Peter R de Vries

Peter R. De Vries wordt steeds sneller woest als men iets zegt over ‘Sultan Erdogan’ of Wilders dat hem niet aanstaat.

(door Nacht Fake en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hallo Steve, Nieuwe Maan en Nadia Moussaid in de Greep van ranzige Maffia-journalist en Geilneef Peter R. de Vries (Video).
Je vriend was te gast bij de nieuwe maan. man man man. Ja dat was ons ook al opgevallen en wij hebben de Nieuwe Valse Maan’ om opheldering verzocht(video), maar die heeft zich zoals gebruikelijk in de duistere NPO subsidie kringen( 900 miljoen per jaar) weer eens op zijn zwijgrecht beroepen
Zie dit fragment die ik maakte:

Kunt u weer eens mooi stukje over schrijven :” ‘Geilneef Peter R de Vries’ was weer ‘Pis Paay-woest’ dat zijn ‘Sultan Erodgang’ ‘beledigd’ (=de waarheid) wordt in Rotterdam en eist het hoofd van Wilders (Video)”.Als ik die media geile vent zie en hoort moet ok kotsten.Gelukkig zijn nog mensen als u en ik die geen blad meer voor onze mond nemen.Misschien eens samen wat slachtoffers interviewen ?Wat men altijd als fake nieuws afdoen, als verkrachtingen niet gebeurt zijn. Corrupte Politie geen aangifte aanneemt van verkrachtingen door Pedo’s die ‘Politie-infromant Peter R. de Vries’ verdedigd(Video) en zeggen eigen schuld zijn uitgelokt ect. Dakloze spreken, . Ik wilde dit eens met u samen doen in Amsterdam. Alleen doe ik dit niet, Ik voel mij niet bepaald veilig met al dat ‘VVD en D66 ,GroenLinks-Yuppie- Gajes(Video).

Groet uit brabant Theo

11 antwoorden »

 1. LS…
  De hele rel met Nederland is een afleidingsmanoeuvre voor de door syfilis aangetaste Nazi Erdogan die aan de touwtjes hangt van de Mossad / Soros en de Vrijmetselarij. Met Nederland kan hij nog fucken maar dubbelspel met de Russen gaat hij niet overleven… Let op mijn woorden !

 2. LS…
  Maar ik ben het eens met die arme Turken hier in dit fascistisch Nederland. Elke dag wordt je gediscrimineerd, heb je geen baan en vindt niemand je aardig. Ik geef ze groot gelijk dat ze allemaal terug willen naar vadertje Erdogan. Lekker op het lege strand liggen en geen Nederlander te zien. Laat staan een Rus. En Rutte zegt dat hij nooit niet met Wilders zal regeren dus hij bedoeld ja. Nooit niet is namelijk wel !

 3. Dit is wanneer je flikker aan de macht heb die buigen voor KH en pak € 50,00 af
  en kijk hij regeer de partij van de arbeid en nu is Asscher gevaarlijk !
  Ga stemmen op flikker dan heb flikker armoe en Amalia € 1.500.000,00 en dame ze hebben rust nodig alles wat ze gestolen hebben van familie’s moet terug en voor hun de guillotine schat ga terug naar de indo !

 4. Peter R. de Vries staat symbool voor het volstrekt inhoudsloze politieke gevestigde bestuursspectrum en de belabberde toestand van de Nederlandse normen en waarden ontstaan uit meer dan 200 jaar pedo-engineering en 100 jaar Royal Dutch cocaïne-marketing.

 5. Het is met Peter R de Vries net als met Paris Hilton: bij ieder bovengemiddeld onnozel tv-programma present, maar eigenlijk niemand begrijpt wat de reden van zijn/haar aanwezigheid is……

 6. Albert Pike , voormalig Confederate held van de oorlog, werd de leider van het Noorden … met de Joodse occulte systeem, de kabbala, de steen systeem van de Nieuwe Wereld Orde.

  In feite wat Erdogan heeft gezegd klopt helemaal wilhelmina was handje klap met Hitler. Wilhelmina had in 1939 hem gezegend dat hij niet door de bom is geraakt alles wat is gebeurd in europa was en is van te voren bedacht knoop dat goed in uw oren Hollanders !

  1980 was er geen voedselbank ! ( prins bernard had gelijk toen hij zei ik heb een monster gemaakt ) Maar aangezien dat hun duivel bestaat, bestaat ook uw schepper niet vergeten bij rukke is ritueel op ritueel om aan de macht te blijven bij de oranje you wish het zelfde u kunt ze noemen occult !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s