mark rutte

Rutte mag stoer doen tegen Erdogan bij zijn RTL Late Night “Zwarte Piet” Tan.

(van onze dr. Goebbels propaganda Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gelukkig nog maar één dag en dan zijn we eindelijk verlost van de dagelijks lawine aan Leugens(Video) van de Gevestigde  Orde Partijen en hun Media-Maffia, want het is niet meer te harden!Laffe en corrupte Rutte doet als Verkiezingsstunt Stoer tegen Erdogan(Video).
Als de nood aan de man is voor de VVD-misdaadgroep wordt altijd hun “Zwarte Piet” Tan uit de kast gehaald om hun leugens klakkeloos te spuien en domme kiezers te winnen. Zo was recentelijk zelfs VVD-Ugly Big Head Van Gaal’(Video) van stal gehaald om het bij Humberto Tan voor Rutte en zijn Dievengilde op te nemen tegen de Groningers. ‘Pinoccio Rutte’(video) en zijn PvdA  ‘NBS loopjongen Asscher’ bestuderen de ‘Nep en Fop-sancties’ die hun Vluchtelingen ‘gabber in crime’ ‘Sultan Erdogan’ maandag heeft aangekondigd. Dat bralde premier  ‘Rat in pak Rutte’ maandagavond bij RTL Late Night van zijn ” Zwarte Piet Tan“,het programma voor de bejaarde Kijkers die samen als hersencellen één walnoot delen.

Show-optreden Rutte,Klaver en Koenders na ‘Sultan-Erdogan-Soap’ duiken omlaag in Opiniepanel(Video).
De ‘VVD Gofhterd Rutte’ benadrukte dat de sancties pas net zijn aangekondigd, en dat hij en zijn ‘Witwas-expert’ de ‘Griezel Teeven’ er daarom inhoudelijk nog niet heel veel over kan brallen. Hij gaf wel aan dat de strafmaatregelen niet van economische aard zijn, en dat bralde hij te begrijpen. „We hebben een enorme ‘Bloed-geld-investeringspositie’ daar, we zijn nummer één of twee qua Maffia-investeringen. Ik snap dat ze zich daar niet op richten want dat zijn mijn ‘VVD-Ratten in pak’ die daar hun zakken misdadig vullen over de rug van de massa de sigaar .” De Sultan gaat onder meer Nederlandse luxe decadente Royal- diplomatieke vluchten weren en dat is niet echt prettig voor de Royal ‘VVD -Elite-Prins Claus- Demmink-Pedo- kliek(video), aldus Rutte met een rood hoofd. Tan bralde gelijk ‘Ik Snap het’ wat normaal altijd de standaard kreet is van Rutte als hij geconfronteert wordt met maatschappelijke wan toestanden die hij zelf heeft gecreëerd.

Ambassadeur&Royal Hotelmanager Swarttouw bralt sorry voor ‘Beest-tweet’ over Wilders.
De corrupte Nederlandse ambassadeur die aldaar een goed lopend Hotel en restaurant runt voor het ‘Royal-gajes’ en hun ‘VVD-Hofnarren'(Video) a La Van der Steur en Rutte is niet meer welkom en het ‘Elite-(Pedo)-Maffia-vriendschapsverdrag’ wordt mogelijk opgezegd. Dat laatste is vooral een zaak van de Tweede Kamer, aldus die inmiddels weer schaterlachende  premier. Humberto Tan zat ook mee te gieren en kon zich niet meer inhouden en begon zelfs te klappen voor Rutte. Zou Tan denken dat Rutte zijn Sinterklaas is? De Sultan gaf maandag ook aan de vluchtelingen afpers- deal met de ‘EU-Elite’ opnieuw te willen evalueren in reactie op de ‘Soap-rel’ met de ‘VVD Crime- Gay-King Rutte’,(Video) maar van dat dreigement leek de ‘Stoere’ Rutte en zijn “Zwarte Piet” Tan weinig onder de indruk. „Dat horen we constant. Die afpers-deal van zeven miljard is ook in het belang van de Sultan. We ‘helpen’ met de ‘opvang’ van de door ons weg gebombardeerde Syriërs in Turkije. We doen gezamenlijk iets om het probleem op te lossen voor de Elite en daar wordt de Sultan en zijn Maffiafamilie schatrijk van, hi,hi,hi,hi,hi.”Rutte herhaalde wel het „totaal bizar” te vinden dat de Sultan nu met sancties tegen Nederland komt, want dat hoort hij tegen Poetin te doen net als wij dat doen in opdracht van de ‘USA-Elite’, hi,hi,hi,hi,hi. Die kwalificatie gebruikte hij dit weekeinde ook al, nadat de Sultan de Nederlandse ‘Prins Bernhard-Elite’ terecht Pedofielen, fascistisch en nazistisch had genoemd:

‘Pinoccio Rutte’ is optimist en dat is logisch. Snapt u het nog(Video)?
Erdogan bralde dat nadat Rutte als Verkiezingsstunt de Turkse minister van ‘Maffia -Erdogan Familiezaken’ had belet de Grijze Wolven aanhangers toe te spreken en wat Bloed-poen wit te wassen met Teeven of de ‘GroenLinks-witwasser Van der Steenhoven’ (Video) bij het Turkse consulaat in Rotterdam. Dat leidde tot een uren durende patstelling. Uiteindelijk werd de Turkse minister door de politie als een zak met Turks vuil terug naar Merkel gekieperd. Tan zat nu inmiddels met een VVD Vlag te zwaaien waardoor zelfs Rutte zich wellicht voor het eerst in zijn Lieg en Bedrieg Leven enigszins opgelaten voelde. De PvdA Loser Asscher heeft na het zien van het ‘Late Night-gebral’ van Rutte laten weten(video) dat ook hij nu op Rutte gaat stemmen samen met Tan.‘

Pikant: Vanochtend heeft Humberto Tan een Persverklaring doen uitgaan middels zijn RTL woordvoeder ‘Junkie Gordon’ dat hij geen pijn in zijn ‘VVD-gat’ heeft na het ‘Stoere’ Late night  optreden van Rutte.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video)of SP.

6 antwoorden »

 1. Erdogan kocht de gejatte Syrische olie van ISIL= IS= Daesh= “Gematide Syrische opstandelingen”.
  Nederland gaat die Gematigde Syrische opstandelingen liefdevol opvangen na de mislukte staatsgreep in Turkije. Het is de schuld van Poetin.

 2. De triestheid ten top . Wat een kinderachtige kleuter is het toch die a-seksuele
  Rut. Mocht hij daar z’n slappe hoogtepuntjes nog even vieren .
  Ahhh . . . Ohhh . . . dus dat is nepnieuws meneer Wilders die koran politie van u .
  Dat zielige “puntje gescoord” overwinningslachje van een volwassen man (?)
  Waarvan acte.
  Sjesus nog an toe die moeten ze als flexwerker bij het jeugdjournaal aannemen.

 3. Mss komt Erdogeit wel met ’t Turkse Demmink dossier aanzetten!? Dat zou pas ’n schitterende verkiezingsstunt wezen. Mr Adele v/d Plas zal blij zijn en Baybasin ook. Krijgen we eindelijk te horen wat die Demmink in ’t Nabije Oosten heeft uitgespookt met z’n diplomatieke paspoort, dat aanvankelijk net zoals de bonnetjes er niet meer was, maar toen in1s in ’n bureaulade werd gevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s