Vluchtelingen

PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ steekt PvdA ‘Beroepsleugenaar Asscher’ mes in de rug.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zelfs  in de ‘Fake-peilingen’(Video) is er weinig enthousiasme voor PvdA ‘Lood om Oud IJzer lijsttrekker Asscher’.
Ook bij de Internationale ‘Graai en Naai Elite’ populaire Rotterdamse burgemeester ‘Zonnekoning Aboutaleb’, die tijdens de lijsttrekker strijd nog zijn valse steun als een echte ‘PvdA-Judas’ voor de vicepremier van Rutte uitsprak, lijkt het enthousiasme bekoeld. Een gezamenlijk bezoek woensdag aan een onleefbare mede door de VVD en PvdA gecreëerde achterstandswijk in Rotterdam, was op papier de uitgelezen gelegenheid voor de ‘Zonnekoning Aboutaleb’ om de kwakkelende partijleider nog even publiekelijk met wat leugens op te hemelen. Maar tijdens de ontmoeting met de lokale wijkagenten en wat ingehuurde (PvdA)-buurtjongeren was daar geen sprake van. De ‘Zonnekoning Aboutaleb’, bralde strak in het Rat in pak met stropdas, alleen maar hoe goed hij was als Burgemeester Zonnekoning over zijn extreme corrupte onleefbare stad. De ‘Beroepsleugenaar Asscher’, zonder stropdas en bovenste overhemdknoopje open, keek toe als een Schaap die niets meer te mekkeren wist.

Tichelaar&Asscher effect’:‘PvdA-hoertjes’ op naar recordverlies(Video).

Aboutaleb de Top ‘Rot op- attractie’(Video) van Joe Biden in de Hut van ‘Ome Tom’.
Gevraagd of Asscher nog wel de juiste arbeiders verrader is om de partij te leiden, klonk Aboutalebs antwoord zelfs ontwijkend als een ras ‘PvdA-Judas’: „Het domme congres van de PvdA-hoertjes heeft hem aangewezen als de partijleider van de PvdA. Daar moet u denk ik uit concluderen dat de leden van de PvdA, inclusief mijn persoon, hem een geschikte leider hebben gevonden voor de Untergang van de partij.”Over zijn eigen ‘ Graai en Naai’ politieke toekomst wil de corrupte ‘Judas- Aboutaleb’, die volgens eerdere dr. Goebbels propaganda peilingen van de ‘Ratten in pak’ als enige PvdA’er hun ‘Boss Rutte’ uit het torentje had kunnen jagen, nog altijd niet speculeren. „Ik ben burgemeester van onleefbaar Rotterdam”, luidt steevast zijn antwoord. Maar er gaan al maanden sterke geruchten dat als Wilders na de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en fop Verkiezingen'(Video) de grootse wordt Aboutaleb zich gaat aansluiten bij de PVV.  Aboutaleb is immers de laatste jaren de Burgmeester Loopjongen van (on)-Leefbaar Rotterdam(Video) en die verschilt bijna niks van de PVV. En iedereen rond Aboutaleb weet dat hij een Ministerpost onder Wilders ambieert waar hij veel gratis luxe kan gaan reizen met zijn ‘Taxfree -Graai-King Willem’.

 “Uncle Tom” Aboutaleb, ‘Hofnar Rutte’ en King Willem uitgejouwd voor Maffia:

17 antwoorden »

  1. Nachrichten van unsern Nachtbar, den Bundes Nachrichten Dienst, BND :
    “Nach vielen Umwandlungen ist jetzt doch tatsächlich den Abschluss erreicht, dass den ehemaligen Minister Presidenten Der Niederlande, Joop Den Uyl, auch erkannt unter seinen richtigen namen Joop den Uijl, in vielerlei Hinsichten , auch in Familienbanden möglicherweise, Ähnlichkeiten erzeugte zu den ehemaligen Bundes Presidenten des früheren Deutschen Demokratische Republik (DDR), Erich Honecker, Generalsekretär des Zentralkomitees (ZK) des Sozialistische Einheitspartei Deutschlands (SED). Ob in dieser weiße fuhr den Holländischen Staatsmann auch ein geheim abschnitt zum ehemaligen Ministerium für Staatssicherheit (MfS), auch Staatssicherheitsdienst, bekannter unter dem Kurzwort STASI, biz zumweilen der DDR Nachrichtendienst oder Geheimpolizei, gegeben hat, konnte aus den bis zu weilen verfügbare unterlagen vorläufig noch nicht ergeben lassen.”
    Alle angaben sind wie immer ohne gewahr.

  2. Nomen est omen: ASscher weet als geen ander dat de Plee v/dA onder hem tot as zal wederkeren. Hebben ze toch nog wat gemeen met die Christelijke ratten. Een verdwaalde stem binnen de Grachtengordel en Oost-Groningen is ’t max. haalbare. Dijs, op plaats 3, moet nog maar zien dat ie de TK haalt. De rooie haan is uitgekraaid.

  3. oh god als muiterij onder de valse nichten uitbreekt dan rommelt het hier en daar toch wel in de gelederen. naja jongens nog even volhouden, de verkiezingen zijn bijna achter de rug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s