïne Maffia-Verdrag’ niet wordt uitgevoerd.  Dat had Klaver niet door, maar Pechtold wel! Vergeet u niet dat de ‘Taxfree- Graai Familie van King Willem’ rond de 20 procent van de aandelen bezit van Shell. Laat die naïeve’ VVD-Boy Klaver'(Video) dat nou niet door hebben? Gelooft domme Klaver nog steeds als markant enige in NL dat volgens Rutte het Verdrag er is om een ‘Elite-gajes-EU-front’ tegen  het grote gevaar Poetin te voeren en de niet bestaande mensenrechten te verbeteren. Maar ‘Kasteelheer Pechtold’ weet wel beter , maar goed die is dan ook een intiem ‘Rent a D66- Yuppie-facist-vriendje’ van ‘Maffiaboss Porosjenko’. Ondertussen loopt de Landverrader Rutte dagelijks leugens te brallen(Video) bij zijn Staats-NOS dat iedereen op hem moet stemmen om het grote gevaar Wilders en Poetin te stoppen.

 

c6easewwuaalkkp

Rutte ontmaskert als extreem Corrupte Volks-Verlakker voor ‘Taxfree- Royal Shell van King Willem’ en ‘Maffiaboss Porosjenko’.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

13 antwoorden »

 1. Rutte doet zijn fratswerken uiteindelijk toch voor de staat? Verhagen bekende tenminste nog als staatsman zijn werken te doen,-gedaan had zonder toestemming 2e kamer- niet als oorspronkelijk volksverkozene, of Balkenende met zijn fratsen,, en ga zo maar door ongeacht welke partij zij vertegenwoordigen al is die van Rutte wel erg opzichtig met miskleunen in hun regeer periode,, vooral normen waarden moesten het ontgelden, had maar normaal gedaan!
  Wie er ook maar gaat regeren er moeten twee te realiseren hoofddoelen zijn.
  Onderwijs vernieuwen en Infrastructureel ruimtelijk Mega project mbt woon leef en industrie omgevingen.
  Iets nalaten.
  Want op slag herstellen gaat niet er aan werken wel.

  Like

 2. Een kogel door de wenkbrouw van de fascistische koppen:

  Stemadvies: de partij voor de dieren en de SP liegen over o.a. de Gladio terroristische aanslagen van de NAVO en zijn fout! Denk aan de nabestaanden van 9-11, de War on T-error, MH-17 en al die miljoenen doden in Joegoslavië, Irak, Afghanistan, Syrië enzo… Stem niet!
  Er valt in dit judeo-fascistische kankergezwellandje niets te kiezen!

  Like

  • Helemaal mee eens!
   Degenen die nu gaan stemmen plegen landveraad, democratie is de waanzin van de meerderheid, hersenlozen die bang zijn om hun eigen lot te bepalen.
   Niet erg zolang ze mij niet in hun “spelletje” betrekken, en dat doen ze dus wel…..
   Iedereen kan met een pipa schieten, en op fascisten het liefst al wandelend langs achteren in hun kop.

   Like

  • LS…
   De verwarring wordt alleen maar groter en dat is nu net de bedoeling. Of het nu om Trump of Rutte gaat, om maar twee poppetjes te noemen, de schaduwregering van de Illuminatie / Zio Bilderbergers lachen zich de lul uit de broek. Ordo ab Chao !

   Like

 3. nou hier was het dus eventjes andersom en kon shell beatrix naar huis ja stampvoetend vertellen aan de bankmannetjes in the city of london dat crimea russisch grondgebied was geworden. Deze bankmannetjes kregen een hartverzakking want ze hadden ook al van de half dode bejaarde BP elizabeth te horen gekregen dat het in libya niets anders was. De democraat hilly van billy had de kolonel kapot laten schieten door NATO die ook 900 miljoen pond aan libische dinars hadden afgepakt en onder het IMF werden deze weer via een “rothschild” centrale bank weer terug geplaatst te tripoli. Maar de kolonel had dit al aan zien komen en had zn goud veilig gesteld bij Poetin die ook dinars kon uitgeven in naam van het echte libya te Sirte.

  fuck de bankmannetjes! en porochenko heeft gebukt voor rutte!

  Like

  • Zeker, André, het zijn moordenaars (Khadaffy). Ze liggen er geen seconde wakker van.

   (Evenzo betreffende Pim Fortuyn! Vermoord in opdracht van … ??? Niet in opdracht van de burgers!)

   BP / Shell / Nato / NS / KLM / UWV / RvdK-Jeugdzorg / Belastingdienst / …..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.