Uncategorized

‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ gaat voor rauwe ‘VVD-Kapitalisme’.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stak de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ afgelopen week nog zijn Lijstaanvoerder Loser Asscher een mes in de rug(Video) doet hij nu weer voor de zoveelste keer het zelfde bij de Rotterdamse ‘Jan met de Pet’: Het Gas moet duur betaald worden in Rotterdam! Terwijl de corrupte Gevestigde Orde Partijen in het kader van de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en Fop Verkiezingen’(Video) de kaal geplukte burgers Gouden Bergen beloven wil de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ van Rotterdam en zijn onleefbare Wethouders het Nuts energiebedrijf Eneco privatiseren zodat de Ratten in pak(Video) nog meer hun zakken kunnen vullen aan een levensbehoefte van ‘Jan met de Pet’.

“Uncle Tom” Aboutaleb, ‘Hofnar Rutte’ en King Willem uitgejouwd voor Maffia:

‘Zonnekoning Aboutaleb’ weer in opspraak over massale ‘Razzia-arrestatie (Video)’ Feyenoord supporters.
Dat blijkt uit een brief die het misdadige college onlangs naar het voor het merendeel corrupte en onmenselijke gemeenteraad stuurde. Onleefbaar Rotterdam is met haast 32% veruit de grootste aandeelhouder en bovendien de eerste die zich uitspreekt over zijn voornemen met de aandelen Eneco sinds besloten is tot een Optimale meedogenloze Bloed-Winst-splitsing van het concern in een uitverkoop verkoop- en productiebedrijf en netwerkbedrijf Aboutaleb is feitelijk uitgroeiend tot de ergste corrupte en ‘Media- Geile'(Video) gewetenloze PvdA-er van NL Toch wordt hij stelselmatig door de Staat-NOS en Omroepen gekwalificeerd als de meeste populaire PvdA-er. Waar ze dat vandaan halen is ons een volslagen raadsel. De werkelijkheid is dat hij zelfs buiten NL bekend staat als een regelrechte Maffioso die het Volk kaal plukt en vernedert voor de ‘Ultra-Rijken-Bilderberg- Elite-Gangsters’ en ‘Taxfree Graai- King Willem’: ‘

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

6 antwoorden »

 1. Pas op met strategie nichten en lesbo gaan voor de VVD maar, als hij heeft gewonnen gaat hij snel terug naar Erdogan zodat het demmink dossier niet uit lekt !

  En hij heeft al een waarschuwing voor de UWV,BIjstand, AOw ga zomaar door 5% achter uit terwijl hij jullie al € 60.000.000.000,00 lichter heeft gemaakt in de jaren die hij zat en Amalia krijg € 1.500.000,00 WIE IS GEK

  Denk er om dat hij heel snel naar Erdogan gaat met uw belasting geld om hem om te kopen.

  Als ik de turken zou ik eisen dat Erdogan de demmink dossier nu er uit
  spuugt niet wachten tot 15 maart 2017 maar nu !

 2. het heeft natuurlijk niets met politiek te maken maar ik zie ze voor mn ogen alleen maar krimpen en kleiner worden die valse nichten.

 3. Die zal na 15/3 wel van jasje wisselen. Van de Plee v/dA blijft geen spaan heel. Heeft duidelijk op ’t verkeerde paard gegokt. De Plee v/dA kan de stemmen van de Nederturken (en -marokkanen) wel vergeten, nu 2 Turkse ministers in NL niet welkom waren. In D en F overigens wel; geeft weer aan hoe solidair men in de EU is. Rutte was gereven door 15/3, omdat ie de hete adem van Wilders in z’n nek voelde. Die had immers afgelopen woensdag al in z’n 1tje geprotesteerd en de TK van reces willen terug roepen. Wie de eer zal opstrijken, blijkt op 15/3. Lady Shell was gister ’n plantsoentje aan ’t aanharken ikv NLDoet. Hoe schattig!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s