Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Zien we je dinsdag in Amsterdam?

(door Rinze Broekema, One.org)

AMSTERDAM-NOIR-Kom je ook?
A.s. dinsdag  is het Internationale Vrouwendag! Daarom organiseren we een event om iedereen duidelijk te maken dat armoede seksistisch is. Stem van de Straat
Samen met jou en andere ONE-aanhangers willen we het venussymbool (♀) vormen en vanuit de lucht een foto maken op het Museumplein in Amsterdam.
Waarom?
Armoede raakt vrouwen harder dan mannen: daarom moeten vrouwen en meisjes centraal staan in de strijd tegen extreme armoede.Wanneer: dinsdag 7 maart, 10.30-11.00
Waar: Museumplein, Amsterdam
Meenemen: Draag een wit shirt Als je investeert in meisjes en vrouwen dan haal je niet alleen hen uit de armoede, maar ook hun hele gemeenschap. Het is van cruciaal belang dat ook de nieuwe Tweede Kamer(Video) investeert in vrouwen en meisjes in extreme armoede om te laten zien dat er naar hen geluisterd wordt, en hen niet de mond gesnoerd wordt.

Ben jij er dinsdag ook bij?
Als je komt, laat het dan even weten door op de knop hieronder te drukken en vraag je vrienden om met je mee te gaan. Hopelijk zien we veel mensen daar. Uiteraard zullen wij namens de Stem vd Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir aanwezig zijn.

 

 

7 antwoorden »

  1. We hebben Moederdag vaderdag dierendag secretaressedag knuffeldag geitendag konijnendag pasen, pinksteren, complimentendag, dag van de mensenrechten etc etc. Vrouwendag alsjeblieft zeg, ergens te gaan staan bleren over alleen mijn rechten met alleen maar vrouwen, dat is nou pas sexistisch. En verder mogen ze van mij duidelijk al die dagen wel opdoeken.

  2. Leuk zo’n aktie maar ik zie meer nut in het samenkomen om een vuist te maken (indien nodig letterlijk en figuurlijk) tegen de maffia elite die ons in hun macht hebben. Wij moeten politieke partijen EN het koningshuis verplichten te stoppen met bestaan. Niet goedschiks dan kwaadschiks.

    We don’t forgive We don’t forget

    • Iemand die gelooft kun je toch ook niet verbieden?
      Seculiere regering met zo minder mogelijk afgoden referendum zal uitkomst bieden. ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s