verkiezingen

‘Pinoccio Rutte’ bovenaan in ‘Afrikaanse’ ‘Fake–Peilingwijzer’.

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR Er wordt werkelijk waar van alles uit de corrupte kast gehaald tot en met ‘Big Head- Van Gaal’(Video) en de ‘Fake-Pijlingwijzer’ om Rutte en zijn misdaadgroep als grootse partij te laten eindigen.
Zo werd enkele dagen geleden Rutte nog ontmaskert(Video) bij Jinek en Pauw als een harteloze, aartsleugenaar door zijn slachtoffers uit Groningen of zie hier het resultaat: Hij stijgt in de ‘Afrikaanse’ ‘Fake-Pijlwijzer’ en Wilders duikt omlaag. De VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ staat voor het eerst aan kop in de ‘Fake-Peilingwijzer’. Dat komt niet doordat de VVD-misdaadgroep zo sterk stijgt(kuch). Wel duikelt Wilders als een raket  in de ‘Fake-peilingen’. Daar in tegen staat Rutte bij de enige betrouwbare Opiniepanel(video) van NL als laatste genoteerd en dat het Volk wil dat hij de cel in verdwijnt o.a. wegens van Landverraad gepleegd(video) m.b.t het negeren van de uitslag van het ‘Oekraïne-Maffia-Referendum’ voor ‘Royal-Shell’ en zijn ‘Taxfree-Graai King Willem’.

De corrupte Peilingwijzer combineert verschillende andere corrupte peilingen die in aanloop naar de ‘Nep en Fop Verkiezingen'(Video)worden gehouden.

 

Pinoccio Rutte’ is optimist(Video)en dat is logisch. Snapt u het nog?
Tussen die’ Fake-peilingen’ kunnen namelijk tamelijk grote verschillen zitten en dus kunnen wij er van maken wat zij willen,aldus de Ratten in pak(Video) van Pijlingwijzer. Lange tijd ging Wilders in de Peilingwijzer aan kop, maar nu de eindstreep nadert wordt hij net als Trump omlaag gezet. Wilders heeft nu voor het eerst stuivertje gewisseld met Rutte(kuch). De’ VVD-Gangsters’ staan nu op zo’n 24 tot 28 zetels, tegen 21 tot 25 voor de partij van Geert Wilders(kuch).Het CDA is nadat zij betrapt zijn op een ‘Mega-drugslab'(Video) is in de Peilingwijzer gestegen tot derde partij met 18 tot 20 zetels, op de voet gevolgd door de ‘D66-Yuppie Fascisten’  (17-19) die ook zijn gestegen na de ‘Haatzaai- twitter’ (Video)tegen Wilders. GL van de ‘Huil-komediant Klaver'(Video) volgt op enige afstand (15-17). De SP lijkt enigszins weg te zakken (13-15)(kuch), net als PvdA-hoertjes (11-13)wat klopt. M.a.w. een droom ‘Pijlingwijzer-uitslag’ voor de Heersende Klasse, maar een nachtmerrie voor ‘Jan met de Pet’.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

23 antwoorden »

 1. Opeens duikelt de PVV in de Fake-peilingen. Jajaja.

  Het betekent dus , dat er een statistische methode gevonden is om de wijze van tellen der stemmen te beïnvloeden, NADAT de stemmen zijn uitgebracht…

  Dat is niet zo moeilijk bij centralisatie van de tel-registratie, vooral in grote steden.

  Let vooral op de score van de PVV in Limburg, Zeeland, Heerlen, Den Haag, Volendam, Gouda en op de wijze van toezicht op de stembureau’s daar.

 2. Uitkering van de minister-president is € 157.287 inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (2017). Daarnaast heeft hij recht op een vaste onkostenvergoeding en een aantal andere tegemoetkomingen en voorzieningen. Dat is geregeld in het Voorzieningenbesluit. De minister-president krijgt dezelfde uitkering als een minister. 

  • Volgens het roddelblad Globe is ook prins Charles aanhanger van de Griekse principes. Het blad beweert dat zijn huwelijk met Diana één groot rookgordijn was voor de ware geaardheid voor de Britse troonopvolger, en ook zijn relatie met Camilla zou één grote farce zijn. Charles zou de voorbije dertig jaar geheime relaties hebben gehad met drie mannen. Het blad gaat zelfs zover te stellen dat het Camilla was die Charles uit de kast haalde. Zeer geloofwaardig.

