Uncategorized

Oude ‘CDA Rat Klink’: Wachtlijst terug door zorgplan SP.

(van onze dr. Goebbels CDA Verkiezing ‘s propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Te Koop: CDA-Hoer Ab Klink. Geen exotische bruid!
ab-klinkpng
De Duivelse Partijleider Buma van het CDA is bijzonder sluw en laat het smerige Duivelse Fascistische Kapitalistische  dr. Goebbels propaganda werk plegen door zijn oude CDA Ratten, zodat hij zijn handen in onschuld kan wassen en een kansje houdt op de Hemel.De ‘Nep en Fop Verkiezingen’ (Video) zijn in volle gang en de oude CDA Ratten Ben Bot(Video) en Scheffer(Video)  en en de Katvanger(Video) van ‘Graai-King-King Willem’ Piet Hein Donner( is ook tegen afschaffen eigen risico) gedragen zich nu openlijk schaamteloos als kleine Afrikaanse dictator( zie Stem van de StraatAmsterdam-Noir  a.s. maandag) die de massa angst moet aanjagen en vooral de NATO en ‘Mad Dog Trump’&Wapenhandel en ‘Taxfree-Graai-King Willem’ moet steunen. De afgelopen weken zijn de oude CDA Ratten Donner, Bot en Scheffer uit hun smerige stikkende Duivelse ‘Riool-holen’ gekropen om de ‘Royal-Gevestigde-Pedo-Orde’ aan de macht te houden. Het wachten is nu nog op de aller smerigste en corrupte oude CDA Rat Brinkman (pronkt al jaren op het “Elite Gangster Billboard”(Video)) dat hij ook nog even een duit in het ‘Nep en fop Verkiezing‘s’ zakje doet. Volgens Kuzu van ‘Denk niet  na’ zijn de ziekenhuizen een Hel voor arme Islam gelovigen tot woede van Klink en VVD-‘Endlösung-Gangster-Zijlstra(Video)’.

Zorgen over afpers eigen bijdrage van “Lieg en Bedrieg Kabinet”. PvdA Sigaar uit eigen doos(Video):Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’.

Snake in Suits:When Old CDA Psychopaths Go to Work.
jan-schefferpiet-hein-donnerMaandenlange wachtlijsten komen terug en pas op voor de SP, Wilders, Poetin en Holleeder'(Video), waarschuwt de ‘Snake in Suite Ab Klink’. De voormalig CDA-minister van Volksgezondheid voor de Rijken en ‘Elite-Pedo’s’,(Video)  nu Topman Top Bestuur-gangster en Zakkenvuller bij verzekeraar ‘VGZ-misdaadgroep’, bralt dit in een exclusief ‘Duivels-propaganda’ ‘Draai de SP en de Zorg voor ‘Jan met de Pet de nek’ om’ interview met het failliete ‘Neo-Liberale- Fascistische-Kapitalist DFT’ ( staat in de uitverkoop en ‘Maffia Boss John de Mol’ wil het opkopen). Hij en DFT zijn even voor het gemak in dat anti- SP en betaalbare Zorg voor Jan met de Pet -propaganda dr. Goebbels ‘interview’ vergeten dat er al jarenlang wachtlijsten zijn en 200 duizend zorgmijders die thuis zitten te creperen met dank aan ‘ Godfather Rutte’&Asscher en de Duivelse loopjongens als Klink van Schippers de Zorg Ripper(Video). Hoe het ook zij, het is voor die Oude CDA Raten te hopen dat hun Christelijke geloof een sprookje of nachtmerrie is zoals uw wilt, want dat eindigen ze met zijn allen in de Hel.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

 

 

12 antwoorden »

 1. Buma moet stante pede naar de psikoloog. Wat ’n geOH, staand ’t Wilhelmus zingen voor die vluchters, in GB asiel zoekend, en landverraders. Wilhelmina had op z’n minst kaal geschoren moeten worden en plein public op De Dam. Juist die generatie zoals de ouders van Buma, had veel kritischer moeten zijn jegens ’t KH. Daarom zitten wij nu met de gebakken peren. Om maar te zwijgen over de hoogstandjes van Victor Baarn: meer nazaten buiten dan binnen ’t huwelijk. Maar ze wanen zich veilig achter de sloten en grendels v/d Staats- en KH archieven. Net Rome!

  Like

  • Ja, Tous-Saint, in alle helderheid: die Buma die spoort niet. Naar de psych!!!
   Maar is ie daarmee een uitzondering ten aanzien van zijn collega’s?

   Like

 2. Walgelijk. volgens mij moeten wij in de tegenaanval want ze denken zeker dat wij Luns de hese hufter en lid van de NSB geweest Aantjes de SSer om er maar twee te noemen. Religie is Bedrog

  Like

 3. Buma plunderen, roven, verkrachten, vermoorden tot norm verheven

  CDA-leider Buma gaat voor het torentje, zegt hij in De Telegraaf. En als hij daar zit, wil hij inzetten op een herstel van normen en waarden in Nederland.

  Plunderen, verkrachten, moorden tot norm verheven: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-urgent-warning-of-planned-trump-assassination-attempt-former-bilderberg-head-bygone-dutch-queen-beatrix-is-out-to-steal-again/

  Hij zou het bijvoorbeeld heel goed vinden als kinderen weer het volkslied leren op school, en dat ze dat staand zingen. “Tuurlijk! Je leert een kind toch niet zittend het Wilhelmus zingen?” Volgens hem is “het hoogste wat wij in Nederland hebben, de waarde van ons koningshuis. Dat beledig je niet, want dan beledig je ons allemaal.” Majesteitsschennis moet daarom strafbaar blijven. Lees meer: http://nos.nl/artikel/2161177-buma-kinderen-moeten-weer-staand-wilhelmus-zingen.html

  Like

 4. Walgelijk volk die cda-ers. Volksverraders, daar nu mee te komen. Het SP initiatief om het ziekenfonds weer terug te brengen is uitstekend. Breekt gelijk de macht van het zorgkartel (Christen Unie Rouwvoet-kartel), dat de bevolking uitknijpt. De SP moet gewoon aan haar leden vragen of ze gedoogsteun moeten verlenen aan het kabinet Wilders I, in ruil voor dit plan. Wanneer de andere voorstellen te waanzinnig voor hen worden trekken ze die steun in en kan de regering steun in de 2e kamer ervoor vragen. Is gelijk de buit binnen voor de SP en het Nl’se volk.

  Like

 5. Dat hele regeringsbestel + parleurs (2e kamer) lijkt wel narcistisch!

  Heer Rutte gaat momenteel DE HETE ADEM in zijn nek voelen!
  En met hem zijn kornuiten.
  >>>>> http://www.cmn-lcc-international.com/?newsman=email&email=R2_3Hagoz8GCPNMVwDO_fyHYHGk
  Kan hij dit nog recht buigen? Neen! Tenminste niet zonder de leugens vol te houden. En ook dan zal het hem niet lukken.
  Het net gaat zich meer en meer sluiten. Zou tijd worden ook. Op basis van narcisme kan immers geen enkele samenleving [over]leven.
  Dank voor je bijdrage, Steven!

  Like

 6. Goedemorgen.
  Helemaal mee eens!
  Aan de bomen kent men de vruchten…
  CDA… vreemd akkoord
  Uhh een kwartje oversext in de RK Volendamse kark?

  In de kark in de kark lalde de dominee
  In de kark
  En de kansel schudde heen en weer

  Lodewijk de Funès

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.