verkiezingen

Show-optreden Rutte,Klaver en Koenders na ‘Sultan-Erdogan-Soap’ duiken omlaag in Opiniepanel.

(van onze dr. Goebbels Verkiezingen propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Afrikaanse‘ ‘Nep en Fop Verkiezing ‘s campagnes (Video) duren gelukkig nog maar twee dagen en dan zijn wij weer verlost van de Lawine aan Leugens(Video) van de Gevestigde Orde Partijen (zie vanavond hoe zij worden ontmaskert in de Stem van de Straat-SaltoTV).Een normaal mens kan maar zoveel ‘Rat in pak-Leugens’ verdagen en het is wat ons betreft bijna onhoudbaar geworden voor de Volks gezondheid.De politiek Ratten beloven allemaal Gouden bergen en grote veranderingen met ‘Fake-News’ in o.a. het Buitenhof en bij de Staats-NOS, maar na de Verkiezingen blijft alles weer bij het oude:De ‘Ultra-Rijken’ worden nog rijken en de armen nog armer en de ‘Rat in pak corruptie’ wordt alleen maar erger in Banana-Fraude-NL.

Buitenhof en NPO( 900 miljoen subsidie per jaar)is het ‘RLT- Riool Boulevard’ van de Gevestigde Orde partijen.( Stem vd Straat 0,000 subsidie)

‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ deed ook weer zijn rolletje gisteren in Rotterdam waar hij goed in is en dat zijn ‘massale ‘Razzia-arrestatie’(Video).
Gisteren bij Buitenhof liet Klaver zich de Dutch Obama.’ Yes we can’ noemen tot grote ergernis van Buma en  de’ PvdA Eunuch Koenders’ eindigt met een oproep van “grenzen stellen” bij Buitenhof. Dat is hetzelfde pleidooi als op een VVD-verkiezingsposter! Bij de’ fake-opiniepeiling ‘en panels(Video) van met name de  zwaar gesubsidieerde Staatsomroepen is na de ‘Sultan- Erdogan- Soap’ de’ Gevestigde-Orde-Eurofiel -Partijen’(Video) is Rutte, Klaver en Koenders gestegen. Maar bij de enige echte betrouwbare Opiniepanel van het Volk zijn VVD, GroenLinks en de PvdA stetk gedaald. Met name de ‘GroenLinks-Witwas- partij’ van Klaver (Video)en de arbeiders verraders partij van Koenders zijn extreem gedaald. De PvdA-hoertjes van ‘Loser Asscher’ staan op een historisch dieptepunt(Video) als laatste net onder hun Bazen van de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte(Video)’.

De Partij van de Dieren , Forum voor Democratie (FVD),Piraten partij , 50 +, SP stegen explosief en staan stijf boven aan.

‘Populist Pechtold’ sluit partijcongres af met Haat-zaaien(Video) tegen Wilders.
Pikant in dit verband is dat de waanzinnige ‘SS- Eurofiel- Guy Verhofstadt’ het D66 Boegbeeld van de ‘Yuppie-Fascist’ (video)‘Kasteelheer Pechthold’ ook heeft aangekondigd om samen met de zijn grote vriend de ‘Maffia Boss Porosjenko’(Video) op de laatste Verkiezing ‘s campagne dag een D66 en GroenLinks( Yes we can Witwassen) congres toe te schreeuwen. We zijn benieuwd of deze Buitenlandse Haat-zaai en ophitser wel mag komen van Rutte en Asscher in NL. Hoe het ook zij, de Amsterdam-Noir Star reporter Steve Brown was in ieder geval net als de ‘Grijze Wolven loopjongens‘ van ‘Sultan Erdogan niet welkom bij de Gevestigde Orde partijen Pro ‘Maffiaboss Porosjenko-dr. Goebbels’ manifestatie’:

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

10 antwoorden »

 1. Ohm namo narai !

  Nog even over social and political enginering …

  We zijn nu ,zo vlak voor verkiezingen, in de kranten en op de televisie getuige van de al zo lang verwachtte praktijken van de social en political engineers !

  Bedankt voor jullie artikelen !

  Groetnn
  Sri sri Magnitude.
  [ AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

 2. Links zal erdoor verliezen. De door hen zo gepropageerde integratie is nu echt volledig mislukt. Geen Nederturk stemt meer op de Plee v/dA. Gaan naar DENK. Zij die Rutte door hebben, zullen op de PVV of FvD stemmen. Zij die menen dat ie kordaat heeft gehandeld (zonder op ’n stunt uit te zijn) zullen VVD kiezen. 8 jaar beleid, bonnetjes affaire, Demmink, Teeven, Opstelten en Van der Steur, Van Miltenburg, etc., open grenzen beleid, schoothondje Merkel, doen er niet meer toe.

  • LS…
   Frits Wester met zijn lekkende badmuts en de Moskowicz Hoer Jennik kunnen het nu ook schudde door Thierry Baudet voor racist uit te maken…
   Als je Rutte te lang pijpt wordt je vanzelf schizofreen net als Denker die zijn moeder beft…

 3. Nederlandse politieke leiders zijn achterlijke mensen
  die geen besef hebben van de wereld politiek
  leven in nostalgie en onderschatten de bewust zijn
  van de massa in de wereld

  waar men vroeger een diplomatieke dubbel spel
  speelde en nog wat mee verdienden
  schreeuwen de rel nichten als Hans van Baalen
  vriend en vijand tegen zich .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s