 3. De bloedhonden hebben mondiaal een afpers tactiek
  voor alle arme sloebers
  zo is de witte duivel in Amerika druk plan aan het smeden
  om de zwarte bevolking van Amerika de status te geven van Immigrant
  om ze nog meer van hun rechten te ontdoen
  hebben ze een ware verkoop neger in de republikeins maffia groep
  voor ingehuurd

  Europa heeft Amerika in zijn macht en stippel de beleid uit

  LETTER FROM THE POPE TO OBAMA…. THIS LETTER CLEARLY STATES THE UNITED STATES IS A CORPORATION AND ITS CITIZENS ARE SLAVES .
  Pope Francis Sends Obama Powerful Letter Via Attorney [on] July 4th 2014 (VI) (DM)
  Issued to All Members of the Domestic Police Forces, US Marshals Service, the Provost Marshal, Members of the American Bar Association and the American Armed Services.
  These organic American states of the Union known as The United States of America (major) exercising plenary civil power upon the land hereby appoint General Carter F. Ham to lead and command The Grand Army of the Republic (GAR) and its successors under the guidance of the Joint Chiefs of Staff and with their full support.
  Should it become necessary to suppress commercial mercenary forces operating under the guise of being federal government agencies including but not limited to the Department of Homeland Security, the Federal Emergency Management Administration, the Internal Revenue Service, the Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms, etc., General Ham shall assume immediate command and control of all armed forces and services owed to The United States of America (major) stationed in North America and shall join them under his Command as The Grand Army of the Republic. All forces of air, land, and sea are to be employed.
  Any cost or loss suffered as a result of deployment of The Grand Army of the Republic shall be charged as stipulated prior.
  All effort shall be made by The Grand Army of the Republic to spare life and property while undertaking any action whatsoever within the states of the Union without exception. The GAR is uniquely enabled by these Orders to operate on the land of the fifty (50) organic states for the purposes of securing the lives and property of the American States and American State Citizens. The GAR is not a foreign army and is composed primarily of American State Citizens.
  If required to take field position, the local commanders shall make every effort to communicate the basis of their authority and the reasons for their presence on American State soil to ensure a prompt cessation of hostilities and a widespread understanding of the usurpations and acts of fraud which have led to any conflict. All parties must be brought to understand the nature of the federal government, the limitations of its authority, and their own obligation to act in favor of the organic states of the Union. The Grand Army of the Republic shall continue to operate under General Order 100 known as the Lieber Code, extant from the pen of the last Republic President, Abraham Lincoln.
  No orders, Executive or otherwise, issued by Barack H. Obama pretending authority on the land of the American States while operating as “President” of the UNITED STATES Corporation nor as the “President” of the United States of America (minor) are owed any performance by the Joint Chiefs of Staff, General Ham, or any Ordinary. All plainly stated grants of contractual authority evident in The Constitution for the united States of America remain in place, subject to good faith performance of the accompanying obligations and treaties.
  Mr. Obama is the “President” of a governmental services corporation under contract to provide stipulated services to the organic states and is on their payroll. He otherwise acts as a foreign dignitary representing the United States of America (minor). In neither of these capacities is he allowed any granted authority to impose upon American State Citizens, endanger American State property, or command mercenary forces on American State soil, however veiled as federal civilian service agencies. We require the Joint Chiefs of Staff and General Ham to commence measures to disarm federal civilian agency personnel and to seize control of the vast stockpiles of arms which have been improperly amassed by “the Department of Homeland Security”, FEMA, and other agencies employed by the UNITED STATES.
  The only federal agency allowed free egress on the land of the American States is the U.S. Marshals Service, and then only when their personnel are engaged in their duty to protect the U.S. Mail and sworn to act as constitutional officers. All other federal agency personnel are limited to unarmed service until further notice.
  We direct the Joint Chiefs of Staff to communicate these first two General Civil Orders directly to Mr. Obama, the members of the “US Congress”, the administrators of all “federal” agencies, the members of the “Supreme Court” and those acting as “Governors” to compel their rapid understanding and cooperation.
  Any expense or damage incurred by these organic states or any American State Citizen as a result of actions undertaken by any federal agency personnel acting as armed mercenaries on American State soil will be understood as the result of violent crimes committed against the peaceful inhabitants of the land and will incur immediate judgment liquidating the assets of the International Monetary Fund (IMF) and the Federal Reserve (FEDERAL RESERVE) in payment of the stipulated reparations. Such crimes shall also be considered contract default increasing the public debt subject to bounty.
  Any and all corporate officers of the UNITED STATES or any successor organization(s) inheriting “federal” service contracts who support, condone, or promote such crimes against the American States or against American State Citizens shall be subject to arrest and prosecution for commercial and violent crimes. All foreign officials operating as elected or appointed officials of the United States of America (minor) who support, condone, or promote such crimes against the American States or against American State Citizens shall be subject to arrest, confiscation of their assets, and deportation to Puerto Rico, Guam, or such other “states” as may be willing to receive them.
  Such “foreign officials” include members of the American and British Bar Associations who were licensed to act as privateers against the interests of the American States and the American State Citizens from 1845 to 2013 in flagrant Breach of Trust. All such licenses are now extinguished. Members of the Bar Associations are required to cease and desist assaults against the American States and American State Citizens and shall be subject to arrest, confiscation, and deportation otherwise.
  Insomuch as corporate officers operating the United States of America, Incorporated, and the UNITED STATES have contrived under conditions of fraud and semantic deceit to re-venue the estates of the American States and living American State Citizens to the foreign jurisdiction of the United States of America (minor) they are found guilty of capital crimes, including acts of fraud and treason committed between 1933 and 1945, and are condemned posthumously. Insomuch as elected officials operating the United States of America (minor) have similarly committed war crimes against the American States and their peaceful inhabitants during the same time period, they stand condemned posthumously.
  No enforcement upon any American State or American State Citizen is owed as a result of any “Act” of any “Congress” operating as the sovereign government of the United States of America (minor), nor as the Board of Directors or Board of Trustees of any incorporated entity whatsoever.
  All those Estates and ESTATES erroneously believed to represent the American States and American State Citizens and which were conveyed by fraud and legal deceit to the United States of America (minor) and more recently to the City-State of the United Nations, are re-venued without exception to the geographically defined American States and the American State Citizens where they shall remain in perpetuity as assets belonging to the rightful and lawful beneficiaries.
  All legal fiction entities however structured and named after the American States and American State Citizens are returned to them and their control, free and clear of any debt, promise, encumbrance or obligation alleged against them as a result of false claims made “in their behalf” by officers of the United States of America, Inc. and the UNITED STATES, INC. or by any foreign officials operating the United States of America (minor), or the United Nations City State falsely claiming to “represent” them or have jurisdiction over them.
  We note that the current circumstance is in part the result of criminal acts engaged in 150 years ago, which resulted in the commercial enslavement of African Americans who were summarily claimed as chattels backing “US government” debt in the wake of the Civil War.
  Despite every act of abolition and declaration of prohibition against both peonage and slavery, it has been the policy of the “US government” to enslave its citizens and to operate as a rogue state among the nations of the world. Instead of freeing African Americans the sum total result of the Civil War was to vastly expand public sector ownership of slaves, giving rise to the outrageous and improper claims that have been made against the American States and the American State Citizens that we are dealing with today. It is uniquely fitting that The Grand Army of the Republic is recalled to settle this circumstance in favor of the people.

