President Donald Trump

‘TTIP-Obama’ ontkent afluisteren Trump, want dat deed zijn NSA, CIA en DEA.

(van onze Internationle US-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- DE NSA, DEA en de CIA luisterende voor ‘TTIP-Obama’ zo een beetje alle regering leiders (Video) en de rest van de Wereld af, maar niet ‘Mad Dog obama-legacyTrump’( kuch).
Oorlog ‘s Misdadiger Obama’ heeft zaterdag ontkend dat hij als President zijn opvolger Trump heeft laten afluisteren. Zijn woordvoerder bralde dat elke zinspeling op het afluisteren van burgers in opdracht van Obama „onjuist” is., want dat ging automatisch door zijn criminele CIA, DEA, en de NSA.

Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps (Video).
„Het was een fundamenteel hypocriete beleid van het ‘Obama- GOED MENSEN- bestuur ‘dat een functionaris van het Witte Huis zich nooit mengde in een onafhankelijk onderzoek dat in opdracht van het ministerie van Justitie werd uitgevoerd”, bralde de beroepsleugenaar- woordvoerder.

“Uncle Tom” Obama beschuldigd Trump van verkrachting (Video).

 

trump-leeuwEerder had Trump zijn voorganger in een reeks tweets beschuldigd van het laten afluisteren van zijn telefoon en dat is op zeker waar. Het zou gaan om telefoongesprekken die Trump in de  ‘Megalomane Pooier- Trump Tower’ in New York voerde in de aanloop naar de verkiezingen van november 2016. Mogelijk zitten daar verhitte ‘Pis-Paay- gesprekken’(Video) bij met ‘Poetin-seks- lijnen’. Volgens Trump heeft het afluisteren niets opgeleverd wat al niet bekend is dat hij een Kruisengrijper(video) is met het verstand van een bejaarde oversekste en corrupte Walnoot.Trump noemde Obama „een slechte/zieke kerel” en vergeleek het vermeende afluisteren door Obama met de Watergate-affaire, het afluisterschandaal dat in het begin van de jaren zeventig leidde tot de val van president Richard Nixon en ook daar heeft hij gelijk in.„Dit is mccarthyisme”( nu Poetinisme(Video)), aldus Trump in een verwijzing naar de heksenjacht die de Psycho Republikeinse politicus Joseph McCarthy in de jaren vijftig van de vorige eeuw op touw zette tegen onschuldige Amerikanen die hij verdacht van zogenaamde communistische-(Poetin)- sympathieën, maar in hoofdzaak opkwamen voor de mensenrechten. Zo stond Pete Seeger bijv. jarenlang op die waanzinnige criminele lijst.

 

Hij kwam niet met bewijzen op de proppen om zijn beschuldigingen aan het adres van de ‘Oorlogsmisdadiger Obama’ te onderbouwen. Volgens de dr. Goebbels propaganda Vod van Obama en ‘Hillary en Pedo Bill’ (Video) The Washington Post heeft Trump mogelijk uitgehaald naar aanleiding van berichten op de uiterst rechtse nieuwssite Breitbart. Op de site werd gesuggereerd dat Obama in het najaar „methodes van een politiestaat´had gebruikt om het team van Trump en de rest van de wereld in de gaten te houden en ook dat is waar.

12 antwoorden »

 1. Ieder1 luistert elkaar af. De Moffin was destijds aanvankelijk ook heel verontwaardigd toen bleek dat Obama haar afluisterde totdat bleek dat de BND ook hevig de Yanks afluisterde. Toen hield ze haar grote Moffen waffel. Nadien nooit meer wat van gehoord. Ieder1 aapt Goebbels na. Duitsers waren er meesters in.

  Like

 2. Achter elk oorlog onderdrukken van mensen stelen van mensen arm houden en zij leven en teren op uw hard verdiend loon ! Ze zijn zonen en dochters van Cain !
  Als het stomme volk van nederland geen verandering wil en weer VVD,CDA,D66,Goenlinks Sgp, Christenunie gaat stemmen !

  Hebben jullie dit meer voedselbank en amalia krijg € 1.500.000,00 zijn jullie echt GEK !

  Like

 3. Alles moet via dit daarom kunnen ze de verkiezing stoppen in frankrijk is een strategie van fillon hij wordt betaald om te blijven hangen zo dat men het kan stoppen snel oekraine rutte en de kh doen er alles aan om de zelfde mensen in macht te houden zodat ze safe of in hun bunker gaan leven spanje dito duitsland merkel net zo duivelse zet van

  Like

 4. Gevestigde orde definitief aan verliezende hand
  Neil Keenan staat vierkant achter Trump met goede redenen net zo goed als men er met Putin naast zat, zit men er nu met Trump naast.

  What Goes Up Must Come Down

  Isn’t it right time that the Republic of America should step right in seeing it was pushed out and govern ‘We the People’ as it was meant to be from the beginning with Sovereignty?

  Is it not right that all of those profiteering from the corruption of the US Corporation should be tried for corruption and treason with all funds and assets frozen?
  Lees: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-what-goes-up-must-come-down/

  Insider Drake “Putin en Trump vormen Drain the Slump Alliantie”
  Beluisteren absolute must allerlaatste bemoedigende updates: http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2017/03/04/what-is-really-goin-on

  Like

  • According to our DHS Insider,
   There is a concerted attack on Sessions due to his zeroing in on the pedophilia scandal called Pedogate. John McCain and Lindsay Graham are secretly working with Chuck Schumer and members of the clandestine services of both US and Israel to remove Sessions, or at least stop the Pedophilia investigation in its tracks.

   As you probably know, what is now becoming known as “Pedogate” represents not only hundreds of millions of dollars in hush money, but also untold political influence-peddling. Rince Pribus is also a key player in covering up the scandal, as is Adam Schiff, Nancy Pelosi, John Podesta , Hillary and Bill Clinton, and of course Barack Obama.

   When Netanyahu met with Trump, Netanyahu attempted to convince Trump the pedophilia scandal was “a false premise”. Netanyahu is also scared of exposure. Trump became suspicious and has become increasingly aware of how big the pedophile scandal is. Lees meer: http://victuruslibertas.com/2017/03/more-exclusive-info-from-dhs-insider/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.