mark rutte

Rutte en Erdogan ‘Verkiezing’s-Erasmus-Complot’. VVD-misdaadgroep ruikt zege.

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘VVD-prominente Gangsters’ zien de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en fop-overwinning(Video) ‘in zicht komen na de ‘Rutte&Erdonag-Erasmus-Soap’.
De Complotdenkers stellen al op het internet(Video) dat het een opzetje was tussen ‘Pinoccio Rutte’ en ‘Sultan Erdogan’. Na de ‘Nep en fop Verkiezingen’ indien Rutte aan de macht blijft wordt de Sultan rijkelijk beloont door Rutte (hij noemt dat nu al de-escaleren(Video)). De meest succesvolle altijd liegende  ‘Misdaad-partij’ van NL hoopt de premiersbonus te incasseren nu lijsttrekker’ Godfather Rutte’ in de soap met zijn ‘gabber in crime”(Video) Sultan Erdogan ‘als Reder des Vaderland(Video) naar voren is gestapt en de door de VVD gekwalificeerde Labbenkakken daar kennelijk weer intrappen.

VVD’ers van ‘Godfather Rutte’ het meest aanraking met justitie(Video) is geen News voor Volksnieuws Adam-Noir.

De ‘Liberalen-Gangsters’ zeggen daarom in hun bejaarden Clubblad de ‘NSB-Telegraaf’ dat de eindzege binnen lijkt. Oudgediende Fraudeur Heer Wiegel waarschuwt echter dat de ‘Rat in pak race ‘zeker nog niet gelopen is vandaar dat wij gisteren onze “Zwarte Piet” Tan( Video)weer hebben ingezet. Het tv-debat vanavond kan bijvoorbeeld nog veel overhoop gooien

VVD Gay-Crime King Rutte’(Video): Laat de arme sloebers zand gaan vreten(Video).
In een ander tv-debat kon Rutte gisteravond eindelijk de zo lang gewenste Farce-confrontatie aangaan met Wilders, omdat er weer geen Leugendetector aanwezig was. In de ‘Showbiz-EenVandaag- botsing’ kreeg hij het ‘VVD- JOVD-Erasmus -Gajes klap-publiek’ op zijn hand. Dat had wel anders geweest als dat debat in een buurthuis van een Volksbuurt was gehouden in plaats van het Elitaire Erasmus. De aanvankelijke VVD- dr. Goebbels-strategie voor een tweestrijd met de PVV mislukte, waarna de ‘Neofascistische liberalen’ de afgelopen dagen nerveus werden. De opmars van CDA, ‘D66-Fasitische -Yuppies'(Video) en ‘GroenLinks-Witwassers’ van de ‘VVD -Boy Klaver’(Video) in de ‘Nep en Fop peilingen ‘baarde eveneens zorgen. De zo opeens uit het niets ‘Turkije-rel-soap’ kwam na vier jaren dikke mik tussen Erdogan en Rutte (on)-gepland, maar lijkt de VVD-misdaadgroep nu een zetje in de rug te geven. In de laatste peiling van de ‘VVD- Spuit 11 Maurice de Hond’ staat de VVD drie zetels voor op de PVV en zes op het CDA.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video)of SP.

 

11 antwoorden »

 1. Wat een engerd is die Humberto Tan toch ook. Ooit hoorde ik hem brallen dat “iedereen echt krijgt wat hij verdient…” Dit moet hij eens gaan vertellen op een ziekenhuisafdeling waar ernstig zieke kinderen verblijven. Walgelijke gladaal wat hij is met zijn VVD vriendjes, zum Kotzen!

 2. “EU is jarig. Geeft feest. Niemand komt”
  Als het niet zo’n takke-instituut als het Europees Parlement was geweest, hadden we dit aandoenlijk gevonden. Maar het is wél het Europees Parlement, dus we gaan het gewoon even uitlachen. Op 25 maart is het Verdrag van Rome 60 jaar oud (rijp voor de VUT) en daarom is er op 21 maart (EU-logica) een feestje. Er komt een nepparlement met 751 ‘gewone’ burgers die EP’tje moeten gaan spelen (HIERRR hele pdf). Maar omdat ze in Brussel op alle 364 andere dagen alleen maar burgers aan het pesten zijn, wil er natuurlijk HELEMAAL NIEMAND op komen draven voor dit suffe PR-momentje. Daarom roepen de communicatie-typjes van het EP in een bedelbriefje alle parlementariërs op alsje alsje alsjeblieft 5 mensen mee te nemen. Dan zou je dus in theorie 751×5=3755 mensen in je parlement hebben. Dat is ietsje meer dan 751, maar bij het Europees parlement kunnen ze gelukkig de daadkracht van hun eigen leden goed inschatten. “If places remain empty, then visitors’ groups already invited by MEPs on that day will be invited to attend.”

  Echter in ander nieuws zoals bericht in de BNDeStem van 23 Maart 2007 :

 3. We worden weer kostelijk vermaakt met “TurKey van Brood en Spelen”

  Terwijl de martel en moordpartijen onder auspiciën van Bilderbergers & CO met Parlementaire instemming onverminderd doorgang vinden.

  Zie en beluister het schokkende relaas van een Amerikaans echtpaar die Arabische Lente slachtpartijen in Libië op instigatie Hillary Clinton / McCain / Obama / NATO op miraculeuze wijze ternauwernood hebben overleeft.
  Overleefd: met dank aan de echte helden het prachtige Libische volk, Tribal leaders Khadaffi en de als altijd bad gay geportretteerde Russen welke rol vroeger slechts was voorbehouden aan het uit schot de Indianen

  Debriefing aan Trump absolute must als u nog twijfelt welke Bilderberglakei u morgen weer als morele façade in het Parlementaire zadel helpt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s