 4. Vergeet ook onze havik vriend Maurice de H. niet die het voor elkaar krijgt om heel zijn leven te liegen en te manipuleren.Hij heeft trouwens precies hetzelfde loopje als ariel sharon (ook havik die zich kapot at maar dat terzijde)zo van we zullen die Palestijnen even plat bombarderen.

 5. LS…

  Paar onderwerpen die NOOIT worden besproken in de Nep Ned.Politiek:

  Fake Huis van Oranje.

  Chemtrails.

  Overheids Pedofielen en meer.

  Monsanto.

  De ware omvang van de Fukushima ramp en de
  daders.

  Waarom de NAM de Groningers niet schadeloos stelt.

  Waarom de Russen onze vijanden zouden zijn.

  Waarom Nederland op alle fronten wordt gechanteerd.

  De invloed van Beatrix op de huidige politiek.

  De ware geaardheid van Rutte en zijn pedo-vrienden.

  De Bilderberg Maffia.

  De chantage van de Turken.

  Waarom Europa en ook Nederland naar de kloten moeten !

  Waarom Syrië en het hele Midden Oosten naar de kloten moeten.

  Dit zijn er maar een paar. Dus…. Gaarne aanvulling !

  • Om ook maar wat te noemen, vrijmetselaars en hun posities, mind control, Gladio,de katholieke kerk. Een hoop onopgeloste moordzaken, (volgens mij een enorme lijst) die geseponeerd worden en niet goed onderzocht lijken te worden! fraudezaken, het milieu, bankfraude, belastingfraude etc etc. En er is vast nog veel meer…….

   • En vergeet ook niet mocht jij iets fouts doen.Belasting verkeerd ingevuld ofzo of fout parkeren dat ze direct met dat klote vingertje en dat klote wetboek in de hand staan te vertellen dat je je aan (hun) regeltjes moet houden.

 6. Referendum negeren, 3 VVD’ers op MinJus verdedigen en goedpraten, onderste steen boven met MH17, Graai Willem+KH plezieren, toelage Amalia normaal vinden, bij die Moffin op schoot kruipen,3% norm verdedigen (waar niemand zich aan houdt) ten koste v/d zorg, ’t VK ’n veeg uit de pan geven, Angela steunen in haar keuze voor Juncker, grenzen wijd open voor gelukzoekers (bevolking in 1 jaar gegroeid met 130.000 exclusief illegalen), etc. De rij van dit wanbeleid kent geen einde. Als dat op 15/3 wordt beloond, lijdt ’t NL stemvee net zo aan de gekke koeien ziekte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s