verkiezingen

Laatste uitslag van De enige betrouwbare Opiniepanel.

(van onze dr. Goebbels Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘De Nep en Fop Verkiezing ‘s campagne’(Video) zijn eindelijk afgelopen en zijn wij gelukkig weer voor een tijdje verlost van de Lawines aan Leugens van de Gevestigde Orde partijen( Graai-Banen Kartel(video)).
In de ‘Fake-peiling’(Video) van het bejaarden ‘VVD-Clubblad’ de ‘NSB-Telegraaf’ sprint VVD-misdaadgroep weg van wegzakkende PVV na de “Erdogan&Rutte Soap”(Video) .Ook Edrogan viert inmiddels na de Rotterdamse soap hoogtij dagen als een echte Sultan die Turkije weer beschermd tegen de Christenhonden die een kruisvaart gaan houden tegen zijn Ottomaanse Rijk.

Zelfs de PvdA’ Beroepsleugenaar Asscher’ krijgt op de na stoot in de failliete Telegraaf nog een ‘Judas-complimentje’ omdat hij gisteren tijdens het lieg en bedrieg debat bij de NPO( 900 miljoen subsidie per jaar) als een derde rangs soap acteur steeds woedend was op iedereen behalve op Rutte. Deze huil en woede ‘Tokkie-act is’ een beproefd ‘PvdA- Frans Timmermans recept’ als het Volk een rad voor ogen moet worden gedraaid:

 

 

‘PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep op weg naar terechte historische nederlaag(Video).
Asscher sneerde Wilders toe ook al zou zijn partij de grootste worden de PvdA-hoertjes niet met hem zouden gaan reageren en in één moeite door toen Roemer de ‘Arbeiders- verrader Asscher ‘ terecht verweet dat hij met Rutte in zee was gegaan antwoordde Asscher weer woedend dat de PvdA dat wel moest omdat de VVD-misdaadgroep de grootste partij was geworden met een zetel meer dan de PvdA. Een contradictie van Asscher ,die niemand van de Staatsomroepen was opgevallen (kuch). ‘PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep op weg naar terechte historische nederlaag.

Laatste Uitslag(Video) van de enige Brouwbare Opiniepanel :1 Partij voor de Dieren 20%. 2: SP 15 %. 3: 50+ 14% . 4: Piraten partij 12%, 5: FVD – Partij Forum voor Democratie 11 %. Gevestigde Orde Partijen (Graai-Banen-kartel) 28 %

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

26 antwoorden »

 1. LS…

  Nu even serieus en om over na te denken:

  Hoe kan het dat de VVD zo snel op voorsprong stond ?
  Het zou zomaar een pure leugen geweest kunnen zijn om Henk & Ingrid thuis te houden met het idee: Het heeft geen nut meer we nemen nog een pilsje !

  Hoe verdacht is het dat Geert Wilders plotseling problemen met zijn bewaking kreeg die het hem moeilijk maakte het land in te trekken ?

  Is Geert Wilders zwaar en met de dood bedreigt als hij zou winnen. Hij zag er bescheten en doodmoe uit tijdens de debatten !

  Waar haalde Rutte plotseling de moed vandaan om zo tegen de Turken tekeer te gaan. De man is de grootste en meest laffe flikker van Nederland. Daarbij hangt hij aan de Bilderberg touwtjes en is een knecht van Brussel en de NWO van waar hij zijn orders krijgt…

  De hele timing van de Turkenrel is ook hoogst verdacht.

  Mijn idee is dat er zwaar gefraudeerd is, de specialiteit van de VVD

  Daarbij zijn de getoonde VVD ballen geleend van de Geert Wilders en moest Mark de beroepsleugenaar en fraudeur het met soesjes doen op het VVD feestje !

  De zure lucht van bedorven soesjes zullen nog lang uit de gulp van Mark Rutte komen want ballen heeft hij nog steeds niet. Nooit gehad, nu niet, morgen niet.

  NOOIT !

  ( EN – NOOIT NIET- BESTAAT NIET EN BETKENT HET
  TEGENOVERGESTELDE TE WETEN: ALTIJD !

  • Caesar Lion Cachet

   Nijmegen was nog niet eens gesloten
   de exit poll was binnen en de felicitatie
   voor de VVD misdaad bende stroomde binnen
   toen was Vlieland en Terschelling nog niet geteld
   er was een leuke voetbal wijdstrijd aan de gang zodat
   de hooligans niet door hadden dat ze zwaar in de anus
   genomen werden door Rutte en zijn bende.

   Vreemde aan heel de verhaal is dat men in Nederland over
   alles en nog wat lult op de TV en Radio .
   maar dat er waarnemers aanwezig waren om de
   zogenaamde democratische proces te controleren weet ik niet
   en ik volg de teleteksten en de kranten om de 10 min
   als je het weet laat me weten .

   Waarom een afgetreden kamerlid naar Amerika sturen
   om waar te nemen
   en niemand die het hier in Nederland controleert
   en als het wel zo is waarom is het niet openbaar gemaakt wie het waren
   die controleerden
   zo heb ik een tal van complot theorie vragen over deze
   zogenaamde democratische proces
   spoedig zal ik de hondendrol met de stem biljet op ruimen
   want of me kont mee af te vegen is het te veel vuiligheid voor

   https://www.tweedekamer.nl/nieuws/kamernieuws/kamerleden-waarnemers-bij-amerikaanse-verkiezingen

  • Caesar Lion Cachet
   O. even een commissie stiekem geheim over Rutte en zijn grote stoere
   daad tegen de Turken
   Nederland is dik dik met de Koerden en faciliteert hun heroïne handel
   en wandel
   iedere die in een vreemde leger zit en actief mee vecht word de Nederlanderschap
   ontnomen allen de Koeren niet
   Caesar Lion Cachet
   vergist u niet achter de façade van Rutte zijn Glimlach zit een keiharde
   man die vele oorlog misdaden heeft laten begaan
   en elke dag rustig slaap.
   Koerden zijn in oorlog met Turkey en Nederlandse politicus weten dat

   https://www.trouw.nl/home/nederlandse-koerden-naar-irak-om-tegen-is-te-vechten~a54bd5e7/
   http://www.nu.nl/binnenland/3851821/justitie-houdt-nederlandse-koerden-niet-tegen.html

 2. PS…

  Conclusie Uitslagen:

  VVD Pedo partij blijft de grootste met goedkeuring van Pedofiel Nederland en de Fake Oranjes !

  Groen Links is nu de grootste partij van dromers / utopisten en onvolwassenen.

  Geert Wilders moet op vakantie, een nieuw pak kopen en weer aan de bak.

  Thieriy Baudeun… Ga er voor en laat zien wat je waard bent !

  Denk de 5 colonne partij van Erdogan moet met al het mogelijk middelen bestreden worden. De laffe messentrekkers mogen geen enkele kans krijgen !

   • Caesar Lion Cachet
    simpele manier om die hetze maker zijn naam op te schrijven
    is gewoon snob
    en Elsevier van top tot teen.
    en met die criminele kwaal van Theo Hiddema
    is Nederland verzekerd van een parlementaire corrupt
    tijd waar de liberale boeven de beenderen van de armen
    zullen aflikken want vel hebben ze al opgevreten
    schaam je rot

 3. LS…

  Een Turkse Neger dan en rot op met je stoornis. Zo kunnen we allemaal wel wat bedenken. Ga maar uithuilen bij Silvana 0 Zetels ! Hahahaha !

  • CLC.
   Liberale VVD rat dacht je dat ik die exit poll geintje
   niet begreep .
   al om 8 uur was de VVD misdaad bende verzekerd van de winst
   staat loterij taferelen
   de bingo kaarten waren al vol voordat cijfer uit de ton kwam.
   Noord Korea wil die trucje ook kennen van de fake democraten

   Turkse neger! ach ik handel als een jood en ben dubbel als een Nederlander
   en schijnheilig als een turk
   dus een goed geïntegreerde neger

   • LS…
    Dus als ik jou een schijnheilige joodsche werkeloze nederlandse tokki neger noem dan ben je mijn vriend ! Geen VVD gestemd trouwens !

   • PS…
    Die verdacht vroege gunstige uitslag van de VVD stinkt inderdaad behoorlijk.
    De NOS is nog erger dan CNN. Beiden Zio Nazi Bilderberg bolwerken met Dikke Bea aan het hoofd en daar hebben we de afgekeurde Fat Willy niet voor nodig !

   • LS…

    Nette vent Trouwens die THIERRY BAUDET en ook met HIDDEMA wordt het lachen.

   • LS…

    Hé Oude Rukker ! Als de Turken komen wel je Turkse vlag snel uithangen anders ga je mee als slaaf want dat doen ze nog steeds dat handelen in slaven… Jaja dan ben je weer de lul !

   • Caesar lion Cachet
    Turken en Arabieren leven inderdaad in 1 nostalgische droom
    maar het zijn jankers
    ik steek me Nederlandse vlag uit en vecht eerst de vijanden eruit
    en ga dan veder tegen NSB’ers als jou vechten
    achter me laptop

 4. October 20, 2014
  Haiti’s Betrayal
  by Dady Chery

  Email

  For the 10th year since the forcible removal of elected Haitian President Jean-Bertrand Aristide from Haiti, the United Nations has renewed the mandate of an occupying “peacekeeping force” in the country. The unanimous vote about Haiti happened in an October 14, 2014 meeting of the Security Council that took less than 25 minutes.
  The UN’s occupation of Haiti with its Stabilization Mission (Mission des Nations Unies pour la Stabilisation en Haïti, MINUSTAH) is not merely due to the high-handed decisions of its Security Council. At a meeting of the General Assembly on May 7, 2014, for example, when the Secretary General proposed a reduction of MINUSTAH’s yearly budget from $575.89 to $511.31 millions, Brazil proposed that the UN troops should be replaced with UN law enforcement for the same budget. Guatemala argued that the higher sum would be needed to support MINUSTAH’s “essential role in helping Haiti hold legislative and local elections expected later this year,” and Haiti’s representatives said that MINUSTAH could not withstand this 11.2 percent budget reduction because of its need for “a well-balanced budget to fight cholera, among other challenges.” The disparity between Haitian public opinion, which has for years demanded an immediate and total removal of MINUSTAH, and the statements of its politicians is to be expected. Haiti’s representatives were, after all, installed in UN-sponsored elections that excluded the Fanmi Lavalas party and 80 percent of the electorate.
  For their repression of Haitians, Brazil and Guatemala expect, not only prestige on the world scene, but also a significant chunk of MINUSTAH’s massive yearly budget. Other Latin-American occupiers of Haiti with similar aspirations include Argentina, Bolivia, Chile, Colombia, Ecuador, El Salvador, Honduras, Paraguay, Peru, and Uruguay. The behavior of these countries’ heads of state is in accord with the expectations of Niccolo Machiavelli, who wrote in The Prince that one should expect the worst treatment from those whom one has helped, because no one wants to reminded of a time when they needed to be helped.
  Indeed, without Haiti’s help, there would not have been any independent country in Latin America. On January 1, 1816, when Simon Bolivar arrived in Haiti, downtrodden and desperate for help to fight the Spanish, the only two republics in the Western Hemisphere were the United States, where slave ownership was in force, and Haiti, which had fought for and earned its independence from France, Spain, and the United Kingdom in what is still the only successful slave rebellion ever in the world. Bolivar had been beaten by a massive Spanish expedition in his attempt to free the northern regions of South America. He had been refused help by the British in Jamaica. Before Bolivar, only two years after Haitian Independence, the Venezuelan revolutionary Francisco Miranda had sought and received help from Haitian founding father Jean-Jacques Dessalines; Miranda had left in February 1806 carrying, among other things, a Venezuelan flag that had been designed in Jacmel, Haiti. Bolivar came to Haiti to seek an audience with President Alexandre Petion. Petion agreed to see him the next day.
  When the two men met, Petion was 46 years old and had already twice been reelected President of a republic of former slaves. By contrast, Bolivar was 33 and had once been a rich plantation and slave owner. Petion asked Bolivar: “How can you found a republic where slavery exists?” He agreed to help Bolivar on condition that all slaves would be freed in the liberated areas. The pact between these two major historical figures, almost half a century before Abraham Lincoln’s Emancipation Proclamation, was necessarily secret because Haiti’s assistance would have been considered an act of war by the United States and Spain. Petion gave Bolivar and his men food and shelter for three months in Haiti. He also built cohesion among Bolivar’s officers and prevented at least one rebellion that would have caused the loss of a ship. Among other things, he forbade the ship’s use for any attack not approved by Bolivar, and he generally warned the men that those who did not follow Bolivar’s leadership would be forced to stay in Haiti and not join the expedition.
  Bolivar left Haiti on March 31, 1816 with plans to take Venezuela. He had with him about 250 men, most of them officers, and he was outfitted by Petion with a small fleet, a printing press for propaganda, and weapons for 6,000 men, including 4,000 muskets and 15,000 pounds of gunpowder, money and food. After a disastrous six-month campaign, some of which was blamed on Bolivar’s tactical mistakes due to a reckless appetite for women even in the midst of his battles, he returned to Port-au-Prince, Haiti. Petion, who had just been elected President of Haiti for Life, helped Bolivar once again to recover and organize his most loyal officers. This time he supplied Bolivar not only with materials but also with Haitian soldiers. According to Bolivar’s later writings, “This group of Haitians that faced down 10,000 European tyrants numbered 300 men.” This second expedition left for Venezuela on December 21, 1816. Bolivar’s campaign would be tortuous, but ultimately he would win independence for an area that includes modern-day north-west Brazil, Guyana, Venezuela, Ecuador, Colombia, Panama, northern Peru, Costa Rica, Nicaragua, and Bolivia. As promised to Petion, Simon Bolivar abolished slavery in his territories.
  This is where the narrative about Petion and Bolivar usually ends, and it is a great story if one believes in fairy tales. Latin America does not like to be reminded that its great liberator, Simon Bolivar, never formally recognized the Republic of Haiti and never sent any diplomatic representative of his new government to our island republic. In 1826, for the first meeting of the independent states of the Americas, i.e. the Congress of the American States in Panama, Bolivar invited United States President John Quincy Adams, a proponent of the Monroe Doctrine and supporter of the slave trade, but he excluded Haiti.
  Ironically, current-day occupiers of Haiti from the regions that had been freed by Bolivar like to recall the “glorious relationship of Bolivar and Petion,” as if this could hypnotize Haitians and ever be a distraction as these occupiers continue a tradition of betrayal. Venezuela does not participate in MINUSTAH, but it is helping the current Haitian regime to build villas on Ile a Vache, an offshore island that the regime’s ministry of tourism is trying to expropriate forcibly from its residents. Leaders of countries like Bolivia, Ecuador and Uruguay present themselves as being independent and anti-imperialistic, yet they do as the US says, as per tradition. All supply MINUSTAH with “peacekeeping troops.”
  Like any other occupation force, the UN troops harass, shoot, prostitute, infect and rape as a matter of routine. Moreover, they do so under cover of UN immunity. For example, in 2011, five Uruguayan troops raped a Haitian boy, Johnny Jean and, with their government’s complicity, they got away with their crime despite having videotaped it. Likewise, Argentinian, Brazilian, and Chilean (ABC) troops have faced no criminal charge for their massacres of thousands of Aristide partisans, some of which is immortalized on videotape. Ecuador has sung praises to Petion even as it embraced Michel Martelly and offered to train his army and paramilitary police. Of all the group, Brazil has been the most shameful in securing Haitian reconstruction contracts for its more corrupt industries and trafficking Haitian nationals to work with its worst employers in an arrangement that amounts to slavery.
  As Latin America contributes to UN occupation forces in Haiti and elsewhere, it is amassing a repressive army away from the prying eyes of its citizens. The size of this army is unprecedented; it can be activated at a moment’s notice against its home population, and it is loyal mainly to multinational corporations. As this army continues to grow, the so-called Latin-American democracies are becoming nothing more than banana republics with figurehead elected leaders and a powerful military that calls all the shots. We, Haitians, have no choice but to continue our revolution and follow Dessalines’ admonitions to: “Vow before me to live free and independent, and to prefer death to anything that will try to place you back in chains. Swear, finally, to pursue forever the traitors and enemies of your independence.” By denying Haiti, pretending that Haitian independence never happened and trying to destroy Haiti’s slave revolution, Latin America cannot become more powerful on the world scene, it can only lose its way and Haiti’s great gift of independence.

  • Wie ga stemmen is medeverantwoordelijk voor uitbuiting uitmoorden en andere waandaden die gepleegd worden door de uitbuiters gilden uit het westerlijk maffia gilden .
   allemaal het zelfde soort

   • LS…

    Hé Denker Ouwe Nazi-Turk al een kebabje genuttigd vandaag ? Je durft zeker niet buiten te komen bang om Jan Roos tegen het lijf te lopen. Of Silvana Simons ontsnapt uit een Kuifje Cartoon.. Ja oude rukker ! spannende tijden en we houden je in de gaten !

   • Denker heeft wel gelijk ceasar, dankzij de armoede van armen hebben wij hier “rijkdom”.
    http://zaplog.nl/zaplog/article/neo_kolonialisme_14_afrikaanse_landen_en_de_uitbuiting_door_frankrijk#rss
    Maar ja, de gemiddelde nederlander vind zich blijkbaar nog steeds superieur tov andere “rassen”.
    Komt door domheid en een bevroren hart, t’is zonde zulke mensen.
    Wachten is op andere “superieuren”, zoals de turken, kan nog leuk vuurwerkje worden.
    En de pedo elite maar lachen in hun vuistje.
    One Love !

   • Caesar Lion Cachet

    ik ben geen Turk
    ik ben een neger met posttraumatische stress stoornis
    door eeuwen lang vernedering en lafhartige behandelingen
    door iedere en allemaal en zelf van me eigen soort
    het sadistische gestoorde maniakale regiem van de westelijk maffia gilden
    met zijn fake human en mensen rechten pleidooi kwijl me ziel en geest
    iedere die hun 1 stro breed in de weg ligt verdien men respect

 5. In Hulsel loopt het al goed. 607 stemgerechtigden en er zijn er al 14 geweest. De mannen van het stembureau zijn goedgemutst. #brabantkiest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s