PVV

‘PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep op weg naar terechte historische nederlaag.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vrijdag is de ex Rechter en Witwasser van de ‘VVD-Justitie criminelen’ Opstelten, Van der Streur, Teeven  Jeroen Recourt(Video) flyers aan het uitdelen in Haarlem. Is hij Maf? Is hij door en door corrupt? Of is hij gewoon een doortrapt PvdA-hoertje van de’ VVD-Crime-Gay King Rutte’ (Video)? Rustig doorgaan met de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en Fop Verkiezingen ‘is zijn idiote devies.

‘Pinoccio Rutte’ bovenaan in ‘Afrikaanse’ ‘Fake–Peilingwijzer’(Video).

PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ steekt PvdA ‘Beroepsleugenaar Asscher’ mes in de rug(Video).
Recourt:  „We kunnen ook weinig anders als PvdA-hoertjes.” Wat wél leuk is dat ik in ieder geval het Luxe Wachtgeld in kan verdwijnen voor jaren: „Hier op straat merk ik helemaal niet dat (domme) mensen ons niet meer leuk vinden, want ik doe van ellende maar of ik Oost Indisch doof ben net als mijn Partij de afgelopen vier jaren heeft gedaan voor armoede, ongelijk en de roof en plunder praktijken van de Massa door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en Asscher.” De onstabiele VVD-justitiewoordvoerder van de PvdA staat op de 23ste plaats op de PvdA-Untergang-lijst. Hij kan een Kamerzetel geheid vergeten, maar denkt nog steeds dat hij wel weer in de Tweede Kamer komt.

Zijn partij staat rond de 0-10 zetels in de ‘Fake-peilingen’ en de trend is eerder neer- dan opwaarts. Wat hij op straat bralt klinkt al een eerste klas arbeiders verrader: dat zijn partij in turbulente ‘Roof de massa kaal’ tijden het land heeft helpen opknappen en dat de lasten daarvan niet eerlijk zijn verdeeld. Hij is bijv. bijzonder trots dat Prinses Amalia tot de jongste en grootse Zakkenvuller van de Wereld is geworden met een ‘Staats-Taxfree uitkering’ van 4000,- euro per dag(Video) en dat de rijen van de Voedselbanken Afrikaanse vormen hebben aangenomen. Hij bralt huilend als Timmermans dat zijn Boss de beroepsleugenaar Asscher in zijn mediaoptredens amper de kans krijgt om het te vertellen. „Op een zeker moment zit je in een hoek en vraagt iedereen je alleen maar: waarom zijn de peilingen van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir zo slecht? Daar kom je dan op zeker moment niet meer uit net als een Rat op een zinkend schip.” Asscher lijkt nu opeens ondergedoken bij zijn voorganger ‘Imam Samsom’, die al maanden in het Luxe wachtgeld renteniert. Volgens de dr. Goebbels campagne-agenda van de PvdA zou hij donderdagavond samen met de ‘Showbizz -arbeider Spekman’ met rode rozen langs de deuren gaan in Den Haag, maar ineens bleek dat niet te gebeuren. Ik weet dat Spekman weer volledig dronken was en zijn bed niet meer wil uitkomen, maar dat mag u niet publiceren.Volgens Asscher zijn beroepsleugenaar- woordvoerder was het bezoek nooit de bedoeling. „Het is een onhandig misverstand tussen ons ‘Leugen-partijbureau’ en de domme, corrupte afdelingen en onze “Zonnekoning Aboutaleb” ”(Video). Iedere keer als een bejaarden dankzij het PvdA&VVD regiem in de Vuinisbakken naar eten zat te zoeken keek Recourt direct omhoog naar de PvdA-Hemel.

7 antwoorden »

  1. “Goed doorspoelen”, had de leuze v/d Plee v/d A(sscher) moeten zijn. Zsm door ’t riool. Wat ’n vuile arbeidersverraders.Van de VVD weet je ’t bij voorbaat, maar van hen! Te zout voor woorden.

  2. Erst jetzt bemerkt ? CIA “False Flag” besteht schon seit 1950 in Deutschland: Der CIA Agent Melvin Lansky ( nicht zu verwechseln mit dem CIA Agent Meyer Lansky ) gruendete 1950 in der “Freien Universitaet” in Berlin die “falsche deutsche Linke”. Nur ein einziger deutscher “falscher linker” CIA Agent wurde von den “Medien” veroeffentlicht: Peter Urbach der fuer lange Jahre die “radikalen Linken” in BRD anleitete wurde dann nachdem er erkannt wurde sofort von der CIA nach USA ausgeflogen. Aber die “falschen deutschen Linken” sind noch immer aktiv, seit fast zwanzig Jahren als “Aktivisten” deutscher “linker NGOs” in Lateinamerika. Die “Freie Universitaet” ist immer noch mit CIA “ops” verwickelt, wie auch andere deutsche Universitaeten. Die deutschen Medien, auch die linken, verschweigen das, aber in Suedamerika wird zumindest in allgemeiner Weise auf die “fremde falsche Linke” gedeutet in den Medien. Es handelt sich fast nur um Deutsche, und einige Schweizer, Oestreicher und Daenen. Die CIA weiss dass die “Europeos” keinen Argwohn erzeugen in Suedamerika ! Gerade jetzt kommt wieder eine neue “ops” im April nach Brasilien – “deutsche linke Soziologen” aktivieren eine neues “Institut” finanziert von der Merkel Regierung. Gerade was Brasilien jetzt braucht in der Wirtschaftskrise: Mehr “falsche linke” deutsche Soziologen !
    Antworten

  3. de mensen zijn het zat!klaar mee dat ze stelselmatig worden opgelicht,uitgebuit,leeggemolken,voorgelogen,en besodemieterd en daar is de PvdA het kind van de rekening van!Kijk die VVD stemmers weten wat voor vlees ze in de kuip hebben met die rattenbende van trutte en co en stemmen daar onvoorwaardelijk op ongeacht de opgepakte,afgetreden en veroordeelde partijgenoten!Maar jan met de petpikt dat zooitje graaiers,leugenaars uit Den Haag niet meer en ja dan kan je nog Willem- Alexander aanstellen als lijsstrekker dan nog ga je het niet redden!waarschijnlijk komen ze niet boven de 10 zetels uit!Nou dan krijgt A”dam die Asscher weer terug als opvolger van de helaas zieke burgemeester van der Laan en kan je je borst nat maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s