verkiezingen

Helaas constateren wij nu al dat kleine partijen geen Kamerzetel zullen verwerven.

( door Rob Brockhus)

AMSTERDAM-NOIR- A.s. maandag zal Rob Brockhus (Video)te gast zijn samen met  De BurgerBeweging vertegenwoordigd Marielle Corneille(Video) bij de Stem v.d. Straat en aandacht voor: Internationale Vrouwendag: “Underground Steve Brown”niet solidair met alle vrouwen(Video), maar wel tegen de Armoede en voor het eerst een reportage van onze Amsterdam- Noir Straatreporter:” Straat Kickboxer”.

“Aan de ingeschreven partijen in de Kiesraad.
Met diepe droefenis constateren wij dat u geen Kamerzetel zult verwerven. Helaas, u heb niet willen luisteren naar de adviezen van een ervaringsdeskundige. Mijn voorspelling komt dus uit, net als het gegeven dat u vanaf nu geen schijn van kans hebt om in de massamedia uw standpunten naar voren te mogen brengen. De psychomassage van krachten achter de schermen, schermen ongewenste politieke verandering compleet af, en gaat u derhalve op de blaren zitten. Dag inspanning, dag geld voor de Kiesraadregistratie, dag geld voor de campagne, dag wendroom om een van de lucratieve zetels te mogen bezetten. Ja, eigen schuld dikke bult. Want u hebt uw zendtijd voor politiek partijen misbruikt voor zeepsopreclame van: “Wij zijn hartstikke goed voor u, stem op ons”. Niet dus….!

Pinoccio Rutte’ bovenaan in ‘Afrikaanse’ ‘Fake–Peilingwijzer’(Video).

 

Vanmorgen was op het nationale psychomassage-instituut, NOS-nieuws, dat inmiddels € 17,9 miljard aan staatsschuld is geprivatiseerd naar de studenten die een zogenaamde studieschuld hebben op gebouwd. Dus staatsschuld voor Brussel onder controle en studenten derhalve in de sores. Dat is liberalisme ten top. Mark Rutte was ook van plan om de bijstand, de huur- en zorgsubsidies te gaan korten voor de armen zonder (hamburger- of papierprikkerbaan) die ervoor moeten zorgen dat de lonen van alle andere werknemers onder druk blijven staan, ten gunste van de export. De agrarische export is overigens € 85 miljard. Evenmin is bekend hoeveel wij als Nederland bezitten in ‘t buitenland, de overschotten op de handels- en kapitaalbalans, en de onzin van het bezuinigen op de binnenlandse bestedingen met het daardoor sluiten van hele winkelstraten (V&D) door gebrek aan koopkracht van de gemiddelde burger.  Mark Rutte van de VVD en onderaannemer Asscher van de PvdA, die loyaal het VVD-programma heeft uitgevoerd, zoals Rutte erkende op tv, zal juist vanwege de manipulatie van de nieuwsvoorziening alsnog de hoofdprijs binnenhalen, omdat de meeste mensen het A: niet zo slecht hebben met een goede vaste baan of met erfkapitaal, anders dan de 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens die duidelijk een minderheid vormen. Slecht 30% van de burgers zucht onder de krimppolitiek van het duo Rutte/Asscher, waarbij de PvdA in alle naïviteit meent hoofdverantwoordelijk te zijn voor de sloop van de sociale bescherming, wat waar is als collaborateur.Toch kan er bij wonder een lichtpuntje worden gevonden voor de PvdA, wanneer Asscher het voorstel van staatssecretaris Jetta Klijnsma overneemt en Henk Krol het gras voor de voeten wegmaait, met name door de ouderen en de jeugd een zonniger toekomst te bieden door nationalisatie van de € 1400 miljard aan spaargeld in de pensioenfondsen. Want dat heeft tot gevolg:

  • Dat de pensioenen kunnen voor altijd worden gegarandeerd
  • De indexering voor altijd kan worden gegarandeerd
  • Een volledig pensioen voor de jeugd kan worden gegarandeerd.

Hoe is dat mogelijk? Heel simpel. Wanneer u het tv-programma Zwarte Zwanen van 6 maart 2017 over de plunderpraktijken bij de fondsen hebt bekeken, dan zult u zonder enige twijfel dit voorstel van Klijnsma ondersteunen. Wanneer de PvdA dit op de valreep nog in discussie brengt, zal voor die partij de schade van verantwoordelijk zijn voor de ontwrichting van de zorg en andere sociale voorzieningen misschien worden gecompenseerd. Tot nu toe heeft Henk Krol deze verkiezingstrofee laten liggen. Wordt wakker, en vorm eindelijk een beschaafde linkse regering met een fikse afstraffing voor het asociale beleid van Mark Rutte, die ik zelf twee lastige vragen heb gesteld. Want ook de rechtspraak staat op de tocht met ongrondwettelijke praktijken en het ontbreken van een grondwettelijk hof dat ca. 500 mensen per jaar het leven kost door zelfdoding na vonnis.

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s