mark rutte

Heeft Erdogan een historisch punt: Nazi-Handllangers tot Lid NAVO-Commissie en Prins.

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie )

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Sultan Erdogan’ beschuldigd(Video) de Nederlandse Elite ervan dat zij fascistisch en Nazi’s(Video) zijn.
De NOP Staat-NOS en Omroepen (900 miljoen euro subsidie per jaar) spreken er dagelijks schade van. Maar heeft hij feitelijk een punt? Leest u verder en oordeel zelf. De rook trekt vandaag op van de ‘Nep en fop Verkiezingen’ en het laat zich aanzien dat de ‘dr. Goebbels Erdogan&Rutte -soap'(Video) gewerkt heeft en de VVD wederom grootste misdaadgroep van NL blijft. Echte’ dr. Goebbels- Nazi’ praktijken dus van de zijde van de VVD ‘Godfahter Rutte’, die een grote bewonderaar is van de Taxfree-Koninklijke familie’ en hun Nestor ‘Nazi-Prins Bernhard’. De Nazi’s streefde er na dat de Joden o.a. stierven van de honger en van ellende zand aten. Laat Rutte er nu na streven dat niet alleen de Joden maar alle arme sloebers ook zand moet gaan vreten(Video)! Hij gaat dus nog een stapje verder dan de Nazi’s!

Rutte: Prinses Amelia heeft geen keuze en is zielig en Prins Bernhard en President Porosjenko zijn oké(video).

VAN NAZI-HANDLANGER TOT NEDERLANDS LID VAN DE NAVO-COMMISSIE.(Bron: Gerard de Boer)
Samen met Karel Frederiks en Jaap Schrieke was Hans Hirschfeld tijdens de bezetting één van de drie Nederlandse secretarissen-generaal van de door Hitler aangestelde Seyss-Inquart, de Reichskommissar für die besetzten niederländischen Gebiete. Dat de volgzame Hirschfeld een joodse vader had, was voor de notoire antisemiet Seyss-Inquart blijkbaar geen probleem.Op 28 oktober 1941 was Hirschfeld medeondertekenaar van de onderstaande proclamatie met een ernstige waarschuwing richting het Nederlandse verzet. Dreigend lieten hij en de andere twee secretarissen-generaal, Frederiks en Schrieke, weten dat aanslagen op goederen van de Duitse Wehrmacht, de voedselvoorziening en het verborgen houden van neergeschoten geallieerde vliegers streng zouden worden bestraft. Onder de aanlagen op de voedselvoorziening werd overigens ook bedoeld de overvallen door het verzet op distributiekantoren om voedselbonnen te verkrijgen voor de vele onderduikers. Wat het verborgen houden van neergeschoten vliegers betreft, liet men waarschuwend weten dat dit reeds de terechtstelling van de schuldigen tot gevolg heeft gehad.En onderaan de proclamatie werd door de directeur-generaal van politie aan iedere Nederlander een beloning van 1000 gulden uitgeloofd voor het geven van inlichtingen welke zouden kunnen leiden tot de arrestatie van ‘schadelijke elementen’ (de verzetsstrijders).

Meer Lezen: Gerard de Boer   

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

6 antwoorden »

  1. Witte domme nederlanders hoe is het mogelijk dat na 1.uur en 42 minuten alles al geteld is en op nieuws helemaal aan de andere kant van de wereld weten we dat VVd 31 zetels heeft jullie zijn razend snel ! Heel raar andere jaren duurt het wel nog langer ha ha ha ha ha ha ha ha ha of jullie dom zijn seed of cain!

  2. Arme arme sloebers ! Ze hebben jullie land zo op gefokt met islam dat jullie niet eens meer mee tellen wat rutte heeft gestemd is pure flikker en lesbo en islam veel geluk en pas op met soros systeem van stemmen tellen jullie kunnen nooit

    Guillotine kan jullie witte alleen maar helpen te verlossen !

  3. Op het stembureau heb ik navraag gedaan naar de herkomst van die gekke neus van CDA-lijsttrekker Sybrand Buma.

    Is die neus van Buma nou echt of is het een fop-neus ? Zo’n neus draag je toch alleen met Carnaval ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s