mark rutte

‘VVD-Ugly Big Head Van Gaal’ neemt het op bij Humberto Tan voor Rutte en zijn Dievengilde tegen de Groningers.

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte krijgt ‘Gas-Wind’ van voren van zijn Groningse slachtoffers (Video) bij Jinek& Pauw en dus werd  Ungly’Big Head Van Gaal’ van stal gehaald om volgens een ‘VVD-script’ bij hun “Zwarte Piet” Tan Rutte weer wit te wassen.
De ‘VVD Rat Louis van Gaal’ heeft het bij ‘Riool-RTL Late Night’ met “Zwarte Piet” Tan van ‘Maffiaboss John de Mol’ opgenomen voor Rutte bericht het bejaarden failliete NSB Vod de Telegraaf feestelijk vandaag. De Minister-president Godfather Rutte van de ‘VVD-misdaadgroep’ kreeg maandag in het oor 100 procent gesubsidieerde ‘Bral-programma’ de volle ‘Pis- waarheid’ van de getergde en kaal geplukte boze aardbevingsgedupeerden uit Groningen.

Revenge of the (TBS) “VVD-Uglies” op ‘Jan met de Pet.’ 

 

 

Wat is het verschil tussen de Nederlandse en Afrikaanse verkiezingen.

 Rutte: Ik wil land met nog meer domme kaalgeplukte mensen die alles als Gekken slikken(Video).
Volgens ‘Big Head Louis van Gaal’ en zijn Telegraaf was het vooropgezet door de redactie van het ‘Pis-Paay Bral-praatprogramma’(Video). “Wat er gisteren gebeurde bij die ‘Subsidie-Miljonair Pauw’ en ‘Sugar Daddy Jinek’ vond ik heel erg voor mijn ‘Godfather Rutte’, want ik laat mijn poen ook witwassen op de ’VVD-Zuidas’. Dan weet je van tevoren wat er gaat gebeuren als gewone mensen die geen lid zijn van de VVD-misdaadgroep bij hoge uitzondering de waarheid zeggen tegen mijn ‘Witwas-Premier’. Het is zo erg voor die mensen uit Groningen(maar niet heus), de emoties zijn zo dichtbij en dan word je als corrupte ‘VVD-politicus’ gewoon in de verdediging gedrukt. De ‘VVD-Ugly’ Grootkop Van Gaal liep helemaal rood aan van woede en Tan was opeens spierwit als een ras echte “Uncle Tom” (A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people)Dat wisten Pauw en Jinek ook van tevoren en dat vind ik niet terecht, niet fair”, bralde de voormalig ‘Maffe-bondscoach’ woedend aan tafel bij zijn” Zwarte Piet” Humberto Tan, waar de ‘VVD-Top Gangsters’ als ‘Griezel Teeven’ altijd hun misdaden mogen witwassen volgens een van te voren af gesproken script. Volgens de ‘Maffe-voetbaltrainer’ die geabonneerd is op de “Panama Papers”( ook een clubblad voor de VVD-ers) was het voor zijn ‘VVD -Boef Rutte’ schier onmogelijk zich te verdedigen tegen de waarheid(Video). “Daar kun je nooit van winnen. Dat is effectbejag. Ik heb ook wel kritiek op Rutte dat hij te veel Snapt van dat Groningse Gajes(Video), maar gelukkig blijft hij altijd net als ik optimist ten koste van welke misdaad hij ook pleegt tegen de massa, maar hij deed het  fantastisch als een echte Psycho met een bord voor zijn kop net als ik nu hier bij onze Tan. Ik denk niet dat ik het zo had kunnen oplossen zonder dat mijn mooie Waterhoofd zou zijn ontploft”, stak het prototype van een ‘VVD-Ugly- Crimineel’ Van Gaal zijn loftrompet over zijn premier Godfather en zijn clubblad de Telegraaf.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

10 antwoorden »

  1. Wat moeten we met die mislukte ManUnited sukkel? Enige wat ie in GB kon uitkramen, was: That’s different cook. En dacht dan dat zoiets aansloeg. Was echter van die peperdure voetbal pikkies met 1 hersencel te veel gevraagd. Laat ie met z’n Truus naar Spanje gaan en daar Ole roepen.

  2. schandalig van royal dutch shell, deze familie doet al generaties lang halen zonder te betalen.

    en ok als de boel verzakt is dit prima te herstellen ook in nederland maarja het is goedkoper om rutte een half uurtje te laten liegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s