mark rutte

‘Pinoccio Rutte’ is optimist en dat is logisch. Snapt u het nog?

(van onze dr. Goebbels VVD Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er is nog nooit een Premier in NL geweest die 4 jaar lang zoveel heeft gelogen en bedrogen als ‘Pinoccio Rutte’ en er straffeloos mee is weg c6easewwuaalkkpgekomen. Daar kunnen de Afrikaanse Dictatortjes nog wat van leren! 

Zijn grootste Leugen was zijn Landverraad toen hij de Tweede Kamer en het Volk heeft wijs gemaakt dat het ‘Oekraïne Maffia-Verdrag’ moest worden uitgevoerd tegen de ‘Wil van het Volk ‘om het grote gevaar Poetin het hoofd te bieden. Maar zijn wetvoorstel was nog maar net door de Tweede Kamer of Rutte ondertekende met‘Maffia Boss Porosjenko’ (Video) en de’ Royal-Shell -Gas’ van zijn ‘Taxfree-Graai-King Willem’ een contract van 10 miljard. Van dat heugelijke ‘Royaal- Rat in pak'(Video) feit maakte de Dutch Mainstream-media-Maffia geen enkele mededeling. Ook werd de ‘VVD Gay King Rutte’ tijdens het RTL ‘Carré -bral debat’ (video) daar omtrent geen enkele vraag gesteld Toeval? Complot? Wat dacht u zelf? Ook horen wij nu geen protesten van de Tweede Kamerfracties GroenLinks, D66 en PvdA die Rutte hebben gesteund in zijn Landverraad en zich al dan niet gewillig in de maling hebben laten nemen  door Rutte en zijn Boss ‘Royal- Shell-Graai King Willem & Familie’(Video).

Rutte: Ik wil land met nog meer domme kaalgeplukte mensen die alles als Gekken slikken(video).

Rutte beledigt Omtzigt&Parlement (Video) tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum.

Rutte maakt Verkiezingen tot een ‘Afrikaanse’ Nep en Fop ‘Tokkie-Kermis Show‘.

Dan zwijgen wij nog maar over het feit dat er daarnaast nog nooit zo zoveel corrupte VVD-ers in de regering zijn geweest waaronder n.b. de Minister van Klasse Justitie ‘Bral-Opstelten’ en verkiezingen-ned-afr-2017‘Fraudeur-Van der Steur’ die systemisch liepen te   liegen en bedriegen en er straffeloos mee zijn weg gekomen zonder in de cel te belanden ( zie vanavond de Stem v.d. Straat-SaltoTV). Maar als klap op de vuurpijl is zelfs de Drugs gelden Witwaszaken en aartsleugenaar ‘Griezel Teeven’, de man ‘zonder geheugen’ straffeloos is weggekomen en ook niet in de cel is beland. Tja, het voorgaande doet iedereen mens snappen dat Rutte zich zelf een optimist rekent. Al die wan en misdaden van Rutte en zijn misdaadgroep hebben gepleegd(Video) hebben hem de Haagse eren Titel opgeleverd van de ‘VVD Gay King’ van het Misdaadcentrum“ Het Binnenhof”. En laat Rutte nu de laatste weken NL overspoelen met een gelikte’ dr. Goebbels VVD-propaganda’ spotjes met uitsluitend hole kreten ‘Ik Snap het en ik ben een optimist , hahahahahahah. De FIOD zou eens een echt onderzoek moeten doen wie al peperdure ‘Ik Snap het en ben een optimist ’ spotjes betaald, want wij snappen er geen bal meer van waar al die (zwarte?)poen vandaan komt.Maar zelfs de schaamteloze Staats-NOS heeft Rutte gratis reclame zendtijd geven om Wilders dagelijks weg te zetten na Poetin, maar voor Holleeder als het grootse gevaar voor NL. Snapt u het nog?

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

 

8 antwoorden »

 1. Bij RTL Late Night schuiven de minste Nederlanders met een migratie-achtergrond aan en bij Homo show De Wereld Draait Door de minste vrouwen, zo blijkt uit onderzoek van het bureau Motivaction. 

 2. Wat dacht U van:” De onderste steen komt boven; on my dead body”. En soortgelijke braltaal. Wat moeten de nabestaanden hiervan denken? Wordt na 15/3 aan ’n ander overgedragen en je hoort MR er nooit meer over. Over ’t trio Teeven-Opstelten-Van der Steur hoeven we ’t niet meer te hebben. Is zonneklaar. Het Ministerie dat bij uitstek ’t juiste morele en juridische voorbeeld moet geven, is ’n mega stinkende beerput (geworden) onder VVD bewind.

 3. Obama’s karma re-al time delivered

  We are witnessing desperate attempts around the world by the Satan worshipping Khazarian mafia to reverse recent defeats and remain in power. However, these efforts are failing on all fronts and more and more prominent Satanists are disappearing.

  The fiercest battles are raging in Washington DC where the Satanists are pushing “the Russians did it!” story to remove attorney General Jeff Sessions and prevent arrests of child killing politicians. Pentagon sources confirm that over 1500 pedophiles have been arrested since Donald Trump took office as President of the United States and that a grand jury is preparing indictments against a whole swath of DC and New York establishment figures.

  Another sign that things have really begun to change is that legal action has now begun against the private sector prison slave camps being run in the US.
  Lees meer: http://benjaminfulford.net/2017/03/06/desperate-counter-attack-by-satanic-mafia-failing-on-all-fronts-as-human-liberation-nears/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s