Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Rutte krijgt ‘Gas-Wind’ van voren van zijn Groningse slachtoffers bij Jinek& Pauw.

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er is nog nooit een ‘Premier’ in NL geweest die 4 jaar lang zoveel heeft gelogen en bedrogen als ‘Pinoccio Rutte’ en er straffeloos mee(Video) is weggekomen. Daar kunnen de Afrikaanse Dictatortjes nog wat van leren!
Premier ‘Godfather Rutte’ kon gisteravond amper zijn Lieg en Bedrieg ‘VVD- Ik Snap het en ik ben een Optimist’(Video) verhaal brallen bij de ‘Paay-Pis-Talkshow’ (Video) van subsidie ‘Miljonair Pauw’ en ‘Sugar Daddy Jinek’ omdat hij terecht werd onderbroken door emotioneel protest van getergde tot op het bot kaal geplukte mensen die al jaren moeten zien te overleven in de “Straf de Armen maatschappij” van Rutte en zijn PvdA ‘NSB-loopjongen Asscher'(Video).

Stem van de Straat: “Paay-Pis-News” belangrijker dan Verkiezingen(Video) en Maffia-Wurgboetes.Sigaar uit eigen doos: ‘PvdA & VVD-Staat’ helpt NAM Elite-Gangsters bij (niet) betaling bevingschade Groningen.

Groningers zijn een Leugendetector(Video) tot grote schrik van ‘Pinoccio Rutte’ en zijn Staatsomroep ‘Pr- medewerkers Jinek en Pauw’.
Je zag Rutte denken zat ik maar bij het ‘RTL-Carré -Kul ‘ Lijstaanvoerders geconstrueerde(Video) ‘Gebral-debat’. Toevallig krijgt Rutte en zijn VVD-misdaadgroep ook deze week bij de Stem van de Amsterdam-Noir bij SaltoTV ook de wind van voren, die de  terechte kritiek van Groningers op Rutte tot complimenten maakt (Video).

Woedende Groningers kaartten terecht aan dat het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ van de ‘VVD Gay Crime- King(Video) Rutte’ te weinig voor hen heeft gedaan en hun behandelt als “Labbenkakken“en ze eisten terecht dat de gaswinning naar nul moet. Ook sneerde zij Rutte toe: “Wat denkt u wel dat wij Patricia Paay zijn die u hier in de bek kan pissen met uw goedkope ordinair leugens”. Rutte barste uit in zijn bekende ordinaire gegiechel en bralde ‘Ik Snap het en ik ben een optimist‘ en keek naar Jinek en Pauw voor de afgesproken hulp. Rutte snapte er helemaal niets meer van en piste in zijn  corrupte ‘VVD-broek’ van de schrik. Zo veel waarheid had hij nog nooit op TV om zijn oren gehad. De hoofdredacteur dr. Goebbels Paul Jansen van de wegens failliete zijnde Telegraaf in de uitverkoop gezet bejaarde ‘NSB- krant’ was zelfs boos dat zijn Rutte nu eens de keer de waarheid werd gezegd. Hij verweet zelf  Pauw dat hij stiekem zat te lachen toen Rutte zijn corrupte ‘VVD-oren’ werd gewassen met ‘Gronings-Gas’.

Rutte: Ik wil een land met nog meer domme kaalgeplukte mensen die alles als Gekken slikken(Video).

VOC-Oorlogsmisdaden’ Rutte met Transparency-NL Alibi(Video).
Premier ‘Gas Boef Rutte’ loog tegen de Groningers dat hij het betreurt wat hen is overkomen en waarschuwde de Groningers voor de echte vijanden van Groningen en Nederland en dat zijn Poetin,Holleeder,Krol, Roemer, Thieme en Wilders. Hij benadrukte dat de gaswinning al gehalveerd is ten opzichte van 2012 wat een Kul en vals argument is en dat weet inmiddels iedereen behalve de la Paay. De noorderlingen en Jan Marijnissen van de SP moesten daar weinig van weten, ze stipten aan dat de winning eerst omhoog was gegaan voordat die gehalveerd werd. M.a.w. woorden het zogenaamd terugbrengen van de Gaswinning was weer eens een bekende PvdA sigaar uit eigen doos i.s.m. de VVD- misdaadgroep gooide Marijnissen tot schrik van Jinek en Pauw Rutte voor de voeten. Door alle aardbevingen door de gaswinning zijn huizen verwoest en het is veel te moeilijk om een goede schadevergoeding te krijgen van die ‘Maffia-Gas-NAM’ die ook toevallig geleid wordt door een ‘VVD Boef Dessen’, stelde de Groningers conform de waarheid vast. De VVD-Godfather Rutte bralde dat hij de gaswinning niet naar nul kan brengen. „Dat gaat simpelweg niet, dan zit mijn Nederlandse Elite en Royal- Shell van mijn ‘Taxfree-Graai King Willem'(Video) in de kou.” Volgens Rutte is ons hele ‘Straf de Armen-systeem’ ingericht op het aardgas en dat Marijnissen ,Wilders en Poetin niet deugen. Bovendien stellen de VVD en  hun corrupte ‘NAM-deskundigen’ dat dit niveau van gaswinning veilig kan en onze deskundigen’ Ratten in pak'(Video) zijn niet corrupt.De Groningers pikten het echter niet en scandeerden: ’Gas terug vuile ‘VVD-Rat’. Één van de aanwezigen zei dat ze het idee kreeg dat Groningen als een ’ VOC-koloniaal wingewest van de ‘VVD-BV-NL’ met als loopjongen Rutte’ behandeld wordt.

 

De ‘Pis-Presentatoren’ ‘Sugar Daddy Jinek ‘en ‘Subsidie Miljonair Pauw’ durfde deze keer niet de terechte boosheid af te kappen, waardoor de minister-president ‘VVD-Gas-Boef’eindelijk de waarheid om zijn corrupte’ VVD-oren’ kreeg bij een ‘Bral- Staatsomroep’, die was uitgenodigd om zijn gebruikelijke leugens te mogen spuien als lijsttrekker van de VVD-misdaadgroep.De enige betrouwbare Opiniepanel van NL heeft na de uitzending zijn deelnemers gepeild en die hebben de Groningers met 110 procent uit geroepen tot winnaar van de debat.

 

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

9 antwoorden »

  1. Het hele relaas is echter niet op het bordje van rutte te schuiven, maar afdoende maatregelen hebben door hem eraan ontbroken?

  2. De Oranje’s zitten prima: 25% aandelen in Shell: ondergebracht in ’n aantal stichtingen van 4,999999999%, zodat er geen wettelijke meldingsplicht bestaat. Tevens houdt Bea zo heel de familie onder de duim. Geen wonder dat haar laatste Staatsbezoeken aan Qatar, de VAE en Brunei waren, uiteraard zogenaamd in ’s lands belang. Zelfs Pis Paay weet wel beter. Trok daarvoor de grootste vodden over haar kop. Dat aandelenbezit loopt in de 10tallen miljarden, zo niet meer. En nog steeds betalen ze geen stuiver belasting of indien wel, krijgen compensatie dankzij de Victor Baarn regeling uit 1970 (wist Bea niets van, kuch!) en stallen hun poen op Guernsey, Kanaal Eilanden, en andere paradijzